Hanibal Dumitrascu a diagnosticat-o pe Madalina Manole dupa sinucidere: „Traia anxietatea ratarii”

Acum 8 ani, Hanibal Dumitrascu a diagnosticat-o pe Madalina Manole, dupa ce cantareata s-a sinucis chiar de ziua ei.

Matei Vaihan, duminică 27 mai 2018 , 10:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In 2010, Hanibal Dumitrascu a diagnosticat-o pe Madalina Manole, dupa ce cantareata s-a sinucis cu furadan, pe 14 iulie, chiar de ziua ei de nastere. „O structură inflexibilă de personalitate, perfecţionistă, cu o imagine de sine făcută praf. Nu a putut să conserve acea imagine de zeiţă". Mădălina era, mai mult decât oamenii obişnuiţi, prizoniera nostalgiei. Trăia anxietatea ratării şi, în cele din urmă, a ales să-şi sfârşească viaţa printr-un cerc perfect închis: unde a început, acolo s-a sfârşit, de ziua ei de naştere”, a explicat psihologul care a decedat duminica, la 54 de ani.

Hanibal Dumitrascu a diagnosticat-o pe Madalina Manole: "Tensiunea si determinarea au fost cumplite"

“După toate datele pe care le avem, am convingerea că gestul Mădălinei a fost făcut voluntar, că tensiunea şi determinarea au fost cumplite. Tensiunea din ultimele clipe de viaţă ale solistei a fost aproape de infernală. În societatea noastră, jucăm roluri care nu ni se potrivesc şi sunt greu de realizat. Mădălina poate şi-a dorit să fie care oricare dintre noi, dar asta nu e de ajuns pentru a fi fericit sau un om echilibrat”, a mai spus Hanibal Dumitrascu.

Hanibal Dumitrascu a diagnosticat-o pe Madalina Manole:  "Ea era intr-un razboi cu ea insasi"

Dupa sinuciderea “Fetei cu parul de foc”, Hanibal Dumitrascu a diagnosticat-o pe Madalina Manole: “Ea a fost o vedetă, o stea, care s-a aprins foarte devreme, la 15 ani. Momentul acesta de maximă ardere a venit poate în cazul ei, mult prea devreme şi e foarte greu să gestionezi succesul pe tot restul vieţii”, a mai spus Dumitraşcu. Din păcate, ea era într-un război cu ea însăşi, iar într-o astfel de situaţie, punţile de comunicare nu mai există. Ea a descoperit că nu se poate place pe ea, precum Narcis. Îmbătrânise şi nevoia de a fi mereu în centrul atenţiei a măcinat-o”.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si