Halucinant! Un nou șoc în cazul de la Caracal! Criminalul ar fi ars-o pe Alexandra dezbrăcată!?!

Specialiștii susțin că Alexandra Măceșanu ar fi putut fi arsă fără îmbrăcăminte pe ea

Lia Popescu, vineri 06 septembrie 2019 , 10:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gheorghe Dincă este supus în aceste zile unor expertize psihiatrice, pentru a se demonstra dacă a avut discernământ sau nu în momentul în care ar fi ucis-o, conform spuselor lui, pe Alexandra Măceșanu, dar și pe Luiza Melencu.

Monstrul din Caracal va fi băgat și la detectorul de minciuni, acolo unde specialiștii vor încerca să afle adevărul în cazul disparițiilor celor două fete, care este încă unul plin de incertitudini, criminalul le-a omorât sau le-a băgat într-o rețea de prostituție? Astfel, deși IML a cerut deja buletinul Alexandrei pentru a se putea declara decesul, părinții adolescentei continua să creadă că ea este în viață.

Alexandra Măceșanu ar fi fost arsă fără haine pe ea în butoi?

Dacă familia speră că fata mai trăiește, ei bine, specialiștii vin cu o ipoteză șocantă, care adâncește și mai mult rana oamenilor în situația de față.

Conform unor anumite cercetări, este foarte posibil ca lipsa resturilor de îmbrăcăminte să aibă o explicație."Alexandra Măceșanu ar fi fost arsă fără haine pe ea în butoi! Tot ce e posibil, însă nu putem afirma cu exactitate acest lucru. Este doar o întrebare în acest caz nemaintâlnit în România, iar timpul va elucida misterul", a spus un expert la RomaniaTV!! De aici, și găsirea doar a dinților, și nici aceștia toți, doar șapte.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si