Haos în Capitală după ninsoare! Şoferii au ajuns la capătul răbdării!

11 accidente au avut loc în Bucureşti, unde e cod galben de viscol şi ninsoare. Poliţiştii verifică anvelopele de iarnă.

Webeditor: G. S. Author: M.C.B. miercuri 28 noiembrie 2018 , 10:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Unsprezece accidente s-au produs în Capitală, în ultimele 24 de ore, unspeceze persoane fiind rănite uşor. În condiţiile avetizărilor meteorologice, prezenta utilajelor care acţionează cu material antiderapant s-a intensificat, au anunţat, miercuri dimineaţă, reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

”În ultimele 24 de ore, în Capitală s-au produs 11 accidente rutiere, soldate cu 11 persoane rănite uşor”, au anunţat, miercuri dimineaţă, reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

În condiţiile avertizărilor meteorologice, care anunţă intensificări ale vântului, ninsori viscolite, strat de zăpadă şi depuneri de gheaţă, poliţiştii Brigăzii Rutiere recomandă şoferilor să circule cu prudenţă, să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile meteo-rutiere, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu bruscheze comenzile autoturismului şi să asigure o bună vizibilitate a parbrizului, lunetei, geamurilor laterale şi oglinzilor retrovizoare.

Aceştia reamintesc faptul că utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si