Scene mai puțin obișnuite au avut loc într-un mall din localitatea Tigard, Oregon. O femeie de 31 de ani a reacționat extrem de agresiv când a fost prinsă cu prada dintr-un magazin.

Citește și: Imagini cu o călugăriță diferită. Cristina are inel în nas și decolteu, iar viața ei s-a schimbat radical

Hoața a mușcat-o de lobul urechii pe agenta de securitate în timpul furtului dintr-un magazin universal și a fugit țipând "nu mă prinzi niciodată".

Condamnată la 5 ani de închisoare

Agentii de pază au confruntat-o pe Ashlie Ruth Clark, în vârstă de 31 de ani, când ieșea din magazin.

Ea a fost prinsă cu marfă de peste 800 de dolari, potrivit biroului procurorului districtual din Washington.

Dar în timp ce paznicii încercau să recupereze bunurile furate, Clark a rezistat fizic arestării și a început să strige obscenități la angajații magazinului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Mesajul de adio al tatălui ucigaș din Alba. "Doreau să se răzbune pe mine"

În mijlocul luptei, Ashlie l-a mușcat pe unul dintre agenți de ureche și i-a smuls „cel puțin un centimetru” de carne din lobul urechii.

Victima a fost dusă la spital, unde medicii au încercat să-i reatașeze lobul, dar nu au mai putut.

Citește și: Imagini cu o călugăriță diferită. Cristina are inel în nas și decolteu, iar viața ei s-a schimbat radical

Ofițerii de poliție au spus că, atunci când poliția din Tigard a arestat-o pe Clark, ea a dat un nume fals și polițiștii nu au știut că avea deja două mandate de arestare în vigoare, tot pentru furt din magazine.

Ashlie Clark a fost condamnată vineri la 70 de luni de închisoare (5,8 ani) după ce a pledat vinovată pentru agresiune de gradul doi și tentativă de tâlhărie de gradul I.

Magazinul unde a avut lo furtul

[Sursa foto: NY Post]

Atacul "canibalistic" amintește de incidentul cu Mike Tyson

Momentul în care femeia mușcă de urechi o gardiană amintește de infamul incident de mușcătură al fostului campion de box la categoria grea Mike Tyson, potrivit Daily Star.

Acesta a mușcat cu forță o parte din urechea boxerului Evander Holyfield, în 1997, în timpul luptei lor pentru titlul mondial.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si