Lectorul Horea Bădău face previziuni sumbre: „Intrăm în lockdown, a venit valul trei al pandemiei Sars-Cov-2!”

Lectorul univ. dr. Horea-Mihai Bădău a făcut previziuni sumbre asupra pandemiei generată de virusul COVID-19. Profesorul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării a anunțat ce va urma în România, în perioada următoare.

Author: Georgiana Balaban vineri 26 februarie 2021 , 21:02

horea mihai bădău lockdown pandemie covid
Profesor lector univ. Horea Mihai Bădău.[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horea-Mihai Bădău a transmis pe conturile sale oficiale de socializare ce-i așteaptă pe români în luna martie și nu numai. Lectorul a criticat și anumite măsuri impuse de autorități și a postat TikTok-uri care au stârnit reacții în mediul online.

„Pentru că am enervat...Am fost raportat când am anunțat valul trei. Lucrul pe care l-am anunțat și la TV. Am fost intervievat, am anunțat. Vă propun așa...tuturor celor care credeți că nu va veni valul trei sau că deja a venit valul trei. Vă rog mult să facem un pariu. Scrieți-mi pe ce vreți să pariem și pariem. Până de Paște. Și de Paște dacă am avut dreptate și vom fi în plin val trei cu mii de îmbolnăviri și închiși în casă, ne achităm...fie că eu câștig sau pierd. Haideți să facem acest pariu!” a transmis lectorul univ.

dr. Horea-Mihai Bădău.

Profesorul universitar susține că vom intrat cât de curând în stare de urgență, iar numărul persoanelor infectate cu Sars-Cov-2 va crește considerabil. Horea Bădău a transmis că va fi anunțat un lockdown cât de curând.

Citeste si: Bill Gates, dezvăluiri incredibile! Când se va sfârși pandemia? Vestea pe care întreaga Planetă o aștepta

Horea Bădău- atac către Premierul Florin Cîțu

Lectorul universitar susține că Florin Cîțu nu crede în apariția valul trei al virusului Sars-Cov-2. „Asta ne va închide din nou în case. Cea mai mare problemă este incompetența politicienilor. Ministrul Educației a deschis școlile, deși nu era cazul. Premierul Cîțu nu crede că va veni valul trei. El a mai făcut și alte previziuni și nu s-a întâmplat nimic. El este un om foarte ambițios, imprudent, ca orice tânăr. Ambiția lui de a ne arăta că este cel mau bun premier, că scoate România din criză, că ne va fi bine, ne va duce, de fapt, în groapă. Ambiția este dublată de imprudență, vom suferi toți pentru că avem un om necopt și prea ambițios la conducerea țării.” a adăugat Horea Bădău.

Citeste si: COVID-19 România: Revenim la carantina zonală sau regională? Ce spune Raed Arafat?

horea mihai bădău lockdown pandemie covid
Profesorul Horea Mihai Bădău.[Sursa foto: Facebook]

Previziunile lui Horea Bădău trag un semnal de alarmă asupra României. „Deci, au venit și cifrele conform previziunilor, la mijlocul lui martie vom ajunge la 9.800 de îmbolnăviri pe zi. Vârful va fi la mijlocul lui aprilie. Construiți-vă strategic timpul, rezolvați-vă problemele. De pe 15 martie, s-ar putea ca lucrurile să devină mai dificile. Eu nu vreau să sperii pe nimeni, dacă vă speriați ar trebui să mergeți la psihiatru că suferiți de anexietate. Eu avertizez oamenii, pentru că dacă oamenii nu sunt avertizați virusul câștigă. Dacă vă comportați de parcă valul trei nu există, va exploda! O să ziceți: Mersi, domnule Bădău, m-ați ajutat să iau măsuri din timp, m-ați salvat!”.

Citeste si: Câte decese au fost înregistrate la nivel mondial din cauza COVID-19?

Horea Mihai Bădău a facut dezvăluiri incredibile pe contul său oficial de Tik Tok. Bărbatul i-a anunțat pe români ce va urma în țară și îi roagă să fie mai precauți.

Citeste si: Coronavirus România! Numărul persoanelor infectate cu virusul COVID-19 a scăzut în ultimele 24 de ore


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si