Horoscop 14 martie 2020. Berbec

Dacă un plan de la care aveai mari speranţe nu-şi arată deja efectele visate, ar fi bine să renunţi, cel puţin o vreme, la el şi să canalizezi energia pe care o deţii spre altceva, mult mai interesant.

E un moment în care pot merge strună unele proiecte complet noi, cu un consum mai mare de energie, deci nu te crampona de cel care nu vrea să evolueze orice i-ai face.

Apleacă-te imediat asupra altei idei care va creşte sub ochii tăi şi te va stimula spre noi şi noi etape.

Dacă o uşă este închisă, caută imediat fereastra care te trimite spre ceva şi mai interesant. Nu accepta un nu drept răspuns, ci ia singur taurul de coarne.

Taur

Orele petrecute cu cei dragi au efect excelent asupra psihicului! Viaţa de cuplu şi cea de familie sunt plăcute, sunt locul celor mai frumoase evenimente.

Că participi la o reuniune de familie în care devii centrul atenţiei sau că eşti doar figurant în reuşita cuiva drag, fiindu-i alături cu bucurie, se poate spune că e o zi care îţi oferă suficiente motive de relaxare şi veselie.

Citeste si: Horoscop martie 2020. Trei zodii vor avea un martie de aur

Horoscop 14 martie 2020
Horoscop 14 martie 2020

Parcă faci pace cu tine însuţi şi cu ceilalţi deopotrivă şi vă oferiţi unii altora exact acele resurse potrivite pentru o astfel de zi: calm, linişte, blândeţe, armonie, înţelegere, afecţiune.

Horoscop 14 martie 2020.  Gemeni

Reuşitele vechi sunt fundamentul pe care te vei putea baza de acum înainte, dar acum ţi se cere un salt mai mare spre viitor.

A privi mereu doar spre trecut, la ceea ce ai fost şi ce ai devenit, sigur e un motiv de mândrie şi satisfacţie, dar de data aceasta trecutul nu trebuie să fie sensul care te tot trage înapoi, ci scânteia care te propulsează spre ceva şi mai bun! De acolo, din trecut, vine motivaţia spre un mare succes care te poate trimite direct la ţelul

tău cel mare.

Dacă ai reuşit ceva minunat odinioară, poţi şi acum, dar de data aceasta poate fi o evoluţie mult mai bună, pentru că între timp ai mai acumulat experienţă.

Rac

Lasă deoparte tendinţa de a-ţi asuma tu toate greşelile şi vinile, pentru că nu eşti vinovat de nimic.

Nu e nevoie să te tot sacrifici de dragul altora, ci mai degrabă atragi atenţia celor care ar avea tendinţa de a arunca tot pe umerii tăi toată responsabilitatea, deoarece vina e la alţii.

Citeste si: Horoscop. Zodii cu şanse mari să câştige la LOTO în 2020

Nu înseamnă că fugi tu de răspundere, ci doar că priveşti adevărul sincer în ochi şi arăţi unde este fisura.

Nu e la tine, deci de ce să plăteşti tu oalele sparte de alţii? Fii corect şi arată cine este vinovatul, mai ales că toate indiciile duc în aceeaşi direcţie. Dezvinovăţeşte-te, tu nu ai nicio contribuţie la situaţia creată.

Horoscop 14 martie 2020. Leu

Ziua poate fi una extrem de plăcută şi relaxantă dacă te înconjori de oamenii potriviţi, ca atare caută anturajuri de oameni tineri în care se discută şi despre altceva decât despre problemele cotidiene.

Ai nevoie de detaşare de orice, ca atare o vizită la rude sau câteva ore de joacă alături de cei mici vor avea un efect deconectant incredibil asupra ta.

Prezenţa ta este dorită de ceilalţi tocmai pentru că şi tu eşti într-o pasă bună, deci vă puteţi distra de minune unii cu ceilalţi, departe de orice griji.

Fecioară

Lumea largă e atracţia numărul unu de azi, deci petrece cât mai mult timp printre oameni, chiar şi printre necunoscuţi.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

E o reală bucurie pentru tine să conversezi, să legi noi prietenii, să flirtezi, să te simţi liber să faci ce vrei, cum vrei, unde vrei!

Te simţi bine numai în medii aglomerate, populate, gălăgioase, şi mai ales printre persoane tinere, eventual printre copii, pentru că, în adâncul sufletului, şi tu mai eşti un copil care vrea libertate!

Citeste si: Patru zodii care te trădează cu prima ocazie. Ai mare grijă cu ele! Sunt mai periculoase decât crezi

Te bucuri de tot ce vezi în jurul tău ca un puşti care se distrează de orice, te joci, glumeşti, râzi, ce mai, e exact atmosfera perfectă din preajma sărbătorilor!

Horoscop 14 martie 2020. Balanță

Faci echipă bună cu un prieten care deţine cu totul alte resurse decât cele pe care le investeşti tu într-o acţiune.

Tu eşti calm, logic, raţional, le faci pe toate lent, conştient că e nevoie de concentrare. Celălalt e motorul de energie care vă mobilizează pe amândoi într-o direcţie interesantă.

Dacă vă uniţi forţele în acelaşi scop, veţi avea amândoi numai de câştigat.

Fiecare, separat, nu ar putea ajunge la aceleaşi rezultate, dar completându-vă reciproc, unul pe altul, roadele se vor arăta mult mai repede şi mai clare la orizont. Lucrurile bune, azi, apar numai alături de ceilalţi.

Scorpion

Priveşti spre ultimele etape parcurse de tine într-un proiect în derulare şi nu eşti deloc mulţumit de rezultate.

Dacă tot ţi-ai dat seama că nu ai mers pe cea mai potrivită cale, ce-ar fi să schimbi chiar acum direcţia? Ai să vezi că exact această modificare de sens era soluţia potrivită pentru a ajunge acolo unde doreai.

Citeste si: Horoscop primăvară 2020. Ce zodii vor avea o primăvară de vis

Horoscop 14 martie 2020
Horoscop 14 martie 2020

E semn că ai pornit cu stângul, la început, dar e mult mai bine că ai descoperit pe parcurs eroarea, ca să poţi modifica totul din mers, înainte de a ajunge la un final greu de schimbat.

Poţi deturna totul acum, iar lucrurile vor reveni repede pe făgaşul normal, deci nu te teme de schimbările bruşte.

Horoscop 14 martie 2020.  Săgetător

Nu ajunge doar să visezi frumos, la clipa când vei vedea un anumit scop materializat în faţa ta, ci trebuie să şi pui osul la treabă.

Numai de energia pe care o investeşti în acest proiect depinde şi ritmul în care acesta va evolua, deci nu sta aşteptând să cadă din senin, pentru că nimic nu se rezolvă de la sine.

E o chestiune de efort, de ambiţie şi voinţă, dar mai ai nevoie de o motivaţie clară, dare se poate ivi chiar acum la orizont, deci merită să te apuci de treabă cât mai repede. Bate fierul cât e cald!

Capricorn

Trebuie să lucrezi pe două planuri complet diferite şi fiecare cere altceva de la tine, cel mai bine ar fi să nu le combini, să nu aduni mere cu pere, ci să te apuci de unul din planuri, să-l duci la îndeplinire, şi abia după aceea să te gândeşti la celălalt.

Lucrând pe două fronturi rişti să le strici pe amândouă, pentru că zilele acestea nu prea te poţi concentra să faci mai multe deodată.

Citeste si: Horoscop martie 2020. Cele trei zodii care vor avea o primăvară de aur!

Horoscop 14 martie 2020
Horoscop 14 martie 2020

Dacă insişti să le cari pe amândouă după tine în acelaşi timp, la final nu vei fi mulţumit de niciunul. Alege!

Horoscop 14 martie 2020.  Vărsător

Nu lua lucrurile atât de în serios, pentru că nimic nu merită tratat cu atâta stricteţe.

Citeste si: Gagea și Alexandra, din nou împreună? Cum a fost sărutul din Camera roșie: „Am avut o noapte turbată. Vreau să zic că m-am odihnit foarte bine.”- kfetele.ro

Citeste si: Momente memorabile pe Arena Națională. Membrii trupei Coldplay, gest inedit pentru Babasha, în a doua seară de concert- VIDEO- radioimpuls.ro

Poate treci printr-o situaţie în care e nevoie de rigoare, de lege, de ordine precise, dar nu eşti în cea mai bună stare pentru a le respecta întocmai.

Tu te joci, tu priveşti mai detaşat şi superficial situaţia, pentru că nu eşti aici la farmacie, ca să umbli cu date atât de exacte.

Te mai poţi şi abate, la o adică, de la norme, mai poţi merge şi pe căi ocolitoare, nu neapărat pe una singură, obligatorie, ca atare nu fi atât de strict.

Oferă-ţi libertatea de care ai nevoie, pentru că tu nu poţi face nimic dacă eşti constrâns, pândit, controlat, verificat la sânge.

Pești

Sunt multe lucruri în preajma ta care pot şterge starea de agitaţie care te-a copleşit, dar totul e să vrei şi tu să dai jos această haină grea a grijilor.

Citeste si: Cele mai sensibile si mai bolnavicioase zodii din horoscop

Singur ai îmbrăcat-o, nu te-a obligat nimeni s-o porţi pe umeri şi ai tot încărcat-o şi ai încărcat-o până ce a ajuns să te copleşească.

Lasă balastul emoţional chiar acum jos, la picioarele tale, şi umple spaţiul de atmosfera veselă şi pozitivă care pluteşte în jur.

Deschide-ţi inima şi mintea, şi picură în ele speranţă, veselie, distracţie, vise frumoase! Ai să vezi ce repede dispare povara!

Citește horoscop complet pe acvaria.com

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si