Horoscop 11 septembrie 2020. Norocul altuia se ridică pe ghinionul tău

Consultă horoscopul pentru 11 septembrie 2020 şi află cum va fi ziua de vineri pentru zodia ta! Această zodie va avea parte de mult ghinion.

Author: Andreea Stoica joi 10 septembrie 2020 , 14:11

Horoscop 11 septembrie 2020
Horoscop 11 septembrie 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Berbecii trebuie să fie foarte atenţi la deciziile cu iz definitiv pe care sunt gata să le ia, iar taurii nu trebuie să se lase copleşiţi de faptul că o anumită dorinţă nu s-a îndeplinit încă. Doar indiferenţa îi va putea scăpa azi de o situaţie neplăcută pe cei născuţi în zodia racului, în timp ce balanţele sunt capabile de orice pentru prieteni.

Capricornii vor fi cei care vor avea ghinion, vărsătorii sunt mai sensibili, iar peştii se simt obosiţi şi stresaţi.

Horoscop 11 septembrie 2020 pentru toate zodiile

Iată horoscopul complet al zilei de vineri pentru toate zodiile!

Berbec

Fii foarte atent la deciziile cu iz definitiv pe care eşti gata să le iei, pentru că nu deţii toate informaţiile necesare pentru a face o alegere bună. Mai devreme sau mai târziu îţi vei da seama că te-ai bazat pe o informaţie greşită sau chiar rău intenţionată transmisă de cineva, anume pentru a te face să rătăceşti mai apoi pe căi incorecte.

Verifică de o sută de ori datele, cifrele, detaliile oricărei acţiuni, ca nu cumva să iei de bună o situaţie mincinoasă. Că e vorba de afaceri consistente sau de evoluţia unui proiect important, cineva se interpune în treburile tale cu intenţii clar negative şi te poate face să greşeşti major, deci atenţie în ce te bagi!

Citeste si: Horoscop. Zodia pe care NU o iubeşte nimeni

Taur

Ştii cum se spune: toate la timpul lor, dar ştii tu care e timpul acela? Nu te lăsa copleşit de faptul că o anumită dorinţă nu s-a îndeplinit încă! Înseamnă că nu acela era momentul potrivit pentru ca ea să prindă viaţă, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să speri în continuare.

Du după tine vechile dorinţe, nu le abandona şi nu ţi le şterge din minte, pentru că momentul lor de vârf se apropie. Nu a fost ieri, poate nu e nici azi, dar va fi exact la momentul potrivit pentru tine. Nu ai de unde să ştii tu când îi este sortit visului tău să devină realitate, ca atare tu nu trebuie să stabileşti termene limită sau momente clare, ci doar să-ţi doreşti să se împlinească. Sincronizarea e dictată de undeva de sus, ai încredere în asta!

Gemeni

Nicăieri nu te simţi mai bine decât în medii aglomerate, printre cât mai mulţi oameni, chiar şi complet necunoscuţi. Umorul e pe buzele tuturor, iar atmosfera aceasta veselă şi relaxată e perfectă pentru a uita de toate. Se leagă uşor discuţiile, comunicarea merge excelent, dar totul e direct legat de această atitudine pozitivă pe care fiecare reuşeşte să o arate în ochii celorlalţi.

Dacă fiecare face efortul de a menţine tonul pe acest nivel (relaxat, amuzant, vesel), ziua va oferi numai motive de distracţie, deci şi tu, şi ceilalţi trebuie să alungaţi din minte orice gând neplăcut care ar putea strica atmosfera. Discută doar de ceea ce-ţi face plăcere!

Horoscop azi - Horoscop zilnic
Horoscop azi - Horoscop zilnic

Citeste si: Ce zodie înșală cel mai mult. Astrologii: vara nu rezistă tentațiilor

Rac

Doar indiferenţa te-ar putea scăpa azi de o situaţie neplăcută pe care ai putea-o considera generatoare de haos. Nu te băga aşadar în nicio acţiune cu factor de risc oricât de mic, pentru că nu eşti pregătit să faci faţă unei surprize care ar putea strica şi mai rău.

Cu cât rămâi mai rece la tot ce se petrece în jur, cu atât şansele de a nu fi atins de efecte negative creşte, dar e greu de crezut că vei putea sta deoparte fără să te implici cât de cât, de parcă pericolul te-ar atrage ca un magnet.

Leu

Deşi ai impresia că tot dai şi dai banii şi nu se mai întorc la tine, e o senzaţie greşită! A da bani nu înseamnă că e ceva rău, important e că ai de unde da, deci priveşte situaţia şi din acest punct de vedere.

Bine că ai resursele potrivite pentru a face faţă listei de cheltuieli şi cumpărături, şi remarcă diferenţa dintre: trebuie să dai bani şi îi ai şi să dai bani când n-ai un sfanţ în buzunar, ca atare nu privi gestul de a deschide portofelul ca pe un motiv de stres, ci zi mersi că îi ai! Cheltuielile, chiar dacă sunt mai mari ca de obicei acum, vor avea într-un final şi conotaţii pozitive, deci merită investiţia!

Fecioară

Chiar dacă în acest moment nu prea vezi atât de multe lucruri bune pe care să te poţi baza în plan financiar, chiar dacă un calcul sumar al resurselor tale financiare nu dă o cifră promiţătoare, nu aluneca nici spre depresie, nici spre lamentări, nici spre panică. Ai încredere că toate se vor aranja perfect ca tu să scapi şi de greutăţi financiare şi de datoriile care te macină.

Vinovată e atmosfera cam sumbră în care ai nimerit, de parcă ai atrage lângă tine doar oameni cu probleme, cu lipsuri, cu rate la bancă şi care nu vorbesc decât despre asta. Nu-ţi compara situaţia materială cu a altora, nici dacă e în plus, nici dacă e în minus. Fiecare cu norocul lui!

Citeste si: Horoscop. Zodiile care scapă de sărăcie în 2020

Balanţă

Pentru prieteni, eşti capabil de orice şi eşti convins că merită efortul, atât timp cât vezi pe chipul lor o lumină nouă de speranţă. Te concentrezi mai mult asupra problemelor lor, decât asupra celor proprii, şi bine faci, pentru că găseşti mai uşor răspunsuri la întrebările altora decât la ale tale. Imparţial, detaşat, de pe margine, poţi vedea rapid ieşirea altuia din impas.

Sari în ajutorul unui prieten pentru că eşti convins că sfatul tău l-ar scoate la liman, totul e ca el să-ţi şi urmeze sfatul. Să nu fie încăpăţânat, pretenţios, orgolios sau, în final, nerecunoscător… Tu oricum fă-ţi datoria faţă de el, dacă asta simţi că e bine!

Horoscop 11 septembrie 2020
Horoscop 11 septembrie 2020

Scorpion

Este o zi veselă în care toate îţi ies de minune, dar reuşita acestei zile depinde enorm de atitudinea pe care o păstrezi.

Zâmbeşte, simte-te bine cu tine însuţi dar şi alături de ceilalţi, spune mereu o glumă, bucură-te de lucrurile frumoase şi simple ale vieţii, pentru că nu ai motive de îngrijorare sau de tristeţe. Dacă te înconjori de oameni la fel de optimişti ca şi tine, succesul este asigurat în orice proiect, deci ar fi bine să abordezi o atitudine ceva mai lejeră, sigur că toate au o rezolvare dacă nu-ţi torni singur cenuşă în cap.

Săgetător

Merită să vorbeşti cu alţii despre marile tale vise, pentru că s-ar putea să întâlneşti azi persoane care au trecut şi ele prin situaţii similare şi ţi-ar putea oferi sfaturi foarte bune pentru a ajunge mai repede la ţelul tău suprem.

Ascultă-i cu luare aminte, pentru că ei ştiu foarte bine ce spun, pentru că ei au ajuns deja la acel punct către care tu încă mai vâsleşti. Preia din ideile lor ceea ce poţi folosi şi nu uita să le mulţumeşti, cândva, că au jucat rol de îndrumători motivaţionali care te-au stimulat să ajungi cu brio la capătul acestei călătorii. Îţi sunt de mare ajutor, respectă-le instrucţiunile!

Capricorn

Norocul altuia se ridică pe ghinionul tău, dar nu trebuie să-i priveşti cu invidie, pentru că aşa e viaţa. Roata se învârteşte, şi dacă azi tu eşti cel care plăteşte preţul insuccesului, mâine vine vremea ta să culegi laurii victoriei.

Priveşte totul cu detaşare, fără să pui la suflet un banal insucces, pentru că nimic nu e veşnic: nici norocul, nici nenorocul. E un moment care îl pune într-o lumină mai bună pe cel de lângă tine, dar nu trebuie s-o iei ca pe un verdict final, pentru că va veni şi vremea ta să străluceşti, dar nu acum.

Vărsător

Tratezi iubirea cu un soi de inocenţă, ca un copil care abia acum descoperă primii fiori ai iubirii. E o atitudine nouă la tine, pentru că tu nu eşti nici timid, nici inocent când vine vorba de amor, dar te comporţi ciudat de data aceasta! Cel care ţi-a furat inima are o asemenea influenţă asupra ta încât scoate la lumină o cu totul altă latură a personalităţii tale, una pe care nici tu nu ştiai că o ascunzi.

Horoscop 11 septembrie 2020
Horoscop 11 septembrie 2020

Citeste si: A fost descoperită a 13-a zodie. Ce influență directă are asupra ta. Anunțul NASA

Eşti mai sensibil, mai vulnerabil, ai nevoie de ocrotire şi afecţiune la maximum, dând dovadă de un dram de slăbiciune când vine vorba de iubire. Nu eşti prea sigur pe sentimentele tale sau ale celuilalt şi de aceea mergi ca pe gheaţă subţire, ca nu cumva să greşeşti. Bucură-te de iubire, fără să-ţi mai faci atâtea griji!

Peşti

Dacă pleci la drum, înarmează-te cu mult calm, pentru că vor fi deplasări încărcate de o oarecare stare de tensiune. Ori ceva apare pe parcurs şi îţi strică ţie toată plăcerea călătoriei, ori nu găseşti ceea ce ai fi sperat, la destinaţie, ca atare nu se poate vorbi de o zi tocmai bună pentru a pleca de acasă.

Dar parcă nici acasă nu te simţi în largul tău, ca atare fii pregătit pentru o atmosferă cam sumbră în care nu te vei simţi bine oriunde te-ai afla. Se vede că eşti obosit şi stresat şi de aceea nimic nu-ţi convine. Dacă eşti afară, te comporţi ciudat, dacă rămâi acasă, nu-ţi găseşti locul.

Sursa: acvaria.com

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si