Berbec

Este cunoscut faptul că berbecii sunt extrem de egoiști. Sunt preocupați tot timpul de problemele lor, astfel încât nu sunt atenți prea mult la ce se întâmplă în jurul lor. Berbecii sunt dominați de planeta Marte, așa că nu se vor da niciodată înapoi de la luptă și nu au o problemă cu a folosi chiar și violența, pentru a obține ce își doresc.

Nu își vor asuma niciodată vina, așa că vor încerca mereu să se ”scoată”. Este una dintre cele mai periculoase zodii ale horoscopului.

Rac

În cazul racilor, marea problemă este schimbarea bruscă de atitudine. Îți va fi foarte greu să îi citești și să îți dai seama ce vor, de fapt. O altă trăsătură a acestei zodii este răzbunarea. Ei nu vor uita niciodată dacă i-ai deranjat cu ceva și, mai mult, te poți trezi cu o răzbunare crâncenă.

Citeste si: Horoscop. Trei zodii care vor fi pline de bani în această toamnă

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Un sfat important: Să nu faci niciodată remarci deplasate despre familia și apropiații lor. Sunt în stare de aproape orice!

Vărsător

Este zodia care îi judecă cel mai mult și aspru pe ceilalți. Uneori trăiesc în lumea lor și par rupți de realitate. Tot timpul se cred mai buni decât ceilalți și de aici ieșirile care uneori pot fi extrem de violente.

Citeste si: Horoscop 15 august 2020. Zodiile care au noroc de Sfânta Maria Mare!

Odată ce ai ajuns pe lista lor neagră, ai puține șanse să scapi! Adesea preferă să rupă orice fel de relație sau contact dacă sunt deranjați.

Citeste si: Horoscop. Cele mai rele zodii. Stai departe de ele!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si