Horoscop 14 iunie. O zi dezastruoasă pentru aceste zodii

Horoscop 14 iunie. Iată previziunile astrale pentru 14 iunie. Unele zodii vor avea ghinion

R.B., joi 13 iunie 2019 , 20:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Horoscop 14 iunie. BERBEC
Dimineaţă sunteţi dezamăgit profund, pentru că un coleg pe care îl consideraţi prieten încearcă să vă discrediteze. Relaţiile cu persoana iubită sunt foarte bune, ceea ce vă menţine moralul ridicat. 

Horoscop 14 iunie. TAUR
Vă afectează mult lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri şi vă pierdeţi încrederea în el. Ar fi bine să evitaţi investiţiile.

Horoscop 14 iunie. GEMENI
S-ar putea să fiţi indispus după ce aflaţi că o rudă este foarte bolnavă. Nu vă puteţi concentra prea bine, aşa că nu este recomandabil să luaţi decizii importante.

Horoscop 14 iunie. RAC
Ar fi bine să amânaţi afacerile şi întâlnirile cu persoane importante. S-ar putea ca o rudă mai tânără să vă ceara un împrumut. Se pare că are nevoie de bani pentru cursuri, cărţi sau altceva legat de studii.

Citeste si: Horoscop Bacalaureat 2019! Ce zodii vor fi avantajate de astre în timpul examenelor, conform astrologului Ioan Burculeț

Horoscop 14 iunie. LEU
Sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece şi aveţi tendinţa să-i criticaţi pe toţi. 
Nu este exclus să aveţi probleme şi în relaţiile sentimentale.

Horoscop 14 iunie. FECIOARĂ
S-ar putea să vă simţiţi fără vlagă la serviciu şi să nu puteţi termina o lucrare începută mai demult. Riscaţi să primiţi reproşuri din partea colegilor şi chiar să apară tensiuni.

Horoscop 14 iunie. BALANŢĂ
Problemele sentimentale vă indispun. Şi relaţiile cu prietenii pot avea de suferit, daca îi evitaţi. În schimb, aveţi un spor deosebit în activităţi casnice, precum reparaţii, mutat mobilă, zugrăvit etc.

Citeste si: HOROSCOP vara 2019. Taurii primesc energie proaspătă, Gemenii sunt plin de pasiune

Horoscop 14 iunie. SCORPION
Se pare că nu sunteţi mulţumit de nimic şi vă enervaţi din orice. Nu suportaţi glumele şi vă aprindeţi uşor, fie pentru că partenerul de viaţă a cheltuit prea mult, fie pentru că nu găsiţi ceva.

Horoscop 14 iunie. SĂGETĂTOR
S-ar putea ca dimineaţă şeful să vă dea o veste care să vă schimbe complet planurile pentru azi. Starea de confuzie pe care o resimţiţi este trecătoare.

Horoscop 14 iunie. CAPRICORN
S-ar putea să aveţi divergenţe cu partenerul de viaţă, pentru că nu sunteţi de acord cu schimbările pe care doreşte să le facă în casă.

Horoscop 14 iunie. VĂRSĂTOR
Întâmpinaţi dificultăţi pe plan sentimental şi financiar. Păstraţi-vă calmul şi înarmaţi-vă cu răbdare! Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile prietenilor apropiaţi şi ale rudelor.

Horoscop 14 iunie. PEŞTI
Sunteţi agitat din cauza amânării unei întâlniri de afaceri în care v-aţi pus mari speranţe. Ar fi bine să discutaţi calm cu persoana iubită, ca să nu declanşaţi o ceartă inutilă.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si