Horoscop 17 decembrie 2020: Zodiile cu cel mai mare noroc. Vin veşti mari!

Citeşte horoscopul zilei de 17 decembrie 2020 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Zodiile cu cel mai mare noroc. Vin veşti mari pentru mulţi dintre noi!

Andreea Stoica, miercuri 16 decembrie 2020 , 15:24

Horoscop 17 decembrie 2020
Horoscop 17 decembrie 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscopul zilei de 17 decembrie 2020 arată că berbecii

ar trebui să se poate cu persoanele apropiate exact aşa cum ar dori ca el sa se poarte şi ceilalţi, taurii trebuie să fie atenţi cui oferă iubirea lor, iar gemenii trec printr-o perioadă de sedimentare a vieţii. Cei născuţi în zodia balanţei sunt copleşiţi de îndoială, în timp ce capricornii cer să fie răsfăţaţi.

Horoscop 17 decembrie 2020 pentru toate zodiile

Iată horoscopul complet al zilei de joi, 17 decembrie 2020, pentru toate cele 12 zodii!

Berbec

Aşa cum te porţi tu cu ceilalţi, aşa vei primi şi din partea lor, ca atare, ori de câte ori intri azi în contact cu cineva, gândeşte-te la impresia pe care o laşi despre tine. Vei primi exact ceea ce oferi, nimic mai mult, nimic mai puţin, deci nu judeca pe cineva dacă nu vrei să fii judecat, nu critica dacă tu nu faci faţă criticilor.

Poartă-te cu ceilalţi exact aşa cum ai dori ca ei să se poarte cu tine şi ai să vezi că orice animozitate anterioară dispare ca prin farmec. Eşti zodia care empatizează cel mai uşor cu oamenii, oricât de diferiţi ar fi, ca atare vei reuşi imediat să te pui în pantofii celui cu care discuţi, ca să vă dăruiţi unul altuia doar gesturi armonioase.

Taur

Iubirea ta e fără margini şi-ţi deschizi inima toată ca s-o oferi celor care au nevoie de un gest de afecţiune, de o vorbă bună, de o mângâiere, dar dacă dai atât de mult, s-ar putea să rămâi fără resurse la un moment dat, ca atare gândeşte-te dacă merită să investeşti pasiune chiar în toţi oamenii şi în toate lucrurile cu care te întâlneşti.

Unii s-ar putea să se lase învăluiţi în iubirea ta şi vor lua tot ce ai tu de dat, ca într-o zi să te trezeşti fără nimic în rezervor,

ca atare învaţă să fii mai selectiv când oferi! Nu toată lumea merită atâta iubire şi nu orice acţiune merită atâta pasiune: mai închide robinetul din când în când sau mai ţine pentru tine.

Citeste si:   Horoscop. Zodia care are întotdeauna succes în carieră

Gemeni

Fii liniştit, nu cere permanent acţiune şi noutate, pentru că nu au de unde să apară chiar tot timpul.

Uneori intri într-o zonă mai ternă, mai monotonă, în care nu se mai modifică nimic, dar e absolut normal să apară şi perioade mai calme. E ca o perioadă de sedimentare a aspectelor anterioare ca apoi, după ce vei extrage concluzia cea mai potrivită pentru cel învăţate, să pui în practică tot ce ai acumulat.

Ai răbdare, azi nu se mai întâmplă nimic palpitant, aşa cum îţi place, dar poţi sta liniştit, cu convingerea că şi acest răgaz face parte din procesul de schimbare început cândva. Nu poţi alerga tot timpul: mai ai nevoie şi de respiro.

Horoscop 17 decembrie 2020
Horoscop 17 decembrie 2020

Rac

Discută cu ceilalţi despre planurile tale pentru că, momentan, nu deţii toate informaţiile pentru a le pune în aplicare. Va apărea cineva cu mai multă experienţă care îţi va transmite exact pontul de care aveai nevoie. Nu e o ruşine să recunoşti că nu ştii ce e de făcut în anumite situaţii, deci cere sfaturi, cere ajutor, întreabă în stânga şi-n dreapta până dai de omul potrivit care deţine cheia la întrebarea ta cea mai dificilă.

Din relaţia cu ceilalţi ai multe de învăţat iar ceea ce urmează să descoperi, va deveni mai apoi sursă de înţelepciune şi pentru alţii, pentru că vei transmite şi tu, mai departe, ceea ce afli acum, arată horoscopul pentru 17 decembrie 2020.

Leu

Norocul, când apare, nu te aşteaptă să te gândeşti şi nici nu te întreabă dacă eşti pregătit să te foloseşti de el, aşa că şansa care se iveşte azi pe nepusă masă nu-ţi dă şi răgazul să analizezi dacă e bine, dacă merită, dacă e momentul potrivit… Pune mâna imediat pe ocazia excelentă care se iveşte şi ai să vezi tu mai târziu dacă a fost o alegere bună.

Acum contează rapiditatea cu care reacţionezi în faţa acelei surprize, care poate fi ca un noroc pentru tine. Norocul vine şi pleacă, nu stă pe loc; dacă nu eşti pe fază, altul pune mâna pe el înaintea ta!

Fecioară

Nu prea ai cu cine colabora eficient, în ciuda dorinţei tale de a construi ceva concret. Când te uiţi în jur, e cam gol sau, chiar dacă te afli în cel mai aglomerat mediu, nu ai parte de tovarăşi prea cooperanţi. Toate propunerile tale rămân fără ecou, nu ating coarda celor care te ascultă, ca atare, dacă vrei o zi de succes, fă pe cont propriu tot ce ţi-ai propus. Nu apela la alţii pentru că unii spun nu din start ori din comoditate, ori din neîncredere (în tine sau în forţele lor), ori dintr-un dezinteres vizibil.

Tu, în schimb, ai un interes foarte bine stabilit şi nu pierzi timpul degeaba: te apuci de treabă, în ciuda tuturor afronturilor şi lucrurile chiar evoluează!

Citeste si:   Horoscop. Top 3 cele mai bune soții, în funcție de zodie

Balanţă

Îndoiala te-a copleşit încât nu mai ai încredere în şansele de reuşită ale unui plan la care ai muncit mult. Dacă nu mai ai speranţe de succes pentru ceea ce făceai, începi, încet-încet, să renunţi la planurile făcute. Poate fi ziua unui abandon, dar, înainte de a spune stop, fă ceva pentru a salva ce se mai poate.

Dacă nu vei încerca nimic, vei regreta mai apoi că ai abandonat atât de uşor, poate mai există o soluţie, poate se iveşte de undeva o idee salvatoare, deci merită să mai depui câteva eforturi înainte de a pune punct. Chiar şi după ce se va termina tot, vei rămâne cu ideea că parcă ar mai fi existat totuşi o cale…

Horoscop 17 decembrie 2020
Horoscop 17 decembrie 2020

Scorpion

Sunt mulţi care ar vrea să-ţi ţină companie şi să-ţi ridice moralul, dar tu te refugiezi într-o zonă sumbră care nu-ţi face bine. Chiar dacă familia te înconjoară ca în fiecare zi, parcă nu-ţi găseşti locul nici măcar la tine acasă. Planează o tensiune, te simţi singur, părăsit, dat la o parte, dar e o senzaţie greşită.

Nimeni nu te-a abandonat, aşa cum ai fi tentat să spui, ci doar o vagă depresie îţi dă târcoale şi te face să te simţi ciudat oriunde te-ai afla. Lasă-i pe cei care ţin la tine să se apropie de tine, deschide-le poarta sufletului, pentru că tu eşti cel care taie orice legătură cu ei.

Citeste si: Anul Nou Chinezesc 2021. Pe ce dată începe Anul Boului de Metal? Horoscop chinezesc complet pentru 2021

Săgetător

Nu te lăsa copleşit de o emoţie negativă, chiar dacă ai impresia că, în loc să scapi de ea, devine din ce în ce mai puternică. E pentru că o laşi tu să crească, o alimentezi fără motiv, când ai avea în jurul tău atât de multe lucruri minunate către care să-ţi îndrepţi atenţia şi astfel să-ţi abaţi gândul de la acel aspect neplăcut. Ai senzaţia că numai tu faci sacrificii, că numai tu eşti cel care are de suferit, dar exagerezi, conform horoscopului pentru 17 decembrie 2020.

În timp ce tu îţi torni cenuşă în cap sporindu-ţi supărarea, ar putea trece pe lângă tine motive excelente de bucurie, dar dacă tu stai cu inima strânsă şi cu ochii în pământ, cum să le observi? Capul sus şi zâmbeşte!

Capricorn

Eşti un pic mai comod în plan sentimental şi aştepţi doar să fii răsfăţat şi să ţi se ofere pe tavă iubire. Partenerul vede că doar te laşi alintat de gesturile sale de afecţiune, dar îţi acceptă atitudinea uşor egoistă. Consideri că ai oferit şi tu destul şi acum doar te scalzi în gesturile de tandreţe ale celui din faţa ta, dar nu uita că o relaţie de succes implică două persoane, două direcţii, doi cai înhămaţi la aceeaşi căruţă.

Dacă tot ceri şi iei, celălalt va rămâne fără resurse şi va începe şi el să pretindă într-o zi! Oferă şi tu cât se poate încă de pe acum.

Citeste si:   Cele mai diabolice zodii. Dacă observi semnele astea, fugi și nu te uita înapoi!

Vărsător

Se simte un aer nou în casa ta, de parcă unele planuri la care ţi-ai adus contribuţia alături de cei dragi capătă un ritm mult mai alert şi evoluează mult mai repede spre nivelul visat. E un salt vizibil, ai toate motivele să fii entuziasmat pentru felul cum explodează lucrurile spre bine, dar acest succes e urmarea unei strategii pozitive pe care ai construit-o mult înainte. Acum i-a venit rândul să-şi arate efectele, deci nu e deloc o surpriză, pentru că tu muncit serios ca acum să vezi efectele miraculoase ale eforturilor tale, arată horoscopul zilei de 17 decembrie 2020.

Ai gândit pozitiv în permanenţă, ţi-ai spus mereu că se poate, ai vrut mai mult şi mai bine, iar acum condiţiile favorabile se adună pentru ca totul să sară deja câteva etape, mult mai aproape de nivelul visat.

Horoscop 17 decembrie 2020
Horoscop 17 decembrie 2020

Citeste si: VIDEO- Astrologii anunță schimbări majore în viața noastră în 2021

Peşti

Situaţia în care te simţi, momentan, prins ca într-o capcană nu merită atâta stres cât consumi tu pentru ea. Lucrurile pot reveni mult mai uşor la normal dacă priveşti totul detaşat, calm, pozitiv, ca şi cum e doar un impas banal peste care vei trece uşor. Fii convins că totul are rezolvare şi, cu cât te stresezi mai mult, cu atât poţi complica şi mai mult lucrurile, ca atare priveşte detaşat situaţia, ca şi cum, nu ai fi tu direct implicat, pentru că această atitudine zen te va ajuta să clarifici mai repede situaţia.

După ce va trece, vei uita atât de repede de ea, tocmai pentru că era ceva total neînsemnat, dar căreia i-ai acordat prea multă atenţie.

Sursa: acvaria.com

 

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR vineri, 16 aprilie 2021: Euro scade, dolarul crește! Care sunt... Curs valutar BNR vineri, 16 aprilie 2021: Euro scade, dolarul crește! Care sunt ultimele cotații
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare? Vestea pe care o aștepta fostul șef al PSD Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare? Vestea pe care o aștepta fostul șef al PSD
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si