Haos la metroul din Capitală, marți dimineața

Au apărut noi probleme la metrou, marți dimineață. Un tren fără călători s-a defectat și a blocat toată circulaţia, pe ruta Preciziei-Unirii.

Author: Razvan Ilie marți 13 octombrie 2020 , 10:21

aglomeratie metrou
Aglomerație maximă a metroul din București, marți dimineața
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Defecțiunea tehnică a avut loc la un tren fără călători de pe Magistrala 3, iar circulația cu dificultate a apărut după ora 8,15 dimineața. 

”Se circulă în pendulă pe relaţia Preciziei-Lujerului, iar trenurile cu direcţia Angel Saligny întorc la staţia Lujerului,” se precizează într-un comunicat emis de Metrorex.

Aglomerație la metrou în plină pandemie

Călătorii de pe Magistrala 3 au fost informați prin instalaţiile de sonorizare că trenurile circulă cu întârzieri. 

“Metrorex informează că astăzi, 13.10.2020, începând cu ora 8.15, pe distanța Preciziei – Eroilor 1 de pe Magistrala 3, circulaţia se desfăşoară cu dificultate, urmare a unei defecţiuni tehnice apărute la un tren fără călători. Pentru asigurarea continuării călătoriei acestora, circulaţia trenurilor a fost reorganizată astfel: se circulă în pendula pe relaţia Preciziei-Lujerului, iar trenurile cu direcţia Angel Saligny întorc la staţia Lujerului.

Precizăm că se fac anunţuri de informare prin instalaţiile de sonorizare. Ne cerem scuze pentru disconfort şi vă mulţumim pentru înţelegere!”, a transmis Metrorex în comunicatul de presă.

Probleme tehnice la linia de metrou Drumul Taberei

Probleme au apărut la metrul bucureștean și săptămânile trecute: mult așteptata linie de metrou din Drumul Taberei ar putea fi închisă temporar după ce au apărut ma multe defecțiuni la garnitura metroului.

Se pare că probleme nu se mai opresc la stația de metrou din Drumul Taberei. Eorile au persistat încă din prima zi de funcționare a Magistralei. Potrivit Antena 3, un tablou electric a fost lăsat descoperit chiar în una dintre stații. Și elementele decorative au început deja să cadă de pe pereți, ducând cu gândul la o stație de metrou din anii 90'.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si