Horoscop 18 februarie 2023.   Horoscopul zilei de 18 februarie 2023 spune că nativii din zodiac se vor confrunta cu niște emoții și sentimente puternice de care uitaseră că sunt capabili.

Zodiile vor lua cu atenție deciziile astăzi, deoarece nu sunt dispuși să riște nimic. Pe plan sentimental, lucrurile se îndreaptă spre o direcție bună, însă se vor mai ivi situații dificile, în unele cazuri. 

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec

Mai multă treabă se anunță la birou, deoarece ai de terminat un proiect important. Deși acest lucru te nemulțumește și vrei să petreci mai mult timp cu cei dragi, trebuie să duci la capăt sarcinile de la job.

Citește și: Horoscopul banilor. Primăvara 2023 aduce surprize financiare pentru trei dintre zodii

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

După ce te mai destresezi, vei vedea că totul va merge mai bine și vei ieși în oraș cu niște prieteni dragi care te vor asculta. 

Taur

Ai nevoie de mai multă relaxare. Simți că s-a acumulat multă tensiune și emoție, iar acest lucru este evident, mai ales la locul de muncă, dar și în relațiile cu cei apropiați. O mică pauză nu ar strica. 

Vrei să ai parte de noi provocări, iar în ajutorul tău poate veni persoana potrivită care să te ajute să își duci planurile la capăt.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni ar trebui să acorde mai multă importanță sănătății, că-i mai bună decât toate. Ultima perioadă a fost destul de stresantă pentru și nu ai mai avut timp să te ocupi de lucrurile cu adevărat importante. Astfel, ai nevoie de o pauză sau poate chiar o scurtă vacanță de relaxare. Câteva zile de concediu vor fi perfecte.

Rac

Sensibili și emotivi, racii sunt atenți la ce spun ceilalți despre ei. În mod normal, criticile celor din jurul tău te afectează, dar de data aceasta vrei să-ți testezi reacțiile. Recomandarea astrelor este să rămâi calm și să ai răbdare. Te deranjează ceea ce simți în legătură cu felul tău de a fi, așa că puțină încredere în sine ar fi binevenită.

Leu

Pe de altă parte, zodie de foc, leii au multă încredere în ei astăzi, dar s-ar putea ca ceva sau cineva să le strice toate energiile pozitive.

Citește și: Horoscopul săptămânii

Tocmai de aceea, ești extrem de tensionat și poți reacționa greșit în anumite situații. Astrele recomandă să ai grijă cum te comporți în relația de cuplu. Ai încredere în persoana de lângă tine și mergeți mai departe împreună.

Fecioară

Se anunță o zi foarte bună pentru fecioare, mai ales pe plan profesional. Acestea vor da dovadă de multă creativitate la locul de muncă și chiar un nou post s-ar putea să le vină mănușă. Sunteți încrezători că veți reuși să faceți tot ce v-ați propus și aveți încredere deplină în propria persoană. 

Balanță

O zi plină de emoții pentru nativii din zodia Balanță.

Te gândești din ce în ce mai mult la regretele pe care le ai față de ceva sau de cineva. Ascultă-ți sufletul și ai grijă de tine. Ai nevoie să petreci mai mult timp singură, iar persoana iubită acceptă acest lucru. Ai noroc de o persoană care te va susține mereu, în orice îți propui. 

Scorpion

Trebuie să iei niște decizii importante dar echilibrate. Ai o intuiție excelentă și îți dai seama imediat când ceva nu e la locul lui. Relația de cuplu s-ar putea să aibă nevoie de mai multă comunicare, deoarece persoana dragă simte că nu ai suficientă încredere în ea.

Săgetător

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu vedeta care a decis să „păstreze tumoarea” după ce a aflat că are cancer. A refuzat operația- antena3.ro

Ești nerăbdător să petreci timp cu cineva din familie. Prin urmare, veți ieși în oraș, într-un local de fiță, unde vă veți răsfăța. Plănuiești să pleci câteva zile la munte, poate poate mai prinzi și niște zăpadă. 

Capricorn

Ești o persoană generoasă și amabilă. Îți place să-i ajuți pe cei în nevoie, să faci acte de caritate și toată lumea te laudă pentru caracterul tău frumos. 

Vărsător

O escapadă la munte alături de prieteni sună bine pentru acest final de săptămână. Ai uitat cum mai arată pârtiile și ar fi cazul să-ți reamintești. Nu trebuie să-ți faci griji în privința banilor, deoarece stai destul de bine. 

Pești

Peștii așteaptă pe cineva în vizită și fac pregătirile din timp. Gătești ceva gustos, faci chiar și o prăjitură și te asiguri că toate sunt în ordine. Acordă mare atenție detaliilor. 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si