Harta completă a secțiilor de votare din București, unde poți vota la Alegerile Parlamentare

Duminică, de Sfântul Nicolae, vor avea loc alegerile parlamentare 2020. Cetățenii români își aleg senatorii și deputații care vor conduce țara pentru următorii patru ani. Vezi care este harta secțiilor de votare din Capitală.

Author: Georgiana Balaban marți 01 decembrie 2020 , 21:24

harta secțiilor de votare din bucurești
Alegeri parlamentare 2020.[Sursa foto: google]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Conform autorităților române, alegerile parlamentare vor avea loc fără a pune în pericol sănătatea românilor. Comitetul pentru Situații de Urgență a stabilit reguli pentru a combate răspândirea noului virus, în ziua votului.

Pe data de 6 decembrie 2020, românii își vor alege reprezentanții în Senat și Camera Deputaților.

Campania electorală a avut startul pe data de 6 noiembrie 2020 și se va încheia pe 5 decembrie la ora 07:00. În ziua de 6 decembrie, membrii comisiilor din secțiile de votare vor începe pregătirile începând cu ora 6:00, iar de la 7:00 dimineața se vor deschide toate secțiile de votare din țară.

Harta secțiilor de votare din București

În Capitală, se organizează mai multe secții de votare. Dacă ai domiciliul în Bucureşti, în ziua alegerilor parlamentare, nu poţi vota decât la secţia unde eşti arondat.

Urnele alegerilor parlamentare se vor deschide publicului în intervalul 07:00- 21:00.

Rezultatele alegerilor 2020 se vor afișa duminică seara, 6 decembrie, după închiderea secțiilor de votare. Atunci când se vor face publice datele exit-poll-urilor. Rezultatele finale vor fi anunțațe cel mai probabil în săptămâna 7-14 decembrie.

harta secțiilor de votare din bucurești
Harta secțiilor de votare din Capitală.[Sursa foto: google]

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: „Nașa mi-a dat un mesaj” Armin Nicoară, la cuțite cu Georgiana Lobonț după zvonurile divorțului! Care este adevărul despre căsnicia artistei- wowbiz.ro

Citeste si: Ultima oră! Ludovic Orban a anunțat ce se va întâmpla după 6 decembrie: „Pot să vă spun că...”

Citeste si: Alegeri parlamentare 2020. Orban: În toate localităţile carantinate cetăţenii îşi vor putea execita dreptul de vot

Persoanele care au un act de identitate al cărui termen de valabilitate expiră în perioada 1 martie – 6 decembrie 2020 pot vota în baza acestuia la alegerile pentru Senat și Camera Deputaților din 6 decembrie, informează AEP.

Potrivit Deciziei 35/2020 a BEC „alegătorul care deţine un act de identitate dintre cele prevăzute la art. art. 83 alin. (1) – (3) din Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente, cu modificările şi completările ulterioare, al cărui termen de valabilitate ar fi expirat în perioada 1 martie – 6 decembrie 2020, îşi poate exercita dreptul de vot la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor din data de 6 decembrie 2020 în baza acestuia”, se arată în decizie.

Dacă mergeți la vot trebuie să aveți unul dintre următoarele acte oficiale: cartea de identitate; cartea electronică de identitate; cartea de identitate provizorie; buletinul de identitate; paşaportul diplomatic; paşaportul diplomatic electronic; paşaportul de serviciu; paşaportul de serviciu electronic; carnetul de serviciu militar, în cazul elevilor din şcolile militare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si