La ora transmiterii acestei stiri nu sunt linii inchise si nici trenuri blocate, insa circulatia se desfasoara in conditii de iarna, precizeaza News.ro.

Compania precizeaza ca vor exista actualizari periodice ale listei de trenuri anulate, in functie de evolutia conditiilor meteo si de situatia din teren.

"La aceasta ora nu sunt linii inchise si nici trenuri blocate, circulatia fiind adaptata conditiilor meteo nefavorabile, in sudul si sud-estul tarii fiind semnalate intensificari puternice ale vantului", potrivit CFR Calatori.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o mai atingă- wowbiz.ro

Totodata, pe rutele Bucuresti- Fetesti si Videle- Giurgiu Oras se circula cu plug antemergator, iar pe rutele Urziceni-Slobozia, Alexandria- Zimnicea. Rosiori Est-Tr. Magurele, Caracal-Corabia, Ciulnita-Calarasi (interventii cu pluguri), Constanta-Mangalia, Medgidia-Tulcea Oras, Ciulnita-Calarasi, Constanta-Mangalia, Medgidia-Tulcea, Slobozia Veche- Urziceni si Caracal- Corabia se circula doar cu locomotive Diesel, motiv pentru care unele trenuri pot inregistra intarzieri.

CFR SA, administratorul infrastructurii feroviare, actioneaza cu pluguri pentru deszapezire pe urmatoarele intervale de statii: Fundulea- Pasarea fir 2, Urziceni- Slobozia- Ciulnita, Ciulnita- Dragos Voda- Ciulnita fir 2, Dragos Voda- Fetesti, Medgidia- Tulcea, Fetesti- Tandarei fir 1, Medgidia- Constanta, Ciulnita- Calarasi Sud- Ciulnita, Buzau- Fetesti- Buzau fir 2.

Meteorologii au prelungit, miercuri dimineata, atentionarea cod galben de viscol emisa pentru judetele Buzau, Braila si Ialomita, pana la ora 14.00. De asemenea, raman in vigoare codul galben de viscol emis de catre Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) pentru judetele Caras-Severin, Constanta si Calarasi, precum si o informare meteo valabila pentru zone din sud si sud-est.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si