Horoscop 2 martie 2020. Berbec

Eşti blocat într-un punct din care nimic nu mai mişcă, nimic nu mai înaintează. Nu te crampona de un banal hop, nu e nici primul, nici ultimul din planurile tale în desfăşurare.

Dacă trebuie să stai pe loc, e semn că e bine să mai analizezi un pic situaţia: de unde vii şi încotro mergi, pe ce resurse te bazezi, pentru că sigur ai scăpat ceva din vedere.

Ca atare nu trata acest impas ca pe capătul eforturilor tale înainte de a renunţa, ci dimpotrivă, ca pe o necesitate urgentă de a cerceta profund cum stau lucrurile.

Citeste si: Horoscop martie 2020. Trei zodii vor avea un martie de aur

Le vei vedea altfel, vei găsi soluţii şi apoi le vei pune în aplicare pentru a duce mai departe ce ai început.

Chibzuieşte deci, la rece, pentru că informaţiile cele mai bune vin către tine din diverse direcţii.

Taur

Horoscop 2 martie 2020. Nimic nu se vindecă peste noapte, orice rană (fizică sau emoţională) are nevoie de timp ca să se refacă.

Aşa eşti şi tu acum, în faza de recuperare după un moment critic ce a lăsat urme, dar din care ai mai învăţat ceva important despre viaţă.

Nu privi cu frică şi cu resentimente înapoi la sursa suferinţei tale, ci cu recunoştinţă că s-a întâmplat aşa, pentru că acum ai şansa de a reconstrui totul.

Se ridică alt om din cenuşa celui care a ars, şi poţi s-o iei încet-încet de la capăt.

Citeste si: Horoscop martie 2020. Se anunță o primăvară mirifică pentru 6 zodii

Vei primi toate resursele necesare ca să-ţi revii şi apoi să treci la etapa următoare, dar primul lucru necesar e să-ţi faci timpul prieten, nu duşman. Respectă-l, trece în ritmul care-ţi prieşte ţie!

Horoscop 2 martie 2020. Gemeni

Nu deţii tu chiar toate soluţiile, şi celălalt are ceva de spus. Dacă discuţi de fiecare dată cu familia despre ceea ce te preocupă, se vor găsi soluţii prin care problemele să dispară.

Horoscop 2 martie 2020
Horoscop 2 martie 2020

Nimic nu rămâne fără remediu, ca atare nu insista să le duci singur pe toate în spinare, ci ascultă şi părerile celor dragi.

Staţi de vorbă pe îndelete, spuneţi-vă fiecare părerea, ca, la final, să extrageţi o concluzie care să adune la un loc toate ideile vehiculate, fără să se bată cap în cap.

Dialogul are rolul de a armoniza situaţii scăpate un pic de sub control, deci pune accent pe comunicare şi reciprocitate.

Horoscop 2 martie 2020. Rac

Dacă un plan în care ţi-ai pus mari speranţe pică peste noapte, nu trebuie să aluneci spre depresie sau să-ţi torni cenuşă în cap.

Ai la dispoziţie o paletă vastă de alte idei pe care merită să le foloseşti, deci nu faci altceva decât să pui imediat mâna pe alte resurse, pe care le aveai deja în bagaj.

Citeste si: Horoscop. Zodii cu şanse mari să câştige la LOTO în 2020

Nu te crampona de acel proiect care nu mai evoluează aşa cum visai, ci începe altceva cât mai repede, ca să nu consumi timp şi energie în zadar.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Soțul Ancăi Molnar aproape că a cedat la o zi de la înmormântarea make-up artistei: "Mi-e atât de dor deja"- wowbiz.ro

Schimbarea de macaz va duce către un teren mult mai bun, semn că, uneori, ceea ce pare a fi un eşec nu e altceva decât şansa de a scoate la lumină resurse pe care le deţineai, dar care stăteau nefolosite la naftalină.

Leu

Horoscop 2 martie 2020. Micile neînţelegeri din casă nu merită transformate în furtuni şi mai mari, deci încearcă să te pui un pic în pielea celor dragi ca să înţelegi ce se întâmplă cu ei, ce-i face să reacţioneze negativ la ceea ce se petrece acasă.

Partenerul de viaţă, un părinte sau un frate vine nervos acasă şi tensionează şi mai mult atmosfera cu nervii săi, iar tu, în loc să îi oferi înţelegere şi o ureche de ascultat, ai putea reacţiona şi mai agresiv, încât nu mai e decât un pas până la un imens scandal casnic.

Ai grijă, aşadar, până unde ridici tonul!

Horoscop 2 martie 2020. Fecioară

Gelozia îţi întunecă sufletul, pentru că ai impresia că cel drag îţi ascunde ceva, că face lucruri fără să-ţi spună, dar nu cumva exagerezi cu această atitudine?

S-ar putea să fie doar o impresie greşită, pentru că partenerul trece printr-un moment mai dificil pe care nu vrea să ţi-l împărtăşească anume pentru a nu te îngrijora şi pe tine, dar tu tratezi greşit discreţia sa, ca pe un semn că se ascunde de tine.

Înainte de a-l trata cu ostilitate, încearcă să vezi ce se întâmplă cu el, ca să nu interpretezi eronat nevoia sa de izolare sau de linişte.

Horoscop 2 martie 2020. Balanță

Ai ocazia de a sta de vorbă cu oameni care te impresionează uşor cu mesajele lor de prietenie.

Oricine te poate cuceri într-o clipă dacă apelează la toată recuzita de vorbe dulci şi declaraţii pompoase, dar acest lucru poate avea şi reacţii adverse: ai putea fi manipulat mult mai uşor prin aceste arme, pentru că unii văd că te pot influenta repede dacă umblă la coarda ta sensibilă.

Horoscop 2 martie 2020
Horoscop 2 martie 2020

Citeste si: Horoscop primăvară 2020. Ce zodii vor avea o primăvară de vis

Deşi te bucuri de simpatia celor care îţi in companie, dar nu toţi merită încrederea ta. Ţine-ţi emoţiile sub control şi acoperă-ţi inima cu un scut protector.

Scorpion

Ai aşteptat multă vreme acest eveniment căruia îi acorzi o importanţă cu totul specială, de parcă ar fi un miracol!

Horoscop 2 martie 2020. Eşti atât de aproape de el, încât aproape că îl poţi atinge, dar nu trebuie să te culci încă pe laurii victoriei, sigur pe reuşită.

Ţi se mai cer unele eforturi, încă mai ai de muncit, pentru că da, e o şansă excelentă şi foarte clară, dar nu ţi se oferă pe tavă.

Eşti pe ultima sută de metri, când pui toate detaliile la locul lor înainte de a extrage o concluzie ce va genera ulterior rezultatul mult aşteptat care te va face fericit.

Horoscop 2 martie 2020. Săgetător

Faci tot felul de drumuri cu scopul de a strânge sau depune o serie de documente importante, fără de care nu poţi duce mai departe un proiect. Umbli pe la tribunal, pe la notari, pe la instituţii ale statului şi peste tot ţi se mai cere câte ceva.

Înarmează-te cu multă răbdare, pentru că nu vei rezolva tot ce ai de făcut dintr-o singură ieşire.

Te vor mai chema şi mâine, mai trebuie să aduci cine ştie ce altă hârtie la dosar, nu sunt întrunite toate condiţiile legale să termini totul aşa cum ţi-ai propus, ca atare toate relaţiile pe care le ai acum cu forurile supreme sunt motiv de stres şi de insistenţă.

Până rezolvi tot, durează şi faci zeci de drumuri!

Horoscop 2 martie 2020. Capricorn

Poţi fi un consilier financiar de succes pentru o persoană care nu prea se pricepe să-şi gestioneze resursele.

Citeste si: Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Cârneci și soțul său, Romulus Petrescu: „Cam așa a început povestea noastră. Nu frumoasă, cea mai frumoasă.”- kfetele.ro

Citeste si: Momente memorabile pe Arena Națională. Membrii trupei Coldplay, gest inedit pentru Babasha, în a doua seară de concert- VIDEO- radioimpuls.ro

Nu neapărat că ai avea studii de specialitate (dacă da, atunci cu atât mai bune vor fi sfaturile tale), ci pentru că ai o experienţă bogată de viaţă şi ştii să-ţi ţii sub control balanţa financiară.

Citeste si: 5 zodii care te rănesc din plăcere. Îți fac rău cu zâmbetul pe buze

Prin exemplu personal vei arăta altora cum să facă economii, cum să cheltuiască atent, cum să-ţi administreze veniturile astfel încât să nu genereze dezechilibre.

Tu ai reuşit, eşti pe un teren suficient de stabil pentru a te bucura de banii tăi fără griji, dar acum a venit vremea să le împărtăşeşti şi altora cum ai reuşit.

Vărsător

Horoscop 2 martie 2020. Nu te grăbi să porneşti într-o direcţie nouă fără o analiză obiectivă a resurselor de care dispui.

Este momentul cel mai bun să stai şi să chibzuieşti profund asupra sensului de mers, pentru că rezultatele de pe parcurs depind enorm de felul în care iei startul.

Dacă ai la purtător elan, energie pozitivă, entuziasm şi încredere în scopul pe care vrei să-l atingi, ritmul de evoluţie va fi unul bun, de aceea trebuie să începi doar în momentul în care simţi că toate sunt la cote maxime.

Horoscop 2 martie 2020. Pești

Nu te aştepta ca ajutorul celor din jur să vină în lumini strălucitoare, ci uneori cel mai bun sfat poate fi şi cel mai banal cuvânt adresat ţie.

Coboară ştacheta pretenţiilor tale de la ceilalţi, pentru că azi te vei bucura de un sprijin sincer şi eficient sosit în cel mai obişnuit ambalaj posibil.

Horoscop 2 martie 2020
Horoscop 2 martie 2020

Citeste si: Horoscop Camelia Pătrășcanu 2- 8 martie 2020. O greșeală din trecut distruge două zodii

Vei avea numai de câştigat dacă vei şti să beneficiezi de susţinerea prietenilor bucurându-te de simpla lor prezenţă. O informaţie aparent minoră, care soseşte azi de la ei, are pentru tine conotaţii speciale.

Sursa:  acvaria.com

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si