Horoscop 2020. Vezi cine se căsătorește în luna februarie și cine va pierde mulți bani?

Februarie 2020 aduce o energie a Pământului mai mare ca niciodată. Marte este în Exaltare așa că e bine să profităm de energia sa și să ne punem la lucru inventivitatea și pragmatismul.

Author: G.B. luni 20 ianuarie 2020 , 16:48

Horoscop 2020. Vezi cine se căsătorește în luna februarie și cine va pierde mulți bani?
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Perioada 14 februarie – 8 martie 2020 este înnobilată de un sextil între Jupiter din Capricorn și Neptun din Pești, aspect ce ne amplifică intuiția și inspirația de a ne urma visele sau de a adera la cauze sociale și spirituale.

Horoscop 2020. BERBEC: 21 martie-20 aprilie

După data de 16 februarie, zodia berbec trezește dorința de afirmare socio-profesională așa că este puțin timp pentru a începe o nouă relație sau pentru un parteneriat amoros existent. La 19 februarie 2020 Soarele, guvernatorul iubirii Berbecilor, intră în casa XII, ceea ce predispune la interiorizare, la introspecție, la vise romantice utopice, dar și la relații secrete.
Referitor la bani, berbecii vor observa o creștere semnificativă a bugetului, iar ascensiunea socială și succesul profesional sunt bine susținute de astre.

Horoscop 2020. TAUR: 20 aprilie-21 mai

Horoscop 2020. Vezi cine se căsătorește în luna februarie și cine va pierde mulți bani?

În luna februarie, taurii sunt sfătuiți să își revizuiască viața afectivă, relațiile amoroase și activitatea romantică din ultima vreme.

Astrologii îi îndeamnă pe tauri să comunice deschis la nivel amoros, în luna februarie. În ceea ce privește banii și viața socială, luna următoare nu aduce vești prea bune. Taurii vor avea nevoie de sprijin din partea familiei și susținere pentru dezvoltarea ta profesională, dacă ești la început de drum, sau pentru consolidarea și dezvoltarea unei afaceri deja existente.

Citeste si: VIDEO| Cum putem reduce timpul petrecut în lumea virtuală

Horoscop 2020. GEMENI: 21 mai- 21 iunie

Astrologii îi sfătuiesc pe cei din zodia gemeni să se lase purtați de dorințe în luna ce urmează să vină, atâta timp cât au grijă să nu ajungă în situații riscante ori compromițătoare. Dacă ești celibatar, în căutarea iubirii, te avantajează ieșirile împreună cu prietenii și participarea la proiecte comune sau chiar la proiecte umanitare ori la acțiuni sociale. În plan financiar, este recomandat ca în luna februarie să retrimiți CV-ul unor firme care nu ți-au răspuns în trecut, dar care acum ar putea fi interesate de competențele tale.

Horoscop 2020. RAC: 22 iunie-22 iulie

Februarie vine cu vești bune pentru raci. Zodia aceasta va primi sprijin din partea prietenilor sau poate cere sprijinul unui grup, dacă anumite aspecte relaționale par să fie de nedepășit sau de nesuportat. Din data de 16 februarie, racii ar trebui să fie atenți la gesturile melodramatice, exagerările și pretențiile excesive față de perechea de viață. În privința banilor, racii vor trebui să fie precauți în luna februarie, sunt nevoiți să facă un efort pentru a ajunge la zi cu plățile, pentru a scăpa de o parte din datorii și pentru a stabili o strategie financiară pe termen lung.

Citeste si: VIDEO| Casa de vedetă a Alexandrei Dumitru

Horoscop 2020. LEU: 23 iulie- 23 august

Din data de 19 februarie 2020, Leii vor simți nevoia acută de a fi profunzi în relațiile amoroase. Arată-i perechii tale ce mult ții la părerile sale, arată-i că îți pasă de nevoile sale, de căsnicie, de cuplu. Luna februarie aduce posibilitatea unor împăcări ori a unor acorduri în cuplurile în care au existat neînțelegeri. Pe plan financiar, este posibil să intri într-o etapă de îndoieli legate de parteneriatul încheiat ori de investiția pe care ai facut-o sau la care te-ai angajat.

Horoscop 2020. FECIOARĂ: 23 august- 22 septembrie

Luna februarie este recomandată unei noi relații sau îmbunătățirea relației existente. În schimb, să eviți deciziile legate de căsătorie sau de divorț. Poți să profiți de acest tranzit pentru a analiza cu grijă ce persoane merită să facă parte din viața ta și pentru a renegocia regulile după care funcționează căsnicia sau relația ta amoroasă. În privința banillor, succesul e de partea fecioarei, vine o lună bogată în propuneri noi de colaborare și în oportunități de a încheia contracte sau asocieri noi.

Horoscop 2020. BALANȚĂ: 23 septembrie- 22 octombrie

Horoscop 2020. Vezi cine se căsătorește în luna februarie și cine va pierde mulți bani?

În februarie, balanțele au parte de o surpriză. Viața relațională și căsnicia devin centrul universului lor, mai mult ca niciodată. Pe la mijlocul lunii februarie, relațiile amoroase ar putea deveni pentru multe Balanțe o sursă de neliniște, astfel încât se recomandă prudență și atenție la predispoziția de a deveni prea dependent de persoana iubită. Zodia balanță, însă va avea noroc la bani în luna februarie. Balanțele vor intra într-o nouă etapă profesională sau relansarea unei afaceri deja existente ori a unei ocupații deja în desfășurare.

Horoscop 2020. Vezi cine se căsătorește în luna februarie și cine va pierde mulți bani?

Horoscop 2020. SCORPION: 23 octombrie- 22 noiembrie

Viața de cuplu se anunță a fi una intensă în luna februarie. În această perioadă ai face bine să reziști tentației de a te arunca orbește în relații amoroase la locul de muncă și să nu te lași influențat de prejudecățile dictate de mediul în care muncești și trăiești, prejudecăți ce îți pot afecta alegerile sentimentale. În privința banilor, scorpionii vor fi nevoiți să analizeze creditele și investițiile comune și să își planifice judicios plățile, mai ales dacă au datorii.

Horoscop 2020. SĂGETĂTOR: 22 noiembrie- 21 decembrie

Săgetătorii vor avea parte de o iubire neașteptată în luna februarie. În a doua jumătate a lunii este recomandat să meditezi la modul în care funcționează familia întemeiată de tine și la modul în care înțelegi rolul căsniciei în viața ta. Ai posibilitatea să îți revizuiești, împreună cu perechea de viață, planurile legate de renovarea locuinței sau de mutarea într-un spațiu mai potrivit, mai confortabil. Pe plan financiar, nu este momentul să finalizezi negocieri sau să tragi concluziile unor discuții.

Horoscop 2020. CAPRICORN: 21 decembrie- 19 ianuarie

Luna februarie aduce liniște în viața amoroasă a capricornilor. Însă, în cuplurile mai vechi este posibil să existe tensiuni din cauză că o chestiune din trecut redevine de actualitate. Pe plan financiar, după data de 17 februarie nu te avantajează să semnezi contracte noi de muncă. Dacă ești angajat, ai putea să profiți de perioada de retrogradare a lui Mercur pentru a-ți renegocia contractul de muncă.

Citeste si: Denisa de la „Puterea Dragostei”, beată în timpul emisiunii: ”Să te mustre Domnul!”

Horoscop 2020. VĂRSĂTOR: 20 ianuarie- 18 februarie

Vărsătorii vor avea parte de mult farmec personal și o strălucire aparte, cu care se fac ușor remarcați, în luna februarie. Unii Vărsători nu-și găsesc cuvintele, alții ar putea avea tendința să facă exces de cuvinte și de promisiuni, ceea ce riscă să conducă la încurcături mari pe viitor.
În privința banilor, oportunitățile se anunță promițătoare. Dacă îți folosești intuiția și flerul, poți ieși în avantaj.

Horoscop 2020. PEȘTI: 19 februarie- 20 martie

Horoscop 2020. Vezi cine se căsătorește în luna februarie și cine va pierde mulți bani?

Pentru pești, luna februarie nu vine cu vești bune. Mai multe aspecte ale vieții tale relaționale și afective intră în reevaluare, iar astrologii te sfătuiesc să nu te grăbești să iei decizii definitive sau care să îți schimbe radical viața. E important să încerci să te decizi ce îți dorești de la o relație pe termen lung, dar să nu iei acum o decize în ceea ce privește căsătoria sau divorțul, după caz. În privința banilor astrologii cer prudență. Mare prudență în plan financiar, mai ales dacă ai datorii, în intervalele 13-14 și 22-24 februarie. De asemenea, e bine ca după 17 februarie, odată cu retrogradarea lui Mercur, să faci o analiză atentă a parteneriatelor de afaceri, a colaborărilor și a asocierilor în care ești implicat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si