Horoscop 2020. Vezi ce îți rezervă astrele în noul an. Se anunță norocos pentru un sfert din zodii

Peste o lună și un pic noul an va intra în viețile noastre așa că trebuie să fii pregătit și să vezi ce îți rezervă zodiacul, pe plan sentimental și financiar.

Author: G.B. joi 21 noiembrie 2019 , 15:50

Horoscop 2020. Vezi ce îți rezervă astrele în noul an, care se anunță norocos pentru un sfert din zodii
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Anul ce vine se anunță norocos pentru un sfert din zodii dar plin de ghinion pentru altele care vor fi afectate negativ.

În funcție de zodie vei afla ce îți aduce zodiacul în dragoste, bani, sănătate și noroc.

Berbec (21 Martie – 20 Aprilie)

2020 vă propune „cer variabil”… Un an liniştit, călduţ care va permite „berbecilor” să construiască pe baze solide. Totuşi, berbecii vor avea ocazia să analizeze în profunzime relaţiile care există în cadrul familiei sau a asociaţiei în care îşi desfăşoară activitatea. Pentru cei care lucrează în domeniul imobiliar, primăvara le rezervă o surpriză plăcută. În special nativii zodiei născuţi după 1985 au şansa unei tranzacţii interesante, poate o casă importantă sau un teren. Cât priveşte maşina şi calculatorul, aici se vor ivi mici cheltuieli cu reparaţiile. De aceea, stelele îi sfătuiesc pe berbeci să cheltuiască din timp, si fără bătaie de cap, bani pentru cumpărarea unui automobil sau să încheie o asigurare.

Pentru cei născuţi între 1970-1977, astrele le rezervă o schimbare în domeniul profesiei, sau cel puţin al colegilor de muncă.

Horoscop 2020. Vezi ce îți rezervă astrele în noul an, care se anunță norocos pentru un sfert din zodii

Cât despre berbecii născuţi înainte de 1970 şi după 1977, Saturn le va aduce stabilitate şi avantajul responsabilităţii, fie o muncă de conducere sau o avansare, dar numai pentru nativii care lucrează în domeniul transporturilor (toate genurile), comunicaţiilor sau notariat, asigurări. Aceştia vor incheia nişte asocieri avantajoase, vor prospera în afaceri datorită unor magnifice idei… Incepând din august, este posibilă soluţionarea pe cale amiabilă a unei cauze disputate în justiţie, fie că este vorba de un partaj sau o succesiune, poate ceva care ţine de medierea între părţi aflate într-un divorţ trenant…

Dragostea leagă nativii Berbecului de Peşti, cel putin de la începutul anului până în aprilie într-un vals duios, şi se va întoarce să fâlfâie cu aripile graţioase de Cupidon la mijlocul lunii iulie, până în august.

Sănătate- Cei care sunt născuţi între 1969-1975 trebuie să-şi supravegheze apetitul din ce în ce mai mare. Kilogramele în plus le pot aduce necazuri. De aceea atenţie mărită la calitatea si cantitatea mâncării, în special în lunile ianuarie şi aprilie.

Citeste si: La mulți ani, Aurica! Actrița din serialul „Moldovenii” împlinește astăzi 24 de ani! Petrecere moldovenească, alături de iubit, prieteni și colegii din serialul de comedie de la Kanal D

Taur (21 Aprilie – 21 Mai)

„2020” va fi un an curcubeu, adică va aduce în viaţa nativilor zodiei „Taur” toate culorile! Luna va aduce în portofele o şansă cu totul deosebită, mai ales pentru cei născuţi înainte de 1970 sau după 1977. Munca şi banii? Saturn care guvernează aceste domenii vă este favorabil. Veţi beneficia de stabilitate în resursele financiare, şi dacă este vorba de o persoană care a cunoscut norii negri ai falimentului, aceasta are şansa unei reveniri. De graţiile stelelor vor avea norocul să beneficieze în special nativii care au venit pe lume înainte de 1970 şi după 1977, si lucrează în domeniul comunicaţiilor sau investitiilor. Pentru cei născuţi între 1970 şi 1977 Saturn va aduce câteva restrictii în proiectele ce tin de studiu, dar tot Saturn deschide perspectiva dobândirii unor burse sau promovării către forme de învăţământ superior.

Cei care lucrează în marile corporaţii vor avea surpriza schimbării la nivel înalt a conducerii. Jupiter în Rac face ca, în cea de a doua parte a anului, tranzacţiile financiare să fie profitabile. Incepând cu luna august, nativii vor simţi un plus de siguranţă, financiară si profesională deopotrivă. Cei care au norocul să fie prieteni cu un Vărsător sau un Capricorn, Săgetător chiar, au ocazia să se îmbogăţească. Da, bogaţi din toate punctele de vedere!

Nativii Taur se vor întâlni cu dragostea adevărată si o vor recunoaşte de la prima vedere. Se va întâmpla cu prilejul unui sejur sau unei călătorii de afaceri, unde Cupidon îşi va lansa săgeţile ameţitoare si parfumate. Dar, una este iubirea, alta este oficializarea ei. Practic este o altă poveste! Se pare că persoana care va deveni stăpânul sau stăpâna visurilor taurilor este una cu o situaţie destul de neclară, fie că este căsătorită, fie că are angajamente serioase în altă parte.

În ansamblu, nativii Taurului se pot bucura de o bună stare de sănătate, dar există unele probleme pentru cei născuţi în cel de al patrulea decan. Ei sunt expuşi unor probleme care se rezolvă pe cale chirurgicală. Cei care au probleme cardiace trebuie să se menajeze.

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)

Şansa este de partea Gemenilor în anul 2020. Jupiter se plasează într-o conjunctură favorabilă pentru ei, pe de o parte, şi, pe de altă parte, cei născuţi înainte de anul 1970 vor avea o imensă şansă de a recupera un bun pierdut sau vor avea câştig de cauză în urma unei reclamaţii, obţinând în sfârşit dreptate. Pluton în Casa 7 va proteja căsătoria Gemenilor care vor avea probleme la începutul anului. Pentru aceştia, o mare şansă de a ieşi din impas va aduce luna august.

In ceea ce priveşte dragostea, sfârşitul anului 2019 şi inceputul anului 2020 le va cere gemenilor prudenţă. Lilith va fi în cuadratură cu semnul lor solar până la sfârşitul Iui martie şi va reveni în această poziţie de la jumătatea lunii iulie până la sfârşitul lui august, pentru cei născuţi în al treilea decan. Dar, incepând cu luna august, Gemenii vor simţi, în fine, nevoia să se angajeze într-o relaţie şi să-şi asume toate responsabilităţile. Gemenii născuţi înainte de 1970 şi după 1985 vor deveni mai maturi şi mai stabili.

Horoscop 2020. Vezi ce îți rezervă astrele în noul an, care se anunță norocos pentru un sfert din zodii

In ceea ce priveste sănătatea, din cauza faptului că anul 2020 va debuta cu poziţionarea lui Marte în Peşti, în cuadratură cu Pluton, va fi nevoie de prudenţă şi de prevenirea oricăror riscuri.

Rac (22 Iunie – 23 Iulie)

Racii născuţi înainte de 1985 vor avea mari satisfacţii din partea copiilor şi în sfera intelectuală, iar cei singuri îşi vor găsi, probabil, sufletul-pereche. De asemenea, relaţiile cu colegii, partenerii de afaceri si prietenii vor fi cât se poate de bune si profitabile pentru toată lumea. Cei născuţi înainte de 1970 si după 1986 vor trebui să-si asume noi responsabilităţi dar şi satisfacţiile vor fi mai multe şi mai mari, mai ales în ceea ce priveşte câştigurile. Dacă vor sti să acorde atenţia cuvenită imaginii lor publice, mai ales din septembrie încolo, Racii vor izbuti să-şi facă noi cunoştinţe şi relatii, perspective promitătoare, deschizindu-se astfel în faţa lor.

Leu (24 Iulie – 23 August)

Anul 2020 le propune Leilor o reîntoarcere la iubire, la stabilirea unor legături durabile si le oferă posibilitatea de a regăsi un prieten sau a unei rude pierdute. Lumea copiilor, a creaţiei, lumea comunicaţillor îi vor fascina şi îi vor face utili, mai ales începând din luna august. Leii născuţi între anii 1970 şi 1977 trebuie să evite să facă datorii.

Horoscop 2020. Vezi ce îți rezervă astrele în noul an, care se anunță norocos pentru un sfert din zodii

In ceea ce priveşte sănătatea, în anul 2020, Leii trebuie să fie prudenţi, mai ales până în luna august. Să evite excesele alimentare si excesele de băutură. Dar, începând cu luna august, îşi vor reîncărca bateriile. Magnetismul şi energia lor vor fi din ce în ce mai bune. Intre martie si iunie trebuie să fie mai prudenţi în exercitarea profesiei.

Horoscop 2020. Vezi ce îți rezervă astrele în noul an, care se anunță norocos pentru un sfert din zodii

Fecioară (24 August – 23 Septembrie)

Acest an va fi cel al reconcilierilor, fiind extrem de favorabil rezolvării unor tensiuni familale mai vechi. De asemenea, este posibil ca nativii acestei zodii să reîntâlnească prieteni vechi cu care nu se mai văzuseră de ani şi ani de zile. Reluarea legăturilor cu prietenii „pierduţi” este extrem de probabilă în cazul Fecioarelor născute în perioada 1970-1977. Planeta Jupiter va incita nativii acestei zodii să demareze proiecte interesante, încă de la începutul anului şi face probabilă o sarcină în anturaj, sau chiar în familie.

Citeste si: Exit Poll Alegeri Prezidențiale 2019- Turul 2. Primele rezultate în timp real

În ceea ce priveşte sănătatea, Fecioarele se vor bucura de un an bun, fiind expuşi doar la răniri superficiale, poate chiar la locul de muncă. De asemenea, nativii acestei zodii se vor confrunta cu perioade tensionate şi stresante, de aceea este bine să găsească o modalitate de relaxare şi de detensionare, cel mai indicat fiind să încerce să le caute în sânul familiei sau prin activităţi realizate cu prieteni apropiaţi.

Balanţă (23 Septembrie – 22 Octombrie)

Începutul anului 2020 va fi favorabil nativilor din Balanţă, mai ales celor născuţi după anul 1985, astfel că aceştia vor „inregistra succese pe plan afectiv si profesional. Pentru a reuşi în plan afectiv, Balanţele trebuie să aibă răbdare şi să nu forţeze lucrurile. Este posibil ca această persoană să fie întâlnită la locul de muncă si o relaţie de prietenie să se transforme treptat într-o adevărată poveste de dragoste.

În ceea ce priveşte sănătatea, nativii acestei zodii sunt în general persoane robuste, rezistente, însă sunt prea emotive si sensibile. De aceea, este bine să evite şocurile de orice natură, în special din partea prietenilor şi a celor apropiaţi. Insă, această constituţie are si părtile ei bune, atunci când se simte iubit, un nativ Balanţă devine plin de energie şi işi regăseşte cu uşurinţă echilibrul psihic şi fizic.

Scorpion (23 Octombrie – 21 Noiembrie)

Pentru nativii zodiei Scorpionului, anul 2020 va aduce foarte mari succese pe plan financiar. Acest Iucru va schimba total viziunea lor asupra vieţii şi îi va face să se simtă mai bine, cel puţin dintr-un punct de vedere. Întreg anul ce va veni se va afla sub semnul curajului, al riscului şi al bogăţiei. Persoanele Scorpion angrenate în procese vor avea, în 2020, câştig de cauză. Şi nu numai atât. Ele se vor putea alege de pe urma câştigării proceselor aflate pe rol si cu o sumă frumuşică de bani. 2020 va fi un an foarte bun si pentru Scorpionii implicaţi în procese privind moştenirile, bunurile mobile şi imobile, precum şi pentru cei care îşi revendică anumite drepturi.

Horoscop 2020. Vezi ce îți rezervă astrele în noul an, care se anunță norocos pentru un sfert din zodii

Deşi munca este pe primul loc în viaţa Scorpionilor pe întreg parcursul anului viitor, va trebui să vă oferiţi din când în când si câte o perioadă de odihnă pentru a vă reîncărca bateriile.

Sagetător (22 Noiembrie – 21 Decembrie)

Anul 2020 va fi un an în care Săgetătorii vor avea succese în tot ceea ce vor întreprinde, tenacitatea şi eforturile pe care le vor depune făcându-i să câştige pe toate planurile, iar tot ceea ce este legat de străinătate, de turism, de călătorii şi de pregătirea profesională va fi pentru ei o sursă de bucurii şi fericire.

Majoritatea nativilor născuţi în Săgetător se vor bucura pe parcursul anului care vine de o energie debordantă si de o mare putere de regenerare, dar este indicat ca ei să nu profite prea mult de ea, mai ales din ultima săptămână a anului 2019 până la începutul lunii ianuarie, în primele două săptămâni ale lunii aprilie şi din luna august până la jumătatea lunii octombrie.

Citeste si: Jador și Ella de la „Puterea Dragostei” bătaie parte în parte. Concurentul a imobilizat-o

Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)

Anul 2020 va fi foarte bun pentru nativii acestei zodii, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Persoanele implicate în tranzactii care vor să se lanseze în afaceri si aceia ce lucrează în domenii ce presupun comunicarea interumană vor beneficia de un an excelent în ceea ce priveşte relatiile cu cei din jur.

Pe plan financiar vor face cheltuieli si investiţii ce se vor dovedi în timp, profitabile. Pe pran sentimental, mare atentie în următoarele perioade: decembrie 2019 – mijlocul lui ianuarie 2020; aprilie – mijlocul lui mai; mijlocul lui iulie – mijlocul lui octombrie.

Varsător (21 Ianuarie – 19 Februarie)

Conflict de interese între profesiune si planul sentimental? Puţin probabil, chiar dacă la început aşa pare mai ales pentru un observator super­ficial… Influenţa lui Jupiter se face din plin simţită.

Anumiţi Văr­sători vor avea de făcut o alegere între doi parteneri pentru o relatie pe termen lung, aşa că atenţie! Graba strică treaba… Activităţile sportive le vor aduce şi ele mari satisfacţii nativilor acestei zodii, care însă vor trebui să dea dovadă de multă prudenţă în prima jumătate a lui Ianuarie, în perioada aprilie-mai şi de la jumătatea lui iulie până la jumătatea lui octombrie.

Pești (20 Februarie – 20 Martie)

Începutul anului 2020 va un pic mai dificil pentru nativii născuţi în Peşti. Astfel, Marte aflat în careu cu Pluton, iar în opoziţie Lilith aflată în careu cu Saturn, pot reprezenta un obstacol pentru realizarea unui scop în viaţa de familie, sau pot a­vertiza asupra unui conflict de interese care va apă­rea în familie. Peştii vor avea de-a lungul anului surprize, atât pe plan profesional, cât şi pe cel social, dar vor trebui să se ferească de cei cu care lucrea­ză, ce îi pot antrena în nişte situatii nu tocmai piăcu­te, asociate cu corupţie şi imoralitate. Acest lucru îi va afecta în mod egal si pe partenerii Peştilor, care vor fi afectaţi profund de tensiunea creată în primele două săptămâni ale lunii ianuarie, din luna aprilie până în luna mai şi în sfârsit de la jumătatea lunii august la cea a lunii octombrie, scrie enigmatica.ro.

Sănătate, în afară de posibilităţile de „lărgire” a familiei Peştilor, menţionate mai sus, pot apărea mici probleme legate de sănă­tatea cuiva apropiat. La în­ceputul anului, Peștii vor fi ceva mai sensibili fată de bolile infecţioase, dar si faţă de cele profesionale, cum ar fi epuizarea fizică la locul de muncă pentru Peştii tineri sau pentru cei născuți între 1970 şi 1977. În ansamblu, în anul 2020, Peştii vor fi influenţaţi de viaţa sentimentală, ei trebuind să se ferească de o decepţie care le-ar putea influenţa toate activităţile ulterioare, iar nativii născuţi după 1980 vor avea resursele necesare şi suportul prietenilor pentru a înfrunta orice fel de eveniment negativ care i-ar putea afecta.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si