Horoscop 10 martie 2020. Berbec

Dragostea este planul cel mai sensibil al zilei. Eşti trist, împovărat de griji, de o stare de pesimism care nu te caracterizează, dar comportamentul persoanei iubite nu-ţi dă prea multe motive de încredere.

Dezamăgirea planează peste voi, cu riscul unui eşec sentimental, dar nu trebuie să extragi concluzii pripite de aici şi nici să-ţi torni cenuşă în cap de la un banal hop în relaţie.


Partenerul nu e în toane bune şi nimic nu-l mulţumeşte, nici măcar încercările tale de a fi tandru, deci mai îl laşi în apele lui.

Taur

Acasă, totul evoluează foarte bine pentru că reuşeşti să aduni în jurul tău şi pe ceilalţi membri ai familiei pentru un plan comun interesant.

Tu eşti capul acestei acţiuni, ceilalţi doar îşi vor aduce contribuţia cu ceea ce pot şi ştiu să facă mai bine, dar îi motivează susţinerea ta, capacitatea ta de a-i stimula şi de a le canaliza energiile într-un sens pozitiv.

Citeste si: Horoscop. Când ar trebui să te căsătorești în funcție de zodie?

Staţi de vorbă şi discutaţi cu aplomb de noile voastre proiecte, dar parcă toţi aşteaptă de la tine o cale. Oferă-le-o pentru că eşti persoana cea mai potrivită în rolul de lider!

Horoscop 10 martie 2020. Gemeni

Fii foarte atent la ideea de afaceri care îţi vine azi, pentru că ar putea avea efecte dintre cele mai profitabile.

Ce-i drept, ţi se cere un dram de curaj de a pune în practică ceea ce gândeşti acum, dar dacă ai nevoie de bani, nu vei sta pe gânduri.

O tranzacţie financiară, încheiată azi, îţi poate asigura o situaţie materială superioară, dar dacă tot ai adunat ceva bani, ar fi bine să nu te gândeşti deja cum să-i cheltui.

Horoscop 10 martie 2020
Horoscop 10 martie 2020

E mai degrabă un moment al câştigurilor bune, de parcă eforturile depuse de tine până acum au ajuns, finalmente, la roadele dorite: foarte bune!

Horoscop 10 martie 2020. Rac

Ai o direcţie clar stabilită de mers, dar ceva nu-ţi convine la ea. Parcă ai dori altceva sau poate cineva din jur îţi propune o altă idee care ţi se pare mult mai interesantă.

Nu renunţa la prima variantă, încearc-o să vezi unde duce, şi doar după ce vei da piept cu cine ştie ce piedici să te gândeşti şi la planul de rezervă.

Nu e soluţia cea mai bună să abandonezi un drum deja început doar pentru că te atrage altul, ci te poţi ocupa, cumva, de amândouă, succesiv. După prima încercare, poate vei descoperi dacă merită sau nu să încerci şi a doua variantă.

Leu

Erai convins că nu se mai poate face nimic într-un proiect care stă pe loc de la o vreme, dar ai parte de o surpriză.

Apare o soluţie salvatoare care dă un nou sens acelui plan blocat şi îţi dă şi chef să te apuci din nou de treabă.

Citeste si: Horoscop. Zodia căreia nu-i place căsnicia. Nici nu vrea să audă de viața de familie

Nu abandona un plan dacă nu se mai mişcă, pentru că acum, după o perioadă în care s-au mai aşezat unele lucruri, totul ar putea reporni în forţă.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

Dă o a doua şansă unui plan eşuat mai demult, pentru că acum ai alte resurse la îndemână ce pot avea efect mai bine ca data trecută.

Horoscop 10 martie 2020. Fecioară

Deşi nu este o zi deosebită prin preocupările asupra cărora te apleci, este totuşi o zi plină de piedici. Multe şi mărunte, nesemnificative în fond, dar devine enervant să le descoperi la fiecare pas.

Fă totul cu răbdare, nu încerca să sari peste etapele care ţi se par pe moment neimportante, pentru că exact ele pot conţine informaţii ce se vor dovedi a fi esenţiale.

Horoscop 10 martie 2020
Horoscop 10 martie 2020

Ia totul pas cu pas, în ritmul firesc, şi vei fi mulţumit de rezultate, dar nu visa evenimente extraordinare pentru că nu apar azi.

Horoscop 10 martie 2020. Balanță

Te cramponezi de probleme mărunte şi le faci să pară mai mari decât sunt. Unele nici n-ar merita luate în seamă, dar te agăţi de ele ca şi cum ar fi cele mai mari necazuri ale zilei.

Posibil ca şi lipsa unor colaboratori de nădejde să contribuie la complicarea situaţiei, pentru că, dacă ai fi avut pe cine te baza, nu ar fi devenit blocaje pn ceea ce ţi-ai propus.

Citeste si: Horoscop. Zodii cu şanse mari să câştige la LOTO în 2020

Descurcă-te singur cum te pricepi mai bine şi nu aştepta ajutor de la nimeni, pentru că ceilalţi mai mult te trag înapoi.

Horoscop 10 martie 2020.  Scorpion

Ai avea două căi de evoluţie într-un proiect la care îţi aduci contribuţia, dar nu poţi merge pe ambele simultan, ca atare este vremea unei alegeri dificile.

Amândouă au şi avantaje şi dezavantaje, ca atare cântăreşte-le cu mare atenţie, fără a lăsa emoţia să decidă în locul raţiunii.

Vei alege varianta optimă pentru tine, dar nu o vei pune în aplicare decât atunci când vei fi sigur că deţii toate mijloacele şi informaţiile de a transforma o idee într-o reuşită. Până atunci studiezi, analizezi, munceşti, ca să fii sigur că e calea cea bună!

Săgetător

Partenerul de suflet cere mai multă implicare de la tine, să-i demonstrezi că eşti capabil să vii alături de el pentru a pune umărul la construcţia unui proiect de cursă lungă.

Valori precum respect, fidelitate, corectitudine, seriozitate vor fi puse pe tapet în cel mai matur mod, pentru a demonstra că aţi depăşit deja faza îndrăgostirii, cu fluturi în stomac, şi puteţi trece deja la etapa următoare: la construcţia unui cuplu de perspectivă.

Citeste si: Horoscop zilnic. Horoscop 10 Martie. Scorpionii au șansa de a primi o moștenire!

Ceva îţi spune că te poţi baza pe acest om, că este persoana potrivită pentru o viaţă în doi stabilă, deci merită să investeşti!

Horoscop 10 martie 2020. Capricorn

Ca să ai o zi de succes, alege-ţi cu grijă spaţiul în care îţi desfăşori activitatea, deoarece reuşita zilei depinde enorm de anturajul în care te afli.

Dacă nimereşti printre oameni trişti, împovăraţi de griji şi lipsuri, e absolut firesc să te influenţeze şi pe tine în acelaşi mod, alunecând spre o zonă sumbră din punct de vedere emoţional.

Citeste si: Teoria Ștefaniei cu privire la descalificarea iubitului ei din Casa Iubirii. “Este cineva.”- kfetele.ro

Citeste si: Principala ipoteză a anchetatorilor în cazul tragediei din Cluj. O familie întreagă, descoperită moartă în curtea din spatele casei- radioimpuls.ro

Dar dacă ai norocul să te înconjori de oameni veseli, tonici, care văd întotdeauna partea bună a lucrurilor, atunci toate îţi vor merge de minune! De tine depinde care taler al balanţei îl înclini astăzi: cel de sus sau cel de jos?

Horoscop 10 martie 2020. Vărsător

Toate merg bine în colectivul din care faci parte, dar de data aceasta pui mai mare accent pe cooperare decât pe afirmare personală.

Îţi cunoşti rolul în acest grup, dar nu vrei să ieşi cu nimic în evidenţă, considerând că acum contează mai mult să vă completaţi unii pe alţii şi nu să luptaţi fiecare pentru supremaţie.

Citeste si: Horoscop. Zodia care NU va iubi niciodată cu adevărat

Horoscop 10 martie 2020
Horoscop 10 martie 2020

Acum recunoşti că ar fi altul mai bun decât tine mai potrivit în funcţia superioară, deci îl vei accepta uşor ca lider, pentru că ştie mai multe, are soluţii profitabile şi, la urma urmei, ai şi tu multe de învăţat de la el.

Horoscop 10 martie 2020. Pești

Aştepţi prea mult de la lume, dar nu vezi că nu ai în jur persoanele potrivite pentru a răspunde solicitărilor tale?

Tu vrei sprijin financiar de la colegi care o duc şi mai greu decât tine. Vrei înţelegere de la un soţ care se consideră el la rându-i neînţeles.

Vrei să fii susţinut de un grup de suport care nu ştie ce să facă în situaţia de faţă. Trebuie să te descurci singur, pentru că nu ai pe cine te baza. Dimpotrivă, prietenii dispar atunci când e mai greu.

Citește horoscopul complet pe  acvaria.com

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si