Haos la metroul din zona Garii de Nord. Toate caile de acces sunt blocate.

Asa ca, bietii calatori n-au de ales. Trebuie sa-si tarasca bagajele sute de metri ca sa poata lua trenul subteran. Culmea este ca, si aici ii asteapta o surpriza la fel de neplacuta! Urmeaza un material filmat cu o camera ascunsa.

Webeditor: V.P. Author: Stirile Kanal D vineri 07 iulie 2017 , 19:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In statia de metrou Gara de Nord e un du-te vino continuu. Sute de calatori, unii veniti pentru prima oara in Bucuresti, incearca sa se orienteze prin labirintul de coridoare si sa ajunga la metroul potrivit.  Cu nervii intinsi la maximum, oamenii  alearga dintr-o parte in alta, pentru ca toate caile de acces sunt blocate.

-In gara, nu mai este niciuna? Nu se mai intra pe nicaieri? Nu, pai, din gara ne-au scos.

Cei mai norocosi au intalnit in subteran angajati care i-au indrumat sa iasa din subteran si sa caute o alta gura de metrou.

-Iesiti la suprafata, pe scarile rulante, mai mergeti 1 minut, pe langa blocuri. Deci, la urmatoarea gura de metrou.

Multi insa, au fost nevoiti sa mearga dupa instinct…

Intr-un final, cand ajung la singura gura de metrou pe unde le este permis accesul, calatorii se lovesc de o alta problema- aparatura de ultima generatie.

Cartela nu mai poate fi folosita ca pana acum. Ce-i drept exista informatii lipite de turnicheti.

Despre situatia din subteran i-am intrebat pe reprezentantii Metrorex. Pana acum insa, in ciuda solicitarilor noastre, nu am primit niciun raspuns. Cel putin de pe afisele lipite la metrou reiese faptul ca in subteran se desfasoara lucrari de modernizare a instalatiilor de control acces.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si