Horoscop 14 aprilie 2022. Descoperă horoscopul zilei de joi, 14 aprilie 2022! Care sunt zodiile favorizate de astre?

Horoscopul zilei de 14 aprilie 2022 pentru toate zodiile

Iată horoscopul zilei de 14 aprilie 2022 pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Este timpul să crezi mai mult în intuiția ta și să o lași să te ghideze.

E posibil să te simți speriat sau nedemn de ceea ce se ți se întâmplă și să crezi că nu e momentul tău acum sau că e cazul să te mai pregătești. Însă nu vei mai avea prea curând un prilej atât de favorabil pentru a te afirma, insistă astrele.

Taur

Ai de învățat dintr-o lecție de viață. Se pare că nu există aproape niciun punct comun între ceea ce ai plănuit și ceea ce urmează să se întâmple în viața ta. Va fi cu siguranță o zi aglomerată, cu multe întâlniri cu prietenii și surprize de proporții, dar în care trebuie să te achiți și de responsabilitățile tale.

Gemeni

În acaestă zi, vei culege ceea ce ai semănat la începutul lunii. Vei avea parte de rezultate imprevizibile la un proiect sau într-o relație, dar în realitate nu faci decât să fii recompensată de Univers pentru ceea ce ai investit.

Citeste si: Lună plină în Balanță pe 16 aprilie 2022. Cum vor fi afectate zodiile

S-ar putea ca aceste întâmplări să se transforme într-o lecție de viață.

Horoscop 14 aprilie 2022. O zi extrem de grea pentru trei zodii. Mare atenție, situații dificile!

Horoscop 14 aprilie 2022. O zi extrem de grea pentru trei zodii. Mare atenție, situații dificile!

[Sursa foto: PixaBay]

Rac

Vrei să țintești cât mai sus, dar nu și să îți faci sânge rău dacă nu ai ajuns din prima acolo unde ți-ai propus.

Cele mai prețioase obiective sunt cele pentru care trebuie să transpiri și să pierzi sânge, iar eșecurile sunt de multe ori mai necesare decât victoriile. Ai de învățat lecții mari din ziua de mâine.

Leu

Vei avea parte de o schimbare extrem de bună, pe care la început o consideri chiar fără valoare, te va ajuta să regăsești bucuria într-o activitate pe care o desfășori zilnic. E vorba cel mai probabil despre un proiect profesional, deși poate fi și unul personal, ce a intrat deja în rutină. Mica ta modificare va face însă minuni.

Fecioară

Se pare că teama pe care o simți după un eșec profesional se va transforma în combustibil pentru ulterioara ta evoluție. Nu te lăsa bătută, mai ai atâtea de făcut. Dacă vei ceda acum, considerând că nu ești îndeajuns de bună, nu ai putea să greșești mai tare.

Balanță

În această zi, reușești să pui punctul pe i și să realizezi de ce te tot supăra o senzație stranie de câteva zile bune. Odată ce ai descoperit unde era problema, iar intuiția ta te-a ajutat să îndepărtezi norii confuziei, asigură-te că vei și acționa.

Citeste si: Horoscop săptămânal 11- 17 aprilie 2022. O săptămână de vis pentru unele zodii. Noroc mare în plan financiar

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Miai bine rezolvi acest neajuns care te tot necăjește.

Horoscop 14 aprilie 2022. O zi extrem de grea pentru trei zodii. Mare atenție, situații dificile!

Horoscop 14 aprilie 2022. O zi extrem de grea pentru trei zodii. Mare atenție, situații dificile!

[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion

Ești introvertit și cu greu vor observa cei din jur care sunt sentimentele ce te încearcă acum. Nici nu e de mirare, știut fiind că ești o ființă atât de complexă, cu emoții și trăiri ce depășesc sfera de percepție a celor mulți. În plus, se pare că mâine vei căuta să te deschizi față de oameni care nu te cunosc, ceea ce îngreunează și mai mult comunicarea.

Săgetător

S-ar putea să primești o sumă debani de la cine te așteptai mai puțin acum! Se pare că, vrând-nevrând, vei apela la o persoană necunoscută sau cu care nu te înțelegeai bine dat fiind faptul că toți apropiații tăi sunt ocupați sau nu vor să te susțină. Însă această situație îți va aduce o înțelegere mai clară a vieții tale.

Citeste si: Marte intră în Pești începând cu 14 aprilie 2022. Cum sunt influențate zodiile

Capricorn

În viața ta, ar putea interveni o ruptură cu o persoană dragă. Motivul este că el nu acceptă persoana care ai devenit din teamă de schimbare. Să nu cumva să îi faci pe plac, schimbându-te numai de dragul său: e complet acceptabil să te iubești în continuare chiar dacă acea persoană nu îți mai e fan.

Horoscop 14 aprilie 2022. O zi extrem de grea pentru trei zodii. Mare atenție, situații dificile!

Horoscop 14 aprilie 2022. O zi extrem de grea pentru trei zodii. Mare atenție, situații dificile!

[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător

Ai tendința să gândești negativ, de teamă și de frustrare fiindcă simți că pierzi controlul asupra cuiva la care ții. Dar, în realitate, nu putem niciodată controla pe nimeni.

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro

Citeste si: Zodiile care vor avea noroc la bani în a doua jumătate a anului 2022

Libertatea nu e o iluzie, dar puterea nemăsurată, da, iar odată ce vei face această distincție vei atinge cu adevărat armonia și fericirea.

Pești

Se pare că tinzi să împărtășești prea multe despre tine, despre convingerile sau visele tale, dar nu fiindcă ești mândră, ci pentru că nu ești deloc sigură pe tine. Compensând însă printr-o încredere forțată nu vei ajunge nicăieri, te avertizează astrele, ci mai degrabă te vei afunda.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si