Foto:  https://www.milliyet.com.tr/cadde/hilal-altinbilek-tum-gun-kitap-okudu-6241061

Frumoasa Hilal a ales și anul acesta să-și petreacă vacanța în Bodrum, destinația preferată a actriței, de data aceasta ea fiind însoțită de câțiva prieteni. Cum printre pasiunile vedetei se numără și cititul, iar pandemia încă dă de furcă tuturor, atrăgătoarea actriță a lăsat deoparte orice altă “distracție” și nu s-a dezlipit de cea mai bună “prietenă”, cartea.

Hilal Altinbilek nu lasă cartea din mână nici în vacanță

Paparazzo locali au surprins-o pe frumoasa Hilal pe plaja unui hotel din Guvercinlik, una dintre stațiunile mai puțin cunoscute din peninsula Bodrum, bucurându-se de soare, dar și de lectură. Actrița a petrecut toată ziua citind, și doar o scurtă pauză de cafea, și câteva mesaje primite pe telefon au făcut-o pe aceasta să lase lectura și să se ridice de pe șezlong.

Hilal Altinbilek zuleyha kanal d

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Citeste si: Doi copii de la o grădiniță privată din Iași au fost diagnosticați cu Covid-19

Citeste si: S-a schimbat legea pensiilor. Cine poate cere recalcularea pensiei

Citeste si: Georg Ratzinger, fratele papei emerit Benedict al XVI-lea, moare la vârsta de 96 de ani

În această seară, de la ora 20:00, “Mă numesc Zuleyha” vine cu un nou episod, plin de dragoste, suspans și acțiune, la Kanal D.

Citeste si: Nelu Tătaru, avertisment dur pentru români: "Se poate muri şi la 30-35 de ani"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si