Horoscop 17 martie 2023. Horoscopul zilei vine cu noi provocări pentru nativi. Acestea nu au rolul de a-i distruge, ci de a-i pregăti pentru noua etapă. Sunt sfătuiți să aibă încredere în ceea ce urmează!

Berbec

Horoscop 17 martie 2023. Taurii vor reuși să își dezvolte mai mult partea emoțională

Horoscop 17 martie 2023. Taurii vor reuși să își dezvolte mai mult partea emoțională

[Sursa foto: PixaBay]

Nativii Berbec vor realiza faptul că sunt capabili să facă tot ce își propun. Tot ce trebuie să facă este să creadă cu adevărat în ei! În perioada următoare, astrele vor demonstra că totul este posibil.

Citește și: Venus în Taur în astrograma natală. Ce spune despre tine acest aspect astrologic

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Rămâi cu mintea și inima deschise noilor schimbări. Vei avea parte de surprize frumoase!

Taur

Taurii vor reuși să își dezvolte mai mult partea emoțională. Își vor conștientiza fricile și vor reuși să le accepte. Sunt nativi plini de surprize, iar oamenii din jur vor fi uimiți să vadă cât de mult s-au maturizat în ultima perioadă.

Gemeni

Gemenii nu se vor mai uita în grădina altora. Vor accepta că drumul pe care merg în acest moment este cel potrivit pentru ei. Nu vor să mai aibă parte de dramă și de lucruri care nu le bucură sufletul de bucurie.

Rac

Astrele rezervă pentru Raci o vacanță romantică, alături de persoana iubită. Nimic nu este mai important decât să petreci timp de calitate cu persoana dragă.

Relaxarea și timpul petrecut împreună vă va ajuta să eliminați tensiunile pe care le-ați avut în ultima perioadă.

Leu

Horoscop 17 martie 2023. Taurii vor reuși să își dezvolte mai mult partea emoțională

Horoscop 17 martie 2023. Taurii vor reuși să își dezvolte mai mult partea emoțională

[Sursa foto: PixaBay]

Leii vor avea parte de schimbări interioare. Situațiile care s-au petrecut în ultima perioadă, i-au făcut pe aceștia să devină mult mai maturi și să deschidă ochii. În prezent, privești lucrurile realist și nu te mai grăbești să iei decizii.

Fecioară

Fecioarele nu se regăsesc în nimic, iar mintea ta nu se poate odihni. Tensiunea mentală se reflectă foarte mult în relația cu persoanele din jur. Încearcă să te reechilibrezi, de dragul oamenilor care sunt alături de tine necondiționat!

Balanță

Pentru Balanțe, această perioadă îi poate face să se simtă pierduți și să conștientizeze că ceea ce au crezut a fiind real, a fost doar o fantezie. Nu știi exact ce să crezi și încerci să faci pace cu trecutul, deși inima este rănită în continuare.

Scorpion

În perioada următoare, inima te va duce exact acolo unde îți este menit să ajungi. Chiar dacă vei avea câteva piedici, în final, vei ajunge unde va trebui! Chiar dacă oamenii din jur îți spun anumite lucruri, nu vei asculta niciun sfat din partea lor.

Săgetător

Săgetătorii își vor stăpâni emoțiile cu brio astăzi. Deși este o perioadă stresantă, vei reuși să faci față cu bine. În orice situație te aflii, încearcă să te rogi mai mult și vei vedea că vei primi resursele emoționale necesare pentru orice încercare!

Capricorn

După lungi disucții cu cineva drag, este foarte posibil să aflii un secret în legătură cu un membru al familiei. Este posibil să aveți un șoc, dar trebuie să aveți grijă la ceea ce vreți să faceți în continuare. Sfatul astrelor este să nu luați decizii radicale. Nu în acest moment!

Vărsător

Vărsătorii se vor bucura de iubirea apropiaților. Vor fi încântați de ideea că sunt apreciați pentru ceea ce sunt. Aceștia uită anumite lucruri din trecut și încearcă să restabilească armonia în rândul prietenilor. Sfatul astrelor este acela de a avea grijă atunci când oferă o a doua șansă.

Pești

Horoscop 17 martie 2023. Taurii vor reuși să își dezvolte mai mult partea emoțională

Horoscop 17 martie 2023. Taurii vor reuși să își dezvolte mai mult partea emoțională

[Sursa foto: PixaBay]

Peștii vor avea parte de evenimente care vor ajuta la dezvoltarea sa. Lucrurile care se întâmplă nu sunt făcute să îi distrugă, din contră, vin pentru a-i pregăti de noua etapă în care vor intra. Lasă-te condus de această perioadă!

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Mercur în Berbec în astrograma natală. Ce spune despre tine acest aspect astrologic


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si