Horoscop. Zodia care NU va iubi niciodată cu adevărat

Horoscop. Iubirea este frumoasă, însă unele persoane vor doar să o primească și nu vor putea niciodată să o ofere. Vezi în ce zodie s-au născut acestea.

R.B., miercuri 17 martie 2021 , 11:21

Horoscop
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Horoscop. Iubirea nu este pentru oricine. Trebuie să fii o persoană bună, caldă și dispusă să faci unele sacrificii pentru a o trăi. Toată lumea caută acest sentiment, însă nu toți pot să îl trăiască. Nativii născuți în zodia Capricorn nu vor simți niciodată dragostea adevărată. Nu pentru că sunt răi sau lipsiți de inimă, ci pentru că sunt mult prea raționali pentru a se implica în ceva ce nu pot explica.

  Horoscop

  Citeste si: Horoscop 1 februarie 2020. Zodia care începe luna cu stângul!

  Horoscop. Capricornul nu este un om capabil să facă rău, ci mai degrabă este incapabil să facă bine. Este atât de ambițios și de dornic de succes, încât uită că are un suflet care mai trebuie hrănit uneori. Prietenii săi îi rămân aproape pentru că îl plac cu adevărat, nu pentru că ar face ceva pentru ei. Capricornul te va vedea căzut la pământ și se va gândi cum să termine proiectul la care lucrează de două săptămâni. Nici prin cap nu i-ar trece să te ajute, însă dacă i-ai spune exact de ce ai nevoie, va face orice să te mulțumească.

  Horoscop. Capricornul intră într-o relație pentru că toată lumea o face și pentru că nu vrea să rămână singur. Va fi un partener model: va ajunge la timp la întâlnire, îți va da atenție atât cât să crezi că nu te ignoră, va ține minte toate datele

  importante, te va săruta, te va îmbrățișa, dar nu o va face pentru că simte, ci pentru că știe cum trebuie să arate o relație perfectă. Te va face să te simți cel mai norocos om din lume, pentru că nu există sarcină pe care Capricornul să nu o îndeplinească exemplar, dar nu se gândește prea mult de ce o face. El nu caută în suflet, nu își pune întrebări despre iubire, nu se complică.
  Un Capricorn nu va pleca niciodată dintr-o relație, dar dacă tu te desparți de el, va fi ca și cum nici nu ai trecut prin viața sa.

  Horoscop

  Citeste si: Zodii care îți otrăvesc viața. Cei mai TOXICI oameni din horoscop

  Horoscop. În mintea lui, lucrurile sunt simple: el trebuie să ajungă cineva în carieră, iar în goana după faimă, nu se lasă să simtă nimic.

  Nu are timp și nici loc în mintea lui pentru gânduri siropoase. Totul trebuie să aibă o logică pentru el, iar dacă Doamne ferește ajunge să întâlnească pe cineva care să îi dea fluturi în stomac, se va gândi că a mâncat ceva expirat.

  Citeste si: Horoscop bani. Zodii care se îmbogățesc în 2020


  Abonează-te pe

  Partenerii nostri
  kanald.ro
  Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
  spotmedia.ro
  Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
  spotmedia.ro
  USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
  b1.ro
  Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
  infoactual.ro
  CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
  infoactual.ro
  Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si