Horoscop 2019 - Vezi care sunt numerele tale norocoase, în funcție de data nașterii

Orice om crede mai mult sau mai puțin în cifre. Iată că data nașterii te poate ajuta să câștigi la Loto.

Author: G.B. marți 05 noiembrie 2019 , 14:01

Horoscop 2019 - Vezi care sunt numerele tale norocoase, în funcție de data nașterii
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Numerele norocoase sunt o şansă de câştig, aşadar alege să pui la Loto şi numerele care îţi sunt predestinate să te ajute.

Iată tot ce trebuie să ştii despre numere norocoase în funcţie de data naşterii.

IANUARIE

Oamenii care sunt născuți în această lună sunt persoane foarte grijulii,cooperante și cu spirit întreprinzător. Numerele care aduc noroc persoanelor născute în această lună a anului sunt: 1,7,3,15,39,94. De asemenea, cei născuţi în ziua de miercuri sunt favorizaţi, deoarece aceasta este ziua norocoasă a primei luni din an.

FEBRUARIE

Luna februarie sau cunoscută în popor ca Făurar este luna oamenilor visători. Ziua lor norocoasă este vinerea. Numerele norocoase pentru cei născuţi în această lună sunt: 2,6,4,7,19,66. Oamenii născuţi în această lună au tendinţe de autoimpunere şi le place să fie în continuă dezvoltare personală.

De asemenea sunt foarrte determinaţi şi atenţi la cei din jur.

Horoscop 2019 - Vezi care sunt numerele tale norocoase, în funcție de data nașterii

MARTIE

Persoanele născute în luna martie au mari şanse de câştig în zilele când se simt siguri pe ei. Luna martie este luna persoanelor cu har, cu mult talent, dar şi cu multe lupte interioare. Numerele lor norocoase sunt: 3,33,8,17,19,71. Peştii au şanse mari de câştig în zilele când se simt siguri pe ei.

Citeste si: Leo Iorga, condus astăzi pe ultimul drum. Primele imagini de la înmormântare

APRILIE

Cei născuți în luna aprilie trebuie să știe că sunt persoane foarte straşnice, puternice, echilibrate şi, de obicei, cu mult noroc. Aşadar, ar trebui să îşi încerce norocul cu următoarele numere: 1,9,43,22,3,10.

Horoscop 2019- Vezi care sunt numerele tale norocoase, în funcție de data nașterii

MAI

În mai sunt născuți cei care sunt meniți să fie conducători, pentru a-i organiza pe ceilalţi. Nu le place să piardă şi de cele mai multe ori au noroc din plin la jocurile Loto. Încearcă-ţi norocul cu următoarele numere: 7,55,63,8,69,9.

IUNIE

Zodiacii lunii iunie nu sunt cele mai ahtiate după jocurile de noroc, însă pentru cei care vor să vadă dacă pot câştiga ceva atât de uşor să încerce următoarele numere norocoase în funcţie de data naşterii: 5,13,77,91,42,6.

Horoscop 2019 - Vezi care sunt numerele tale norocoase, în funcție de data nașterii

IULIE

Persoanele născute în această lună sunt foarte familiste şi statornice, de aceea vor căuta să ofere totul în familie. Vor să aibă cât mai mult, nu pentru ei,ci pentru toţi cei dragi de lângă ei. Numerele lor norocoase sunt: 2,9,51,11,34,46.

AUGUST

Oamenii lunii august nu aleargă neapărat câştiguri atât de uşoare, căci sunt în stare să se ocupe singuri de asta, dar le place luxul şi au noroc. Aşadar, nu ezita să îţi încerci norocul cu următoarele numere: 10,33,14,45,9,1.

Citeste si: Cutremur în România, marți dimineață. Ce magnitudine a avut

SEPTEMBRIE

Născuții lunii septembrie sunt scpetice când vine vorba de încercat norocul şi de numere norocoase în funcţie de data naşterii, dar atunci când se hotărăsc, au şanse la fel de mari ca oricine. Aşa că, ar putea să încerce cu numerele: 5,30,93,16,45,24.

OCTOMBRIE

Luna octombrie este destinată persoanelor foarte diplomate, sincere, prezentabile şi cu simţul umorului foarte bine dezvoltat. Nu sunt neapărat persoane care să adore jocurile de noroc, dar atunci când o fac ar trebui să încerce cu numerele: 6,9,53,29,7,14.

Horoscop 2019 - Vezi care sunt numerele tale norocoase, în funcție de data nașterii

NOIEMBRIE

Noiembrie este luna oamenilor norocoși. Persoanele născute în zilele friguroase de noiembrie sunt persoane foarte norocoase. Nu ar trebui să ezite să joace la Loto mai des, au mari şanse de câştig. Iată şi ce numere norocoase în funcţie de data naşterii au: 11,51,86,33,2,4.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei- prima confruntare cu Nelson Mondialu

DECEMBRIE

Oamenii născuți în ultima lună din an joacă la Loto doar din curiozitate sau distracţie. Asta nu înseamnă că nu au şanse de câştig, aşadar iată cu ce numere ar trebui să încerce: 18,5,10,36,22,49.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si