Va fi un final de săptămână plin de surprize pentru unele zodii, care au rolul de a amplifica şi mai mult starea ciudată prin care mulți trec în această perioadă.

De exemplu, Gemenii presimt azi că se va schimba ceva major în viaţa lor personală, potrivit Acvaria.com. Cei născuți în acest semn zodiacal stau ca pe ghimpi, neştiind ce îi aşteaptă, de aceea nici nu ştiu cum să interpreteze aceste zile.

Citeste si: Ce nu este bine să faci de Sf. Dumitru 2020

Horoscop Berbec

Eşti martorul unui eveniment fericit în familie. Posibil ca o rudă apropiată să devină părinte sau să fii invitat la o nuntă sau botez sau la orice altă petrecere într-un cadru plăcut. Ai parte de mari bucurii din partea copilului tău sau, dacă nu ai copii încă, poate chiar acum începi să te gândeşti foarte serios la un astfel de plan de viitor. Dedică-ţi timpul liber celor dragi, mai ales celor mici, pentru că ai starea necesară de a te coborî la nivelul lor şi de a-ţi aduce aminte de copilărie, de acea vreme când toate erau simple şi frumoase.

Horoscop Taur

Ceea ce creezi tu nu e înţeles sau poate nici apreciat de toată lumea, dar, la urma urmei, nu trebuie să faci totul după un şablon ca să fii acceptat.

Fii tu însuţi, un original, dacă asta simţi, un străin dacă nu te adaptezi, pentru că atunci când e vorba de produsul imaginaţiei, nu există un limbaj stas care se poate aplica la toată lumea. Tu vezi cerul mov şi merele albastre, ei şi? Ai tot dreptul să îţi manifeşti spiritul artistic aşa cum îţi dictează propria fantezie. Nu spune nimeni să fii ca toată lumea, deci mergi pe calea ta, chiar dacă, momentan, nu prea te aplaudă nimeni.
Într-o zi vei fi înţeles!

Horoscop Gemeni

E ca o perioadă de aşteptare în plan sentimental, fiind cuprins de o stare în care parcă ai simţi că urmează să se întâmple ceva deosebit. Te poţi confrunta cu tot felul de piedici şi amânări în relaţia cu persoana iubită, multe planuri pot fi date azi peste cap, altele pot fi contramandate, deci va fi un final de săptămână plin de surprize, dar care au rolul de a amplifica şi mai mult starea ciudată care te cuprinde, cea în care presimţi că se va schimba ceva major în viaţa personală. Stai ca pe ghimpi, neştiind ce te aşteaptă, de aceea nici nu ştii cum să interpretezi aceste probe.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier- wowbiz.ro

Citeste si: Actrița Alexandra Velniciuc, mesaj de ziua mamei care a părăsit-o la 3 ani: ”Nu voi scrie texte mieroase, pentru că nu cred în ele!” FOTO

Rac

Tocmai pentru că nu apare nimic spectaculos în program, te poţi detaşa şi tu de toate! Îţi poţi permite o zi liberă în toată puterea cuvântului, în care să nu te gândeşti la nimic complicat, în care să faci totul cum îţi vine, fără să te împingă nimic urgent de la spate. Bucură-te de această atmosferă relaxantă şi caldă, probabil banală în fond, dar chiar aveai nevoie de o zi absolut normală.

care să nu ceară nimic în plus de la tine. Tocmai prin monotonia pe care ţi-o oferă, ţie îţi convine de minune, deoarece nu trebuie să munceşti. Îţi duci aminte de acele activităţi fireşti de week-end în care nu faci altceva decât să te odihneşti, să leneveşti, să-ţi reîncarci bateriile.

Leu

Nimic nu ţine veşnic, mai ales ce e legat de sentimente, deci nu spera că un lucru care te face fericit acum, va ţine aşa mult şi bine. Păstrează din tot ce simţi acum doar ce te poate ajuta cu adevărat. A rămâne cramponat într-o emoţie, bună sau rea, se va dovedi a fi un dezavantaj, pentru că vei avea tendinţa de a privi lucrurile din acelaşi unghi fără să-ţi dai seama că mai sunt şi alte aspecte pe margine. Nu trata totul atât de radical – că-i perfect sau că-i oribil – pentru că există şi situaţii de mijloc, şi zone de gri, şi perioade în care nu se mai întâmplă nimic, dar trec toate!

Fecioara

Ai grijă cu cine îţi petreci ziua, pentru că tu eşti într-o pasă excelentă iar compania nepotrivită ţi-ar putea tăia şi ţie tot cheful de a face ceva interesant. Nu sta acasă, nu sta singur, dar nici nu atrage alături de tine oameni care au ceva pe suflet, pentru că ştii cât de impresionabil eşti şi vei lăsa orice activitate care ţi s-ar potrivi mai bine doar pentru a-i ţine companie la greu. Unii te vor acapara cu problemele lor personale, cu care chiar nu ai nicio legătură, dar parcă nu poţi rămâne indiferent la lacrimile lor şi încerci să le fii alături cu ce poţi. Prezenţa ta le face bine!

Balanța

E timpul să spui foarte clar ce ai hotărât într-o situaţie dezechilibrată, pentru că nu mai poţi continua la fel. Ţi se cere o intervenţie salvatoare şi rapidă, acum, nu mai e vreme de gândire. Caută ce anume îţi doreşti cel mai mult şi treci la fapte. Numai de deciziile tale de acum depinde echilibrarea cu succes a acestei probleme, de parcă leacul ar depinde de un da sau un nu pe care chiar tu îl poţi afirma sus şi tare. Tu eşti un as când vine vorba de hotărâri prompte, lucide şi corecte, deci vei alege cea mai bună variantă.

Scorpion

Veştile bune vin in toate părţile şi cum să nu te bucuri şi tu de ceea ce auzi? Cei dragi au multe lucruri frumoase de transmis despre evenimentele din viaţa lor care îi fac acum atât de fericiţi şi simt nevoia să împărtăşească şi cu tine tot ce li se întâmplă. Felicită-i, transmite-le numai gânduri bune şi laude, pentru că îi va ajuta enorm susţinerea celor dragi! Şi tu ai face la fel în momentele tale de sărbătoare, pentru că nimic nu adună mai bine familia aproape decât la bucurie! Ba chiar se poate ivi şi şansa unei petreceri ad-hoc: spune da imediat!

Săgetător

Azi poţi să te joci un pic de-a lista de dorinţe, pentru că numai aşa ai curajul să treci pe această listă idei cât mai multe, cât mai mărunte, cât mai variate. Din joacă îţi dai seama cât de multe lucruri ţi-ai dori de la viaţă, deci ajunge să le arunci una câte una în univers, pentru a se materializa. Fii sigur că cineva acolo sus te ascultă, deci cere, fă-o cu încredere, cu bucurie, cu optimism, ca un copil aflat în faţa unei vitrine cu jucării şi vrea şi una, şi cealaltă, şi mai vrea ceva şi tot aşa. La fel trebuie să sune şi jocul speranţelor tale de viitor!

Capricorn

Prieteniile nu ţin o viaţă, din păcate, şi acelaşi lucru descoperi şi azi pe pielea ta, deoarece eşti în faţa unei rupturi. Poate vei suferi o zi, o lună, dar trece, pentru că un prieten face o eroare colosală faţă de tine şi e greu de crezut că i-o ierţi atât de uşor. Numai de tine depinde dacă poţi trece cu vederea gafa sa, de aceea vei pune în balanţă la modul cel mai serios dacă eroarea sa e pardonabilă sau mai faci şi de data aceasta concesii? A trage iar şi iar de o relaţie doar din lipsă de altceva mai bun nu e în beneficiul nimănui, deci gândeşte-te bine dacă mai merită sacrificii.

Vărsător

Se instalează o atmosferă liniştită, în care multe aspecte agitate de zilele trecute revin la normal şi reuşeşti să te relaxezi şi tu cât de cât. Discuţiile pe care le porţi cu cei din jur, sfaturile prieteneşti pe care le primeşti de la aceştia, odihna suplimentară şi starea de veselie sunt perfecte pentru tine, pentru că aşa reuşeşti să îţi reîncarci bateriile cu ceea ce ai nevoie: calm, siguranţă, pace interioară, armonie, împăcare cu sine şi cu ceilalţi. Te simţi bine printre oamenii care îţi oferă câte ceva din toate acestea.

Pești

Ai nevoie de ceva care să te liniştească, să-ţi potolească furtuna de emoţii şi gânduri care te-a copleşit. Te afli în faţa unui eveniment care generează o stare psihică greu de controlat, ca tracul de dinaintea intrării în scenă. Cum singur nu găseşti cârligul de care să te agăţi pentru a te relaxa cât de cât, profită de prezenţa unor persoane care au acest efect asupra ta. Cu vocea lor domoală, cu ton scăzut şi liniştitor, cu atitudinea lor detaşată de orice, te pot ajuta şi pe tine să revii la o stare mai bună, ţinând în frâu emoţiile negative scăpate de sub control: teama, panica, anxietatea.

Citeste si: Cosmin, dezamăgit de faptul că Ștefania a fost interesată de preferințele lui Antoni. “Evident că nu era vorba de Giuly, era vorba de tine.”- kfetele.ro

Citeste si: Ileana Badiu, dezvăluiri despre divorțul de Dinu Pescariu. Ce a obținut în urma mariajului cu fostul tenismen: ”Am ieșit câștigată din această căsătorie”- radioimpuls.ro

Sursa: Acvaria.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si