Hipermarketurile se muta la iesirea din oras. Ce parere au oamenii despre asta

Vrei sa mergi la hipermarket pentru cumparaturi? Atunci te indrepti spre iesirea din oras, la cel putin 5 kilometri distanta! Cam asa vor parlamentarii sa modifice harta si regulile comertului! Ce cred oamenii? Aflati imediat...

V.P., joi 17 august 2017 , 19:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Intre 1 si 5 kilometri va fi distanta dintre oras si hipermarket, in functie de marimea localitatii. Orasele cu mai putin de 250 de mii de locuitori vor avea marile magazine la numai 1000 de metri distanta.

Din hipermarket ne mutam in piata.  Producatorii isi fac deja calcule. Un kilometru de la piata pana la supermarket trebuie sa insemne vanzari mai mari pentru ei.

- Noi, pe piata, suntem producatori, si trebuie sa ne vindem marfa zi de zi, proaspata. Eu, asa, sunt de acord! sa dispara din jurul pietelor!

Nu toata lumea accepta insa ideea unei plimbari pana la magazin, chiar dace vorba de numai 1000 de metri.

-Suntem in varsta si nu putem sa mergem asa... Eu, de exemplu, de cativa ani de zile, numai aici in Drumul Taberei imi fac piata! Aveti si magazine, piata si e bine asa? E foarte bine.

Totusi, in piete gasim numai producatori? Iata o intrebare... spinoasa!

Cei de la Asociatia Merilor Retele de Magazine nu au dorit pana acum sa comenteze acest proiect de lege! Asadar, costurile unei astfel de mutari in masa sunt necunoscute!


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ce i-a spus Jador lui Costi Ioniță înainte de consiliul de nominalizare? Acum a... Ce i-a spus Jador lui Costi Ioniță înainte de consiliul de nominalizare? Acum a dezvăluit totul: „Ești prietenul meu și lumea zice că...”
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv... Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infecatare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infecatare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si