Horoscop 20 august 2020: Ziua în care totul se schimbă pentru aceste două zodii

Horoscop 20 august 2020. Află ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de joi, 20 august 2020! Ziua în care totul se schimbă pentru aceste două zodii

Author: Andreea Stoica miercuri 19 august 2020 , 14:09

Horoscop 20 august 2020
Horoscop 20 august 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop 20 august 2020. Berbec

Visezi la o poveste de dragoste ca-n filme şi, cu puţină imaginaţie, o poţi avea, deocamdată la nivel imaginar! Nu e departe momentul când ceea ce deocamdată creezi în mintea ta va deveni realitate, deci primul pas spre o iubire frumoasă e să ai curajul să o chemi cu gândul în viaţa ta.

Nu te opreşte nimeni să visezi la Feţi Frumoşi şi Ilene Cosânzene, la iubiri cu final fericit, deci ai curajul să visezi! Visul va fi transmis spre Univers iar el va avea grijă să-ţi trimită înapoi, cât de curând, ceea ce are nevoie sufletul tău pentru a fi fericit.

Atrage iubirea!

Horoscop 20 august 2020. Taur

Nu turna gaz pe foc peste o situaţie cu iz negativ, ca nu cumva să amplifici şi mai mult emoţia. Te afli într-un mediu încărcat de energii neplăcute şi tu le simţi acum mai puternic, pentru că rezonezi mult mai uşor la lucrurile neplăcute din jur.

Nu le da mai multă atenţie decât merită, pentru că, ştii cum se spune: nu alimenta cu energie ceva care nu-ţi place pentru că va creşte în intensitate. Dacă ignori acel hop, dacă te prefaci că nu vezi nimic rău în ceea ce se petrece în preajma ta, dacă nu dai atenţie lucrurilor care nu vor să meargă orice le-ai face, practic nu le laşi să se manifeste şi ele vor trece pe lângă tine fără a avea efecte nefaste.

Horoscop 20 august 2020
Horoscop 20 august 2020

Gemeni

Horoscop 20 august 2020.   Nici nu ai idee câte poţi realiza dacă te rupi de anturajul negativ care te înconjoară, ca atare primul lucru pe care trebuie să-l faci e să înveţi să închizi poarte musafirilor nepoftiţi. Dacă nu începi să faci curat în jurul tău, vei tot căra după tine nişte prieteni care te vor împovăra cu problemele lor.

Citeste si: Horoscopul răutății. Trei zodii de care trebuie să te ferești!

Vor găsi în tine un umăr numai bun de plâns şi o ureche disponibilă de ascultat şi îşi vor deşărta tot balastul asupra ta, dar tu nu ai nevoie de asta. Fă tu o magie, ceva, ca să ieşi repede de sub influenţa lor altfel îţi strici singur toată ziua. Evadează!

Horoscop 20 august 2020. Rac

Ai un presentiment din ce în ce mai puternic legat de un eveniment care ar putea avea un efect bombă asupra ta. Tocmai pentru că primeşti deja unele avertismente subtile, te poţi pregăti sufleteşte ca să-i faci faţă cu brio.

Nu te ia prin surprindere schimbarea care se apropie – chiar dacă te poate duce într-o cu totul altă direcţie decât ai sperat – dacă încerci să fii flexibil şi curgător ca apa astfel încât să te adaptezi imediat pe noul făgaş. Dacă te fixezi pe un unic sens şi acesta nu e momentan accesibil, baţi pasul pe loc şi suferi inutil. Lasă-te purtat într-acolo unde curentul te duce în mod firesc.

Horoscop 20 august 2020. Leu

Joci un rol important într-o discuţie, pentru că sfatul tău este mobilizator pentru o persoană căreia îi lipseşte curajul. Tu ai o vorbă bună pentru ea, ai un cuvânt de încurajare care îl va ajuta pe acesta să treacă peste un blocaj şi să facă paşi mari înainte.

Citeste si: Horoscop. Cele mai puternice semne zodiacale

Ai de ce să fii mândru pentru ajutorul oferit, pentru că poţi vedea cu ochii tăi ce salt mare se resimte acum în planurile celui din faţa ta. Fără tine, ar fi stat mult timp în acelaşi loc fără ştie ce e de făcut, or, cu tine alături, parcă a prins din nou viaţă. Susţine-l, încurajează-l, motivează-l cum ştii tu mai bine.

Citeste si: Un elev de 16 ani a fost înjunghiat de 5 ori în fața liceului. Ce s-a întâmplat cu agresorul- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Horoscop azi - Horoscop zilnic
Horoscop azi - Horoscop zilnic

Fecioară

Horoscop 20 august 2020.   Pentru a ajunge la roadele pe care le visezi ţi se cere o investiţie masivă de energie, de ambiţie, de răbdare. Le deţii pe toate deci merită să le focalizezi pe toate în acelaşi sens, deoarece reuşita va fi deplină.

Nu te aştepta însă nici la un drum uşor sau scurt, ci e cale lungă până acolo unde vrei să ajungi, dar la voinţa şi sârguinţa de care dai dovadă, eşti capabil de rezultate demne de toată lauda. Apucă-te chiar de azi să faci ceva în direcţia dorită: o cărămidă pusă acum va deveni punct de plecare spre o construcţie de excepţie, ce se ridică lent, cu ambiţie şi răbdare!

Horoscop 20 august 2020. Balanţă

Ai tendinţa de a fugi de lume, de a te retrage în carapacea ta pentru a-ţi linge rănile, pentru a plânge în taină, pentru a te gândi numai la dorinţele tale neîmplinite. Nu face asta, nu ai nevoie de aşa ceva, ci trebuie să profiţi de orice invitaţie de a te scoate din apatie şi melancolie.

Nu ai motive să te izolezi aşa de oameni, când afară te aşteaptă acţiune, dinamism, veselie, distracţie. Te simţi oarecum neînţeles, ai avea nevoie de ceva doar pentru sufletul tău ce nimeni nu-ţi oferă, dar nu te fixa pe o singură sursă a fericirii tale. Poţi primi altceva în loc, mult mai bun, totul e să accepţi tu alternativele fără să te încăpăţânezi să te auto-pedepseşti.

Scorpion

Horoscop 20 august 2020.   Nu mai trece în revistă tot ce ai pierdut sau ce nu ai reuşit să obţii de la viaţă, pentru că nu golurile contează acum, ci lunga listă de puncte bifate din tot ce ţi-ai propus să realizezi. Ai să vezi că lista succeselor e mult mai lungă şi mai demnă de laudă decât cea a lipsurilor sau eşecurilor.

Citeste si: Horoscop. Top 3 cele mai bune soții, în funcție de zodie

Ca atare detaşează-te de ceea ce nu ai reuşit înainte şi concentrează-te asupra multelor motive de satisfacţie şi de mândrie. E momentul să te rupi de o amintire neplăcută pe care o tot cari după tine şi care nu face decât să scoată în evidenţă un fost eşec, care nu mai e de multă vreme valabil. Uită şi închide capitolul!

Horoscop 20 august 2020. Săgetător

Dacă vezi că atmosfera se tensionează în jurul tău prin mediile prin care treci, ieşi imediat de acolo, ca să nu te influenţeze şi pe tine negativ. Eşti ca un burete care absoarbe energiile celor cu care intri în contact, iar azi nu ai parte de tovarăşi prea plăcuţi.

Unii critică prea mult şi nimic nu le convine, alţii aduc injurii sau bârfesc, deci cum să te simţi în largul tău într-un spaţiu din care lipsesc bunăvoinţa, amabilitatea, armonia? Cel mai bine e să eviţi astfel de grupuri, pentru că vei simţi de la o poştă dacă ceva nu e în regulă acolo. Dacă îi tolerezi aşa, nu trece mult şi te iau şi pe tine în vizor cu judecăţi severe.

Horoscop 20 august 2020
Horoscop 20 august 2020

Horoscop 20 august 2020. Capricorn

Nu sta să tot treci în revistă ce nu ai în acest moment, ci lasă-te dus de cursul firesc al vieţii către ceea ce vei primi de acum înainte. Dacă nu ai curaj să ceri de la viaţă ceea ce nu deţii, dacă ceea ce ai primit nu te satisface, e clar că nu vei fi mulţumit niciodată, ca atare e bine să fii mai recunoscător pentru ceea ce ai obţinut deja, chiar dacă nu e la nivelul maxim sperat.

Aşteaptă, mergi înainte şi luptă până ce şi aceste goluri vor fi umplute, fără să te cramponezi de lipsurile trecătoare. Sigur vei obţine tot ce vrei, dar pentru asta trebuie să ai o atitudine optimistă şi pozitivă asupra vieţii. Nu ai nimic, zici? Nu-i adevărat: ai multe şi vor mai veni şi altele, dar nu acum, pe loc!

Vărsător

Horoscop 20 august 2020.  Dacă nu stai şi aştepţi să se rezolve problema de la sine, ai face mari paşi înainte spre scopul tău cel mare. Apucă-te de treabă, pune mâna pe unelte şi construieşte singur ceea ce vrei să obţii, pentru că nu vine nimeni să facă asta în locul tău.

Citeste si: „A aruncat benzină pe mine.” Oana Lis, despre copilăria ei. Vedeta a trăit clipe de coșmar- kfetele.ro

Citeste si: Expresia nefericii de pe chipul lui Ben Afleck la Premiile Grammy 2023 a provocat isterie în rândul fanilor! Internauții au lansat glume pe seama apariției actorului- radioimpuls.ro

Spiritul de iniţiativă, energia investită, curajul de a da startul acum şi de a trece la fapte îţi vor fi recompensate cu o evoluţie rapidă şi bună spre ceea ce visezi. Toate evoluează foarte bine datorită acestor resurse de energie pozitivă pe care le canalizezi prioritar spre scopul tău, ca atare nu lăsa vremea să treacă: fă ceva în interesul tău!

Horoscop 20 august 2020. Peşti

Vezi cu ochii tăi că un plan nu mai merge bine de la o vreme, dar tot tragi de el să-l mai continui. Totuşi, intuiţia îţi spune că, decât să consumi timp şi energie fără rost, mai bine ai abandona acel proiect, măcar pentru o vreme, şi să te ocupi de altceva între timp.

Sunt momente când nu sunt întrunite toate condiţiile unui progres continuu şi constant, ci mai dai piept şi cu astfel de hopuri peste care nu se poate trece, acum, de aceea e bine să renunţi la ele. Le treci doar pe o linie moartă, urmând să le iei de unde au rămas altădată. Nu e un final, e doar o amânare!

Sursa: acvaria.com

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si