Horoscop 22 martie 2020. Zodiile care încep un nou drum în viață

Horoscop 22 martie 2020. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de duminică, 22 martie! Acestea sunt zodiile care încep un nou drum în viață

A.M.S., sâmbătă 21 martie 2020 , 15:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop 22 martie 2020. Berbec

Faci mari sacrificii de dragul prietenilor tăi, dar te întrebi până când? Ai suportat multe de la un amic care deja profită de bunăvoinţa ta, dar este vremea să întorci foaia.

Nu mai poţi suporta, a depăşit cu mult limitele bunului simţ, deci va trebui să îi arăţi concret că te deranjează atitudinea sa.

Nu meriţi asemenea tratament din partea sa, dar şi tu eşti vinovat că i-ai tolerat de fiecare dată acest comportament şi s-au creat deja antecedente.

Taur

Situaţia ta financiară e în creştere, ai încredere în sensul promiţător în care evoluezi, dar încearcă să-ţi domoleşti nerăbdarea.

Horoscop 22 martie 2020. Nu poţi atinge bunăstarea peste noapte, nici afacerile nu ajung la profit cât ai bate din palme, deci încearcă să evoluezi lent, după tehnica paşilor mărunţi. Un succes îl naşte pe altul, iar tu eşti încă pe parcurs către rezultatele pe care le visezi.

Imaginează-ţi că bugetul tău e ca un ogor care are nevoie şi de îngrijire, şi de fertilizare, şi de plivire, şi de muncă din greu, până când ajungi să culegi recolta.

Citeste si: Horoscop. Zodiile care scapă de sărăcie în 2020

Eşti abia pe parcursul acestor etape de înmulţire e veniturilor, dar fii sigur că eşti pe calea cea bună.

Horoscop 22 martie 2020. Gemeni

Pune punct aici acelui plan care vezi şi tu că nu mai duce nicăieri, pentru că un final ar fi cel mai bun lucru în situaţia de faţă.

Nu-l duce mai departe, nu mai are nici un rol în viaţa ta, deci fii pregătit pentru o despărţire. Acest rămas bun se va dovedi a fi cel mai bun lucru pe care îl poţi decide, deci nu insista să resuscitezi ceva ce nu mai poate evolua în nicio direcţie.

Detaşează-te de ce a fost, pune punct definitiv şi închide capitolul. Te vei simţi mult mai bine după ce îl vei arunca la gunoi, decât să-l tot vezi în faţa ochilor – metaforic vorbind – inert şi fără viaţă.

Horoscop 22 martie 2020

E timpul să ştergi din viaţa ta ceva stins, pentru că doar aşa vei fi liber să porneşti pe altă cale.

Horoscop 22 martie 2020. Rac

Îmbraci haina omului matur pus pe poveţe şi sfaturi serioase în faţa unei persoane care ia totul în glumă.

Horoscop 22 martie 2020. Nu-ţi place atitudinea sa superficială şi nu vei pregeta să-i ţii o predică dacă vezi că nu se concentrează eficient la nimic.

Citeste si: Șase zodii care vor avea o primăvară de vis

Nu-ţi plac astfel de oameni care fac haz de orice şi iau peste picior chiar şi cele mai importante chestiuni şi cum îl vei prinde cu mâţa-n sac, cum vei lua măsuri drastice pentru a-i sancţiona neglijenţa. Nu poţi arăta înţelegere faţă de cei uşuratici şi cu capul în nori.

Horoscop 22 martie 2020. Leu

Îmbraci haina omului matur pus pe poveţe şi sfaturi serioase în faţa unei persoane care ia totul în glumă.

Nu-ţi place atitudinea sa superficială şi nu vei pregeta să-i ţii o predică dacă vezi că nu se concentrează eficient la nimic.

Nu-ţi plac astfel de oameni care fac haz de orice şi iau peste picior chiar şi cele mai importante chestiuni şi cum îl vei prinde cu mâţa-n sac, cum vei lua măsuri drastice pentru a-i sancţiona neglijenţa.

Nu poţi arăta înţelegere faţă de cei uşuratici şi cu capul în nori.

Fecioară

Nu pune la suflet ironiile şi replicile acide îndreptate azi spre tine. Le faci tu să pară mai grave decât sunt, pentru că cei care ţi se adresează azi încearcă, de fapt, să fie amuzanţi, să te atingă prieteneşte, pentru a te motiva mai mult.

Horoscop 22 martie 2020

Horoscop 22 martie 2020. Nu privi aceste replici jucăuşe ca pe un atac la persoană, pentru că nu are nimeni asemenea intenţii, ci pur şi simplu unii nu prea ştiu să-şi adapteze tonul ca ceea ce spun să sune într-adevăr a glumă.

Citeste si: Horoscop. Zodia care NU va iubi niciodată cu adevărat

Întoarce-le şi tu vorbele cu aceeaşi monedă, pentru că nu e indicat să ripostezi agresiv la o banală poantă ce se dorea a fi simpatică, doar.

Horoscop 22 martie 2020. Balanță

Nu eşti în apele tale, se vede că te macină nişte griji cărora nu le mai dai de capăt, dar dacă ai fi atent, ai primi de la cineva drag din preajma ta exact sfatul de care ai nevoie.

Dacă eşti încăpăţânat şi îţi tot plângi singur de milă, s-ar putea să respingi exact cele mai de preţ îndrumări care vin de la oameni care au trecut prin situaţii similare şi ştiu exact ce trebuie făcut în problema în care acum eşti tu implicat.

Ridică privirea din pământ şi priveşte cu încredere la cel care este acolo să te susţină!

Scorpion

Dacă primeşti susţinerea potrivită de la cei din jur, eşti capabil de succese de răsunet, deci cel mai greu e să-ţi alegi tovarăşii potriviţi.

Horoscop 22 martie 2020. Eşti în faţa unei provocări interesante cu mari sorţi de izbândă, dar cu atât mai bune vor fi rezultatele cu cât reuşeşti să atragi şi pe alţii alături de tine.

Citeste si: 3 zodii care se despart în 2020! Vor avea parte doar de lacrimi și suspine

Vei aduna un grup mai larg de persoane şi veţi vâsli împreună în acelaşi sens. Ei devin motorul secundar pentru tine, pentru că altfel evoluezi când ştii că ai pe cineva alături care ţine cu tine, te încurajează şi crede în ceea ce doreşti să faci!

Horoscop 22 martie 2020. Săgetător

Nu te astepta ca marile tale planuri de acum să se concretizeze peste noapte deoarece ţi se va cere o imensă răbdare.

Important e că ele sunt posibile, deci nu contează cât de mult va dura de vreme ce vei ajunge într-un final la rezultatele promise.

Primeşti de undeva chiar o garanţie că, odată şi-odată, toate se vor aşeza conform planurilor tale de acum, ca atare adună-ţi toate forţele cu speranţa că nu mai e mult până la victorie. E doar o chestiune de timp!

Horoscop 22 martie 2020. Capricorn

Nu poţi trece, deocamdată, la etapa următoare a unui plan de la care aveai mari speranţe şi totul din cauza unei piedici venite de la o persoană care încearcă să-ţi mai taie avântul.

Nu renunţa la scopul tău, dar ascultă totuşi sfaturile sale, pentru că e posibil să fie o idee bună, care va duce acolo unde vrei să ajungi, dar pe alte căi decât ai ales tu prima dată.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 23 - 29 martie 2020. O perioadă dezechilibrată, ies la iveală secrete, lucrurile pot evolua haotic

Dacă cineva te opreşte, nu înseamnă neapărat că îţi vrea răul, ci doar îţi atrage atenţia asupra unor puncte slabe în planurile tale, pe care le poţi repara sau ocoli la timp.

Vărsător

Nu te supăra că unele lucruri nu evoluează în ritmul sau direcţia pe care o vrei tu, pentru că nu ai de unde să ştii, de fapt, de ce ţi se pun aceste piedici.

Horoscop 22 martie 2020. S-ar putea ca ele să te oprească să faci o greşeală, să înaintezi într-o direcţie care nu îţi este prielnică, te reţine până în momentul care ar putea fi mult mai bun pentru tine, ca atare nu trata ceea ce pare, în acest moment, un motiv de supărare ca pe un eşec, ci dimpotrivă: ca pe un noroc!

Horoscop 22 martie 2020

E protecţia cea mai bună de sus deoarece nu ai de unde să ştii ce s-ar fi întâmplat dacă nu ar fi apărut. Nu te întrista, ci spune mulţumesc că ţi s-a dat!

Horoscop 22 martie 2020. Pești

E o zi cu surprize, dar surprizele sunt mai mult de natură emoţională, ca şi cum primeşti o mare sperietură din cauza cuiva, iar mâine vei avea deja motive să râzi de fericire, cu mari oscilaţii emoţionale de la cald la rece şi invers. Unii le numesc toane, alţii dezechilibre psihice, tu… spune-le cum vrei.

Este o perioadă romantică, trăirile interioare vor fi pe primul plan, cu emoţii intense – fie pozitive, fie negative, rămâne de văzut – cu duşuri calde-reci de la o zi la alta.

Citeste si: Zodiile care nu se casatoresc niciodata. Semnele zodiacale care fug de angajamente pe termen lung

Totul e să-ţi păstrezi controlul asupra propriei minţi şi asupra propriului suflet.

Citește horoscop complet pe acvaria.com

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si