Hamude de la Puterea Dragostei, în doliu! I-a murit o bună prietenă

Hamude de la Puterea Dragostei este în doliu după ce buna lui prietenă a murit. Roxana suferea de cancer, fiind diagnosticată cu boala cumplită în urmă cu 3 ani.

A.N.C, marți 02 iulie 2019 , 19:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Hamude o angajase pe Roxana ca moderator la el în grup și a încercat să o ajute să stângă banii necesari pentru a se trata de boala cumplită. Hamude și-a rugat toți prietenii să doneze bani pentru Roxana. Însă, din păcate, totul a fost în zadar. Roxana a murit.

În urmă cu puțin a cerut ajutorul cunoștențelor pentru a o ajuta în lupta cu boala nemiloasă

„După cum bine știți Roxana Elena Cristache este moderator la mine în grup și are nevoie de ajutorul nostru. Viața a pus-o la grele încercări. Ea are cancer la colon, gradul 4 avansat, cu multiple metastaze la oase, glandelor limfatici, plămâni, ovare……povestea a început acum 3 ani. Va rog frumos să o ajutăm fiecare cu cât putem”, scria Hamude pe contul personal de socializare.

Hamude a anunțat luni că Roxana a murit

”Astăzi un suflet bun și frumos s-a despărțit de noi s-a dus acolo sus in ceruri. Roxana noastră! Hamude familly. Astăzi a decedat după cum știți cu toții am făcut o campanie pentru Roxana. Dar din păcate, corpul ei a cedat. Roxana te iubim tu ești îngerul nostru ne va fi dor de tine !!!! Mă bucur că am avut ocazia să cunosc un om minunat ca tine. Dumnezeu să te odihnească”, este mesajul lui Hamude.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si