Horoscop 17 decembrie 2022. Astrele anunță o stare de spirit pozitivă în această zi. Perioada sărbătorilor aduce multă energie bună și liniște în viața nativilor.

Horoscopul zilei de 17 decembrie 2022 pentru toate zodiile

Iată  horoscopul zilei de 17 decembrie  pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Nativii zodiei Berbec vor avea astăzi parte de un nou început.

Citește și: Jupiter în Berbec începând cu 20 decembrie 2022. Cum sunt impactate zodiile

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fie că este vorba de un nou început profesional sau pe plan amoros, astrele anunță că totul va fi bine și în favoarea ta. 

Taur

Taurii vor să iasă din zona de confort. În ultima vreme ați simțit că ați stagnat și că nu ați evoluat mai deloc. Nu vă descurajați deoarece astăzi este începutul unei frumoase etape. Lăsați totul să vină natural!

Gemeni

Gemenii  reiau legătura cu o persoană din trecutul lor. După mult timp în care nu ați mai vorbit, se pare că astrele vin în ajutorul vostru. Vă bucurați de acest lucru, deoarece simțeați că vă e dor de această persoană.

Rac

Racii trebuie să nu mai pună totul la suflet. Încercați să fiți mai detașați cu lucrurile din viața voastră și să nu mai analizați totul așa dur.

Fiți mai relaxat și lăsăți totul să fie natural.

Leu

Leii se simt ușor obosiți astăzi. Ultima perioadă a fost destul de aglomerată. Astrele vă sfătuiesc să vă relaxați cât de mult posibil. O plimbare în natură, o minivacanță sau o ieșire cu o persoană dragă este tot ce vă trebuie pentru a vă recăpăta starea bună de spirit.

Fecioară

Fecioarele decid să iasă din zona de confort și să facă ceva nou pentru starea lor de sănătate. Aveți în plan să vă apucați de un sport, sau să începeți să alergați. Astrele vă încurajează, căci, o minte sănătoasă vine într-un corp sănătos!

Balanță

Balanțele își recapătă energia pozitivă în acest weekend. În ultima perioadă ați fost destul de obosite, iar acest lucru a fost destul de vizibil. Această zi este benefică relaxării, plimbării în natură și a stării de spirit pozitive. Petreceți mult timp cu cei dragi!

Scorpion

Scorpionii pleacă într-o excursie spontană. Acest lucru nu va face decât să vă încânte și să simțiți că vă bucurați de viață. Astrele vă sfătuiesc să faceți genul acesta de lucruri mai des!

Săgetător

Nativii din zodia Săgetătorului trec printr-o perioadă bună din punct de vedere sentimental. Astrele arată că te bucuri de energia pe care o primești de la cei dragi, iar acest lucru te ajută să te organizezi foarte bine.

Capricorn

Capricornii pun mai mult accent pe relaxare și timp petrecut cu prietenii. Astrele mai arată că s-ar putea să treci printr-o perioadă mai dificilă. Totodată, s-ar putea să ai anumite conștientizări și să vezi cine îți este cu adevărat aproape și cine te va abandona la greu. 

Vărsător

Nativii din zodia Vărsătorului au șansa să-și întâlnească o persoană specială în această zi. Este momentul să încerci să îți îndrepți mai mult atenția către relațiile amoroase. Poate că de data aceasta este timpul să faci tu primul pas.

Pești

Ziua aceasta vine cu multă relaxare și liniște. Petreceți mai mult timp liber alături de cei dragi, lucru care nu poate decât să vă aducă o stare de spirit bună. Evitați orice supărare și bucurați-vă de perioada magică a sărbătorilor!

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Horoscop 16 decembrie 2022: Cea mai bună zi din an pentru aceste zodii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si