Horoscop 19 ianuarie 2020. DEZASTRU! Zodiile cu cel mai mare ghinion

Horoscop 19 ianuarie 2020. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de duminică, 19 ianuarie 2020!

Author: A.M.S. sâmbătă 18 ianuarie 2020 , 19:44

Horoscop 19 ianuarie 2020
Horoscop 19 ianuarie 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop 19 ianuarie 2020. Berbec

Nu-ţi place deloc atmosfera acestei zile, care pare să se întunece din ce în ce mai mult. Ai tendinţa de a vedea în jur numai inamici şi obstacole şi, în loc să lupţi cu starea aceasta negativă care te copleşeşte, parcă torni şi mai mult gaz pe foc.

Nimereşti într-un mediu ostil în care e şi normal să vezi peste tot numai părţile neplăcute, dar nu cumva exagerezi şi tu cu pesimismul? Nimic nu e atât de grav pe cât vezi tu, ca atare numai de atitudinea ta depinde să respingi ceea ce nu-ţi convine în jur.

Ignoră veştile proaste, inamicii, criticii, răutăcioşii şi invidioşii care stau la pândă şi implică-te cu mai multă pasiune în ceea ce îţi place. Ceea ce nu-ţi face plăcere nici nu există!

Citeste si: Două lucruri pe care să le oferi neapărat partenerului tău, în funcție de zodia lui

Taur

Dacă pleci la drum, numai lucruri bune ar trebui să ţi se întâmple pe parcurs, pentru că cele mai grozave evenimente nu au loc în mediul tău obişnuit, ci la o oarecare distanţă de casă.

Pleacă, umblă, ia legătura cu oameni de departe, pentru că distanţele sunt sursa unor momente cu adevărat norocoase.

Treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a primi o veste de excepţie sau pentru a întâlni o persoană pe care o vei privi ca pe salvatorul tău, ca atare nu sta acasă, nu sta în locul cu care eşti obişnuit, ci abate-te chiar şi un pic de la traseul tău de zi cu zi. Surprizele pot apărea de după colţ!

Horoscop 19 ianuarie 2020. Gemeni

Norocul planează peste casa ta pentru că aici se petrece un eveniment de zile mari care te face fericit.

Îţi intră în casă persoana care îţi va aduce exact informaţia de care aveai nevoie sau treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a descoperi soluţia salvatoare la problema care te frământă.

Este o plăcere să stai de vorbă cu oamenii care îţi apar azi în cale, pentru că fiecare are ceva interesant de transmis, informaţii şi veşti de care te poţi folosi cu succes în avantajul tău vreodată.

Citeste si: Trei zodii care nu iartă și nu uită nimic, niciodată! Ai mare grijă cum te porţi cu ele

Rac

Inima ta e încă ataşată de un eveniment din trecut pe care nu-l poţi uita. Fie că e vorba de un moment de fericire deplină din care încă îţi mai extragi energia, fie că e o amintire tristă care te macină, tot te întorci cu gândul în acele vremuri.

Ar fi bine să iei cumva taurul de coarne şi să rezolvi treburile cu trecutul, să aşezi lucrurile pe făgaş normal şi să treci mai departe.

Nu are rost nici să trăieşti mereu în trecut, nici să te raportezi permanent la vremuri de demult, din care oricum ai extras deja toate învăţămintele.

Poate că te macină regrete, poate doar doruri din alte timpuri, dar lucrurile cele mai importante se întâmplă în prezent: concentrează-te asupra lor!

Horoscop 19 ianuarie 2020
Horoscop 19 ianuarie 2020

Horoscop 19 ianuarie 2020. Leu

Întotdeauna e bine să ai pe cine te baza, să ai un as în mânecă pe care să-l scoţi la momentul oportun. E perfect dacă, de-a lungul timpului, ţi-ai făcut o mulţime de prieteni, pentru că nici nu ştii când vine momentul să apelezi la vreunul dintre ei.

Scoate din sertar colecţia de cărţi de vizită şi sună pe cel de care vei avea azi maximă nevoie, pentru că va interveni în avantajul tău, cu ceea ce depinde de el.

Ţine minte ce a făcut pentru tine, deoarece niciun serviciu nu rămâne fără să se răspundă cu aceeaşi monedă.

Fecioară

Banalul acestei zile nu-ţi displace, pentru că îţi oferă exact liniştea de care aveai nevoie pentru a-ţi recăpăta forma maximă. Chiar dacă dormi câteva ore în plus sau leneveşti în jurul unor activităţi sedentare prin casă, e plăcut uneori să nu faci nimic.

Nu se iveşte nimic nou în program, care să te scoată cumva din această comoditate care îţi prieşte de minune.

Nu te aştepta la evenimente ieşite din comun şi nici la senzaţii noi, pentru că tot ce se petrece în jurul tău e oarecum plictisitor şi tern.

Citeste si: Anul Nou Chinezesc 2020. Horoscop chinezesc 2020. Începe Anul Șobolanului de Metal

Horoscop 19 ianuarie 2020. Balanță

Declară-ţi foarte sincer intenţiile ca să nu fii acuzat mai târziu pe nedrept că ai fi ascuns ceva. Vino cu argumente solide, cu documente incontestabile, cu dovezi care să joace un rol important în toate acţiunile cu iz legal de pe parcursul zilei.

Vei inspira multă încredere şi seriozitate în tot ce promiţi încât ai şanse să obţii o victorie de toată frumuseţea tocmai datorită credibilitătii tale.
Faptul că îţi susţii punctul de vedere cu argumente puternice, nimeni nu poate contesta poziţia ta şi ţi se va da dreptate.

Horoscop 19 ianuarie 2020
Horoscop 19 ianuarie 2020

Scorpion

Nu eşti în cele mai bune toane şi mergi mai departe într-o acţiune care, deocamdată, nu arată că ar duce într-o direcţie prea bună. Totuşi continui, pentru că eşti convins că aceasta e doar o vale înainte de a începe să urci dealul.

Sunt normale suişurile şi coborâşurile în orice plan, dar norocul tău e că ai o atitudine de viaţă optimistă şi găseşti imediat ceva de care să te agăţi.

Da, poate acum totul pare să stagneze şi nimic încurajator nu apare la orizont, dar ai răbdare: curând răsare soarele şi ai să vezi şi urcuşul. Nu te îngrijora şi nu te întrista!

Citeste si: 3 zodii care se despart în 2020! Vor avea parte doar de lacrimi și suspine

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetător

Joci un rol major în colectivul din care faci parte, pentru că lumea îţi recunoaşte supremaţia în anumite domenii şi aşteaptă de la tine o decizie. Tu vezi lucrurile dintr-un alt unghi decât restul lumii, eşti bine documentat, ai mintea limpede, dar mai ales deţii informaţiile necesare pentru a extrage concluzia potrivită.

Ai experienţă bogată în acest sens, deci eşti cel mai în măsură să-şi dea cu părerea. Mulţi aşteaptă de la tine decizia finală, pentru că toţi sunt convinşi că tu vezi lucrurile clar, matur, raţional, şi vei oferi tuturor cel mai bun sfat!

Mulţi au de învăţat din siguranţa de sine de care dai dovadă, din seriozitatea cu care tratezi lucrurile şi maturitatea pe care o inspiri.

Horoscop 19 ianuarie 2020
Horoscop 19 ianuarie 2020

Capricorn

Nu te supăra pe persoana iubită pentru că nu răspunde atât de prompt la solicitările tale.

Trece printr-un moment mai dificil care îngreuiază comunicarea dintre voi. Fii tu cel răbdător şi înţelegător şi acceptă-i clipa de indiferenţă, căci azi se aşează mai mult pe el pe primul plan, şi nu pe voi ca pereche. Ajută-l cum ştii mai bine, pentru că, în astfel de momente mai dificile, demonstraţi amândoi cât de uniţi sunteţi şi cât de implicaţi în relaţie.

Dacă ai începe să-i reproşezi şi tu vrute şi nevrute, fii sigur că nu i-ai arăta că îl înţelegi, ci ai turna sare pe rană. Mai bine taci şi încerci să-i înţelegi starea nu tocmai veselă prin care trece.

Horoscop 19 ianuarie 2020. Văsător

Ceea ce ţi se întâmplă acum nu-şi găseşte explicaţia în experienţa ta de viaţă şi te tot întrebi de ce? Nu căuta răspunsul în tot ce ai trăit de când te-ai născut şi până acum, pentru că nu de aici provine totul, ci e o repercusiune a unor evenimente trăite în vieţi anterioare.

Treci printr-un punct de referinţă în echilibrarea ta karmică, pentru că a venit vremea să te achiţi de o sarcină sau să repari o eroare comisă cândva, nu în această viaţă.

Nu-ţi asuma vini mai mari decât meriţi, ci bucură-te că ai această ocazie de a mai şterge o datorie moştenită din alte vremuri. Te vei simţi mai liber, şi chiar dacă nu eşti foarte conştient de unde ţi se trage, sufletul tău se va elibera de o povară inexplicabilă.

Pești

La nervii celor din jur, cel mai bine e să răspunzi cu amabilitate, cu tăcere, cu detaşare, cu împăciuire…

Dacă poţi, ignoră-le manifestarea atât de violentă, pentru că vor regreta şi ei mai târziu că nu au ţinut energiile sub control. Tu eşti un exemplu de echilibru psihic, reuşind să rămâi calm chiar şi în cel mai tensionat moment al confruntării.

Ceilalţi ţipă, urlă, înjură, dau afară tot ce simt, dar nu le merge cu tine, pentru că dacă te văd pe tine atât de relaxat într-o perfectă stare de armonie, îi vei dezarma foarte repede. Nu-şi vor permite să ridice tonul când tu le vorbeşti cu cel mai calm şi amabil ton!

Sursa: acvaria.com

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si