Horoscop 20 iulie 2020. Zodiile care încep săptămâna cu dreptul

Horoscop 20 iulie 2020. Află ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de luni, 20 iulie 2020! Zodiile care încep săptămâna cu dreptul.

Author: Andreea Stoica luni 20 iulie 2020 , 08:20

Horoscop 20 iulie 2020
Horoscop 20 iulie 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop 20 iulie 2020. Berbec

Toate merg ca la carte azi, în ordine deplină, de parcă cineva, mai presus de orice, orchestrează toată această acţiune spre un scop pozitiv. Tu deţii un rol central în această reuşită, pentru că depui energie, pasiune şi suflet în ceea ce faci, dar torni exact doza optimă din fiecare resursă necesară: cât, cum şi când trebuie, fără să dezechilibrezi evoluţia lucrurilor.

Se vede că ai analizat corect care trebuie să fie contribuţia ta în această chestiune, astfel încât intervii într-un mod înţelept la momentul cel mai potrivit. Totul pare să curgă după un plan foarte bine stabilit: nici prea mult, nici prea puţin, nici prea târziu, nici prea devreme!

Horoscop 20 iulie 2020. Taur

Nu mai aştepta, dacă simţi că e momentul potrivit să acţionezi într-o direcţie spre care mintea şi inima te îndeamnă. Eşti pregătit, deţii toate resursele pentru a reuşi, ba chiar mai mult decât ai putea crede tu că poţi, dar mai e nevoie doar de acea scânteie care pune motorul în funcţiune, nici tu nu bănuieşti de ce eşti capabil până nu porneşti, deci acum momentul pentru un start în forţă către un ţel suprem.

Citeste si: Horoscop. Patru zodii cu risc maxim de divorț

Nu te mulţumi cu reuşite mici, pe acelea le poţi atinge oricând, acum ridică-te şi ţinteşte mult mai sus şi mult mai departe!

Gemeni

Horoscop 20 iulie 2020.  Declară-ţi clar intenţiile, pentru că primul pas spre împlinirea unui vis e să ştii foarte bine ce anume îţi doreşti. Acum e momentul ideal să priveşti spre viitor şi să spui cu fermitate şi încredere: vreau cutare! Nu te gândi neapărat şi la strategia care să te ducă acolo, ci doar aruncă săgeata înainte şi ai să vezi că vor veni spre tine, pe parcurs, şi resursele de a îndeplini acel vis.

Întreţine aceste intenţii cu noi şi noi informaţii, gânduri, emoţii şi stări, pentru că din ele se alimentează viitoarea reuşită! Ţi-ai clarificat obiectivul? Perfect, acum aşteaptă să vină spre tine abundenţa de soluţii.

Horoscop 20 iulie 2020. Rac

Nu te aştepta ca cele mai bune veşti să vină la tine ambalate într-o hârtie sclipitoare şi cu fundiţă, pentru că uneori vin în cea mai brută şi neatractivă formă. Nu subestima lucrurile, totuşi! Dacă ceva nu arată aşa cum ai sperat şi, la prima vedere, pare mai degrabă o veste proastă, mai aşteaptă o vreme să se sedimenteze apele tulburi.

S-ar putea să descoperi că acel punct fragil era de fapt startul spre o rezolvare mult mai bună, spre o etapă mult mai fericită, ca atare nu reacţiona agresiv sau negativ la un hop. Ai puţintică răbdare să se limpezească informaţia în mintea ta şi ai să vezi ce bună e calea aceea!

Horoscop azi - Horoscop zilnic
Horoscop azi - Horoscop zilnic

Leu

Horoscop 20 iulie 2020.  Îţi aşezi inima pe tavă şi i-o oferi celui drag necondiţionat. E un moment perfect pentru a împărtăşi iubirea, pentru a recunoaşte în faţa cuiva ce simţi, pentru a-ţi exprima public dorinţele sau emoţiile, deci nu te teme să spui sincer ce e în inima ta.

Bune, rele, sunt sentimentele tale şi trebuie să le recunoşti, fără să te gândeşti ce va spune lumea. O declaraţie de dragoste făcută acum ar putea primi un răspuns pe măsură, pentru că ai putea avea surpriza să descoperi că şi cel căruia îi adresezi aceste cuvinte simte la fel pentru tine. Merită să arăţi ce simţi şi să-ţi demonstrezi dragostea la modul cel mai vizibil posibil!

Horoscop 20 iulie 2020. Fecioară

Sunt alţii mai puternici decât tine care se vor folosi din plin de prerogativele lor doar pentru a-ţi pune beţe în roate. Descoperi, cu această ocazie, că ai şi ceva inamici prin preajmă, oameni care nu te plac sau care te-au pus la index în trecut şi profită de orice ocazie pentru a-ţi arăta antipatia lor.

Citeste si: Un elev de 16 ani a fost înjunghiat de 5 ori în fața liceului. Ce s-a întâmplat cu agresorul- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop. Cele mai rele zodii. Stai departe de ele!

Nu ţine cont de aceste oprelişti: oricât te-ai chinui, tot nu poţi fi pe placul tuturor, şi întotdeauna se vor găsi astfel de persoane care să nu te simpatizeze. Totul e să nu-ţi creeze probleme şi mai mari cu modul lor de a riposta, cu sau fără motive!

Horoscop 20 iulie 2020. Balanţă

Ai alături de tine exemple demne de urmat, deci profită din plin de ceea ce au ceilalţi de oferit! Unii au sfaturi şi informaţii excelente de dat, alţii te stimulează cu dragostea şi aprecierea lor. Ştii să valorifici perfect resursele pe care aceştia ţi le dau cu inima deschisă, pentru că sunt semne de prietenie şi afecţiune sincere şi stimulative în situaţia de faţă.

Observi cu această ocazie că nu eşti singur, că ai alături oameni de încredere pe care te poţi baza cu succes şi, dacă aduni alături de tine grupul adecvat scopurilor tale, vei primi tot concursul lor pentru ceea ce vrei să construieşti.

Scorpion

Horoscop 20 iulie 2020.  Viitorul se deschide în culori extrem de atrăgătoare pentru tine, poate datorită stimulentelor pozitive venite de la cei de pe margine. Dacă te-ai înconjura de oameni posomorâţi şi negativişti, fii sigur că te-ar influenţa şi pe tine, or aşa ai norocul de a te alătura unui grup de oameni la fel de tonici şi entuziaşti.

Uneşte-ţi forţele cu astfel de persoane bine dispuse, pentru că vă veţi molipsi unii pe alţii. Succesul depinde numai de atitudinea pozitivă pe care o abordezi în faţa provocărilor zilei, deci zâmbeşte: totul va ieşi bine!

Horoscop 20 iulie 2020. Săgetător

Nu pretinde lucruri imposibile de la partenerul tău, ci priveşte-l cu realism. Renunţă la speranţe absurde, la vise deşarte, la iluzii de perfecţiune, pentru că ştii şi tu că nu sunt posibile. Mai bine te implici în relaţie cu ceea ce eşti, acceptându-l pe cel din faţa ta aşa cum este, cunoscându-vă foarte bine unul pe altul, cu defecte şi calităţi, deopotrivă.

Citeste si: Ce trebuie să știi despre bărbați, în funcție de zodie

Dacă trăieşti într-un basm frumos, cu prinţi şi prinţese, într-o zi te vei trezi din vis şi îţi vei da seama în ce turn de fildeş ai stat captiv. Priveşte iubirea cu ochii larg deschişi, privindu-vă unul pe altul într-o oglindă foarte clară şi sinceră.

Horoscop 20 iulie 2020. Capricorn

Fii convins că deţii la purtător absolut toate resursele de care ai nevoie pentru a duce la capăt proiectul pe care îl dezvolţi cu multă pasiune. Investeşti enorm în ceea ce faci acum: timp, energie, optimism, entuziasm, dorinţă, şi din asemenea capital investit nu poate ieşi decât ceva de calitate.

Continuă pe acelaşi drum, în acelaşi ritm, pentru că succesul visat chiar nu e departe. Atâta doar că, pe parcurs, mai ai nevoie de câte un impuls, de câte un stimulent care să te împingă mai departe, pentru că mai apar momente când rămâi fără resurse, dar numai tu ştii cum reuşeşti să le încarci la loc, precum benzina în rezervor.

Horoscop 20 iulie 2020
Horoscop 20 iulie 2020

Vărsător

Mai lasă şi tu de la tine, nu mai trece în revistă, la nesfârşit, acele lucruri din trecut care nu au ieşit chiar aşa cum ai fi dorit. Sunt momente în care, ca să treci pe un nivel mai bun, e nevoie să abandonezi balastul care nu-ţi mai trebuie, şi acelaşi lucru trebuie să faci şi tu azi.

Citeste si: „M-a bătut, recunosc.” Adriana Bahmuțeanu a fost victima abuzurilor fizice- kfetele.ro

Citeste si: Expresia nefericii de pe chipul lui Ben Afleck la Premiile Grammy 2023 a provocat isterie în rândul fanilor! Internauții au lansat glume pe seama apariției actorului- radioimpuls.ro

Tot cărând după tine un bagaj inutil şi greu, practic îţi tai tot elanul. Iartă, uită, închide capitolul care nu mai are nici un rol în povestea ta şi gândeşte-te la următorul episod din viaţa ta. Eşti în faţa unui nou început, dar trebuie să intri în această nouă etapă complet eliberat de temeri, amintiri sau regrete.

Horoscop 20 iulie 2020. Peşti

Te simţi vinovat pentru un cuvânt spus nu demult şi vrei să ai o discuţie cu cel care a înţeles greşit mesajul tău. Apropie-te cu sinceritate şi recunoaşte-ţi greşeala, cere-ţi iertare, oferă explicaţiile de rigoare, pentru că poţi restabili armonia în relaţia respectivă.

Horoscop 20 iulie 2020.  E clar că la mijloc a fost o supărare de moment, o reacţie necontrolată, dar dacă eşti sincer şi admiţi că nu a fost corect din partea ta, dai mari şanse împăcării dintre voi. Dacă nu-ţi iei inima în dinţi să ceri scuze, nu faci altceva decât să te împovărezi cu un balast pe suflet, pentru că te vei gândi mult la asta de acum încolo. Dacă vrei să te eliberezi de vină, deschide vorba şi explică-te!

Sursa: acvaria.com

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si