Horoscop 17 septembrie 2020. Zodia care are parte de o mare surpriză

Consultă horoscopul pentru joi, 17 septembrie 2020, şi află cum va fi ziua ta! Astrele ne spun care sunt zodiile care vor avea parte de o mare surpriză!

Andreea Stoica, miercuri 16 septembrie 2020 , 14:56

Horoscop 17 septembrie 2020
Horoscop 17 septembrie 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Berbecii trebuie să lupte pentru adevăr, taurii au parte de o zi plină de bucurie, iar gemenii trebuie să fie mai atenţi la criticile şi sfaturile celor din jurul lor. Leii vor suferi din dragoste, săgetătorii au parte de probleme la muncă, în timp ce capricornii se află în impas.

Horoscop 17 septembrie 2020 pentru toate zodiile

Iată horoscopul complet al zilei de joi!

Berbec

Nu accepta modul autoritar al unora de a se impune în faţa tuturor, pentru că această atitudine nu-ţi dă voie să te exprimi liber. Îţi reprimi ideile, sentimentele, gândurile, ceea ce nu te reprezintă!

Tu eşti o fire puternică, ce spune lucrurilor pe nume, ca atare persoanele care se află azi în faţa ta au un efect negativ asupra ta. Păcat să taci când ai avea ceva de spus sau să stai în banca ta lăsând pe altul, doar cu ceva mai mult tupeu, să iasă în faţă. Vorbeşte liber şi deschis! Dacă eşti convins că dreptatea e la tine, luptă pentru adevărul tău, dar nu te impune cu aceleaşi mijloace ca ale celui din faţa ta, deci nu-i reduce pe alţii la tăcere cu forţa.

Taur

Faci echipă excelentă cu o persoană care te completează perfect. Tu eşti sursa de informaţie, cel care le pregăteşte pe toate în detaliu din punct de vedere teoretic, iar celălalt e sursa de energie.

Staţi mult de vorbă, vă încurajaţi reciproc să vă manifestaţi în voie, şi orice proiect clădit în doi, în tandem, în care nimeni nu o face pe şeful, va fi de succes. Că e o relaţie de serviciu, una de iubire sau una de afaceri, mereu găseşti în cel din faţa ta stimulentul potrivit pentru a spune clar ce gândeşti şi ce doreşti.

Gemeni

Felul în care te judecă lumea poate fi util, uneori, deci nu-i privi pe cei din jur ca pe nişte critici severi, ci ca pe nişte oglinzi realiste care arată cum eşti. Ai putea lua unele măsuri foarte bune dacă ai asculta ceea ce spun ceilalţi despre tine, pentru că nu te poţi vedea foarte limpede pe tine însuţi.

Dacă afli ce gândesc sau ce spun companionii tăi, ai putea să te schimbi în bine, deci pleacă urechea şi la critici, pentru că sunt sincere şi juste. Nimeni nu te critică din răutate, ci pentru că îţi vrea binele, deci ascultă-i şi urmează-le sfaturile. Vei deveni mai bun!

Rac

Nu te simţi prea bine într-un mediu cu care nu reuşeşti să găseşti nici un punct comun, te simţi exclus, dat la o parte, nu te poţi integra, deşi tu nu ai astfel de probleme. Poate ai impresia că ceilalţi te privesc ca pe un intrus, că nu găseşti subiecte de conversaţie care să le fie lor pe plac, şi referi doar să faci act de prezenţă, fără să te implici cumva în activităţile de grup.

Citeste si: A fost descoperită a 13-a zodie. Ce influență directă are asupra ta. Anunțul NASA

Aşteaptă să-i cunoşti mai bine sau să te cunoască ei pe tine mai bine, pentru că prima impresie, de acum, nu e dintre cele mai bune. Resimţi tensiune ostilitate, competiţie care nu-ţi oferă nicio plăcere să te apropii.

Horoscop azi - Horoscop zilnic
Horoscop azi - Horoscop zilnic

Leu

Suferinţele din amor nu ocolesc pe nimeni iar azi dai şi tu piept cu o astfel de situaţie în care simţi că inima ţi se umple de tristeţe. Simţi că se destramă un vis frumos, că ceea ce credeai că e pe placul tău are de fapt şi o faţă ascunsă ce te face să suferi iar iluziile se risipesc precum baloanele de săpun.

Dacă nu eşti tu, direct, vizat de astfel de momente cu încărcătură emoţională negativă, atunci suferi pentru altcineva drag ţie de parcă ar fi propriile tale probleme. Pui suflet în necazurile sale şi cauţi o soluţie în locul lui.

Fecioară

Nu te ţine cu dinţii de nişte principii, scrise sau nescrise, care îţi reduc libertatea de a mai încerca şi alte variante decât cele dictate de cei puternici. Chiar dacă te afli într-un mediu influenţat de legi clare, de limite stricte, de ordine date de sus, sunt momente în care trebuie să te revolţi împotriva acestor principii restrictive şi să te eliberezi!

Imaginează-ţi că tocmai ai pornit o revoluţie personală cu scopul de a-ţi recupera drepturile şi de a începe o viaţă mai bună. Nu mai poţi tolera un regim limitativ şi rigid, tu eşti cu un pas înaintea tuturor şi vezi că se poate şi altfel. Descătuşează-te de sub dictatură!

Citeste si: Ce zodie înșală cel mai mult. Astrologii: vara nu rezistă tentațiilor

Balanţă

Te zbaţi pentru o cauză în care nu cred şi ceilalţi, ca atare tot efortul tău de a-i convinge pare în zadar. Alege-ţi cu mai multă grijă tovarăşii cu care să faci echipă, pentru că azi nu ai parte de camarazi pe aceeaşi lungime de undă sau cu interese similare.

Tu crezi în una, ei în cu totul altceva şi, mai devreme sau mai târziu, îţi vei da seama că ai înotat împotriva curentului. Se ştie că eşti un premergător, un avangardist care are de multe ori opinii diametral opuse majorităţii, dar azi vei da piept cu o mulţime de afronturi şi refuzuri de la cei care nu sunt de acord cu viziunea ta îndrăzneaţă.

Scorpion

Conflictele care se mai încing în preajma ta nu-şi vor arăta latura agresivă sau dificilă, ci dimpotrivă, se vor dovedi a fi exact stimulentele de care aveai nevoie pentru o schimbare benefică în viaţa ta.

Ascultă-i pe cei care te mai trag de mânecă, îţi atrag atenţia asupra unei posibile erori, te împing de la spate cu o atitudine ceva mai autoritară, pentru că, dacă le urmezi sfaturile, chiar şi pe cele care sună a dojană, vei avea numai de câştigat. Nu-i privi pe critici ca şi cum ţi-ar vrea răul, ci exact invers: ca şi cum te-ar împinge spre cel mai bun lucru pe care îl poţi face!

Horoscop 17 septembrie 2020
Horoscop 17 septembrie 2020

Săgetător

Informaţia greşită pe care ţi-o trimite cu rea intenţie un colaborator care nu merită încrederea ta, te poate trimite pe o pistă falsă, cu riscul de a consuma inutil timp şi energie pentru ceva ce nu va ajunge acolo unde speri, află din mai multe surse încotro te îndrepţi sau pe ce te bazezi, pentru că ai pitea fi indus în eroare şi vei regreta mai apoi că nu ai fost mai atent la avertismente.

Primeşti suficiente semnale de alarmă la tot pasul ca să te pun pe gânduri cu privire la adevăratele intenţii ale celui care te abureşte acum cu tot felul de minciuni.

Capricorn

Dacă te simţi blocat într-un punct sensibil din care nu mai vezi nicio ieşire, bazează-te pe cei care îţi sunt alături. Posibil să ai în preajmă pe cineva care a trecut cândva prin ceva similar situaţiei de faţă şi te-ar putea sfătui foarte bine, ba chiar te-ar putea acompania pe drumul tău spre rezolvarea problemei, tocmai pentru că te înţelege foarte bine prin ce treci.

Citeste si: Horoscop. Cele mai nefericite cupluri din zodiac. Combinațiile care nu aduc fericirea

Te poţi lăsa întru totul în mâinile lui, mergi pe calea pe care ţi-o arată, pentru că numai cineva care a trecut prin astfel de momente ştie să-ţi ofere cele mai utile îndrumări. Chiar dacă momentan te simţi blocat în impas, ai încredere totală în cel de lângă tine!

Vărsător

A rămas ceva neterminat de zilele trecute care îţi cere de urgenţă atenţie. Nu te eschiva, întoarce-te acolo unde ai lăsat totul şi du la capăt ce ai început. Te vei simţi mult mai liber după aceea, altfel aceasta va deveni o restanţă care te va trage mereu înapoi.

Vei vedea că va veni o zi când efectele acestui proiect, pe care îl tot laşi pe planul doi, vor fi esenţiale şi atunci tot te vei întoarce la acest nivel. Nu lăsa trecutul în dezechilibru, ca să nu pierzi altădată timp preţios ca să te achiţi de datorii.

Horoscop 17 septembrie 2020
Horoscop 17 septembrie 2020

Peşti

Relaţia cu instituţiile statului este în prim plan de parcă ar fi venit vremea unor proiecte majore, de care depinde imaginea ta profesională sau reputaţia ta. Laşi impresie bună pe oriunde treci, pentru că inspiri profesionalism, autoritate, seriozitate, exact acele calităţi de care e nevoie în planurile tale curente.

Nu te lăsa intimidat nici de funcţia celor cu care discuţi, nici de eventualele avertismente care ţi se adresează, pentru că nu te simţi vinovat de absolut nimic. Eşti sigur pe tine, stăpân pe situaţie, te bazezi pe o experienţă bogată în domeniul pe care îl practici şi pe un bagaj imens de cunoştinţe verificate şi bine documentate.

Sursa: acvaria.com

 

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si