Marte intră în Pești începând cu 14 aprilie 2022. Acest fenomen astrologic este menit să îi favorizeze în special pe nativii Berbec și Scorpion, mai ales din punct de vedere profesional, dar și personal.

Marte intră în Pești începând cu 14 aprilie 2022

Planeta Marte, cea care guvernează Berbecul, va intra pe 14 aprilie 2022 în zodia Pești, aducând o energie și o forță cu care multe zodii nu s-au întâlnit de multă vreme.

Cum se manifestă Marte în Pești?

În acest tranzit, Planeta Marte poate aduce situații conflictuale acolo unde lucrurile parcă erau prea liniștite, dar și o serie de noi orizonturi cu care multe zodii nu s-au mai confruntat.

Citeste si: Horoscop luna mai 2022: Zodia care ia o decizie drastică. I se schimbă viaţa!

Evenimentul astrologic din 14 aprilie va oferi fiecărui nativ câte un motiv în plus în a face ceea ce își doresc, și a fi mai curajoși.

Marte intră în Pești începând cu 14 aprilie 2022. Cum sunt influențate zodiile

Marte intră în Pești începând cu 14 aprilie 2022. Cum sunt influențate zodiile

[Sursa foto: PixaBay]

Cum influențează tranzitul lui Marte în Pești?

Berbec

Nativii berbec sunt motivați să acționeze cu mai multă fermitate, mai ales în relațiile de amiciție și cele de la locul de muncă.

Taur

Acești nativi pot părea dezamăgiți în anumite situații, căci ego-ul nu îi va lăsa să recunoască părțile bune ale celor din jur, mai ales ale celor care le-au oferit sfaturi ori care le-au adus critici constructive.

Gemeni

Gemenii schimbă modul de a comunica. Sunt mai atenți la dorințele celorlalți și mai pregătiți pentru a combate cu argumente valide ceea ce li se spune.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Zodiile care vor avea noroc la bani în a doua jumătate a anului 2022

Rac

Racii au pot avea motive de bucurie, deoarece planeta Marte în Pești îi avantajează în sectorul muncii, dar și în relațiile cu ceilalți.

Leu

Leii se pot simți ușor extenuați. O mică excursie sau o zi liberă de la serviciu le-ar putea încărca bateriile. Fecioarele trage tot felul de concluzii benefice pentru planurile pe care le au. Sunt puse în tot felul de situații din care vor ieși cu capul sus.

Citeste si: Zodiile care vor cunoaşte fericirea adevărată în curând

Balanță

Balanțele găsesc noi puncte de sprijin în persoane de la care nu aveau nicio așteptare.

Scorpion

Acești nativi sunt favorizați pe plan profesional. Cei tineri pot obține măriri salariale, iar cei cu ceva experiență în câmpul muncii ar putea primi un post nou.

Săgetător

În acaestă perioadă, săgetătorii renunță la a-i mai judeca pe ceilalți. Devin mai împăciuitori, mai dispuși să vadă și alte perspective asupra vieții.

Capricorn

Nativii zodiei capricorn se confruntă cu tot felul de dorințe care pot fi costisitoare pentru ei.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop săptămânal 11- 17 aprilie 2022: Zodii care vor avea noroc în dragoste

Vărsător

Vărsătorii nu au o dispoziție foarte bună. Lipsa lor de chef poate veni cu niște neplăceri, mai ales dacă neglijează cu lejeritate jobul pe care îl au.

Marte intră în Pești începând cu 14 aprilie 2022. Cum sunt influențate zodiile

Marte intră în Pești începând cu 14 aprilie 2022. Cum sunt influențate zodiile

[Sursa foto: PixaBay]

Pești

Peștii renasc și se simt mai puternici, mai ambițioși, gata să își schimbe viața în bine. Astrele îi vor ajuta mult.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si