Horoscop 28 februarie 2020. Zodia care privește o veste extrem de bună

Horoscop 28 februarie 2020. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de vineri, 28 februarie 2020!

A.M.S., joi 27 februarie 2020 , 13:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop 28 februarie 2020. Berbec

Nici nu-ţi vine a crede ce bine se rezolvă toate, de parcă cineva mai presus de tine ar prelua controlul asupra tuturor acţiunilor, ducându-le cu brio la îndeplinire.

Recunoşti că ai multe de învăţat din tot ce se petrece în jurul tău şi eşti mândru de tine când primeşti laude şi aprecieri sincere pentru felul în care ţi-ai jucat rolul asumat.

Afacerile şi proiectele majore evoluează lent, dar sigur, iar roadele palpabile de pe parcurs te motivează şi mai tare.

Taur

Nu te simţi în largul tău într-un anturaj mai numeros format din persoane necunoscute.

 Horoscop 28 februarie 2020. Deşi de obicei găseşti uşor subiecte de conversaţie pentru a intra în vorbă cu oricine, azi nu reuşeşti deloc să te apropii de ceilalţi.

Simţi o uşoară ostilitate din partea lor, dar nici tu nu ai prea multe în comun cu ei şi preferi să faci opinie separată sau să stai pe margine.

Citeste si: Horoscop martie 2020. Se anunță o primăvară mirifică pentru 6 zodii

Horoscop 28 febuarie 2020

Dacă ar exista măcar o figură prietenoasă printre aceşti oameni, ţi-ar fi mult mai uşor, dar aşa toate încercările tale de a lega o conversaţie se lovesc de tăceri, de antipatii, de limite intelectuale peste care nu poţi trece.

Horoscop 28 februarie 2020. Gemeni

Te preocupă soarta unor investiţii, a unei afaceri, şi stai şi chibzuieşti atent la paşii următori, ca să fii sigur că nu faci nicio greşeală sau nici un abuz.

Eşti atent la cele mai mici cheltuieli, te gândeşti chiar şi la eventuale plăţi neprevăzute, vrei să stabileşti o strategie bine pusă la punct ca să nu te ia nimic prin surprindere.

Prudenţa de acum, spiritul econom care te cuprinde în acest moment, capacitatea de planificare în detaliu se vor dovedi a fi cei mai buni prieteni în curând, când roadele strategiei tale de acum se vor arăta, profitabile.

Horoscop 28 februarie 2020. Rac

Planul financiar cunoaşte o ameliorare binefăcătoare, de parcă ai scăpa de o mare povară. Poate apare o sumă de bani exact când aveai mai mare nevoie de ea, de aceea închei ziua cu un sentiment de confort cu privire la bugetul propriu.

Parcă nu mai eşti la fel de stresat ca zilele trecute, ba chiar ai curajul să faci planuri cu sumele pe care le ai acum la dispoziţie, dar nu te arunca totuşi în cheltuieli inutile.

Citeste si: Horoscop. Zodii cu şanse mari să câştige la LOTO în 2020

Ai câteva plăţi majore pe listă, facturi cu multe cifre, şi acelea ar trebui să fie prioritatea ta numărul unu, cu atât mai mult că ai acei bani la dispoziţie.

Nu ieşi la cumpărături cu bani mulţi în buzunar, că rişti să dai iama prin ei fără să-ţi dai seama!

Leu

Visezi de multă vreme la o veste bună, la un telefon de la o persoană anume, să întâlneşti un om pe care îl priveşti ca pe marele salvator al acestei perioade şi ai noroc: sunt mari şanse ca visul tău să devină realitate şi omul de la care aveai atâtea speranţe să stea în faţa ta, gata să te asculte, să te ajute, să te îndrume.

Horoscop 28 februarie 2020.  Uneori ajunge doar să-ţi doreşti, să chemi cu gândul să apară acel cineva în calea ta, deci ce aştepţi? Invită pe cel de la care aştepţi acel miracol, fie el om, fie el entitate astrală, pentru că aşteaptă invitaţia ta, atât.

Horoscop 28 februarie 2020. Fecioară

Tu ai răbdare, nu ai de ce să te grăbeşti să ajungi la un anumit scop, cât timp ai o garanţie certă care te asigură că vei ajunge la ţelul cel mare.

Eşti conştient că lucrurile bune sunt cele care se clădesc lent, tocmai de aceea faci paşi mici dar siguri către rezultatele scontate. Unii spun că tu încă visezi, dar nu eşti de aceeaşi părere, pentru că tu nu doar visezi, ci chiar faci ceva în acest sens.

Citeste si: Patru zodii care te trădează cu prima ocazie. Ai mare grijă cu ele! Sunt mai periculoase decât crezi

Horoscop 28 febuarie 2020

Construieşti totul cu cap, etapă cu etapă, până va fi un edificiu solid şi trainic, dar nu te lauzi încă. Aştepţi ca totul să fie gata şi apoi vei arăta ce ai realizat.

Horoscop 28 februarie 2020. Balanță

Acasă, totul evoluează foarte bine pentru că reuşeşti să aduni în jurul tău şi pe ceilalţi membri ai familiei pentru un plan comun interesant.

Tu eşti capul acestei acţiuni, ceilalţi doar îşi vor aduce contribuţia cu ceea ce pot şi ştiu să facă mai bine, dar îi motivează susţinerea ta, capacitatea ta de a-i stimula şi de a le canaliza energiile într-un sens pozitiv.

Staţi de vorbă şi discutaţi cu aplomb de noile voastre proiecte, dar parcă toţi aşteaptă de la tine o cale. Oferă-le-o pentru că eşti persoana cea mai potrivită în rolul de lider!

Scorpion

Poate ar fi timpul să faci o schimbare de direcţie, dacă tot vezi că nimic nu se mai mişcă. A continua în acelaşi stil nu ar însemna decât un consum inutil de energie.

Horoscop 28 februarie 2020. Conştiinţa şi experienţa îţi transmit că nu e sensul cel bun, ci ar fi cazul să schimbi macazul, dar, din comoditate, parcă nu eşti încă pregătit.

Citeste si: Când se căsătoresc zodiile? Vezi dacă astrele sunt de partea ta!

Dacă nu o faci din voinţă proprie, se vor ivi atât de multe piedici, încât vei fi obligat de împrejurări să faci schimbarea, deci pune în balanţă cum e mai bine: decizi tu sau decid alţii pentru tine?

Horoscop 28 februarie 2020. Săgetător

Ce şansă apare azi în calea ta! Poate fi vorba de o întâlnire care îţi poate îmbunătăţi toată ziua!

Dacă porneşti cu un sentiment de oboseală şi apatie, acest om va avea pentru tine exact cuvântul potrivit sau gluma adecvată pentru a-ţi readuce zâmbetul pe buze, perfect pentru o zi de succes!

Stai de vorbă cu lumea, pentru că dialogul purtat pe un teren paşnic şi amuzant va avea efecte excelente asupra stării tale psihice.

Dai randament mai bun dacă ai pe cineva alături cu care să discuţi şi să te sfătuieşti în permanenţă, pentru că aşa nu te simţi singur, iar suportul celor care ţin la tine contează enorm!

Horoscop 28 februarie 2020. Capricorn

Viaţa sentimentală cunoaşte o perspectivă nouă, iar inima ta bate mult mai tare, pentru că eşti atras de un vis nou.

Poate ţi-a atras cineva interesant atenţia şi deja aştepţi cu interes următoarele voastre întâlniri.

Citeste si: Horoscop primăvară 2020. Ce zodii vor avea o primăvară de vis

Horoscop 28 febuarie 2020

Persoana iubită devine motorul principal al tuturor deciziilor tale, pentru că, de dragul lui, eşti în stare de acţiuni mult mai îndrăzneţe.

Tot ce faci, e în avantajul persoanei iubite, şi când vezi fericirea pe chipul ei, eşti motivat să mergi şi mai departe. Cel drag te apreciază pentru energia pe care o investeşti în relaţia voastră.

Vărsător

Iubirea este veselă, libertină, ca o joacă în doi, dar această atitudine uşuratică nu e de dorit într-un cuplu bine format, pentru că vă poate face pe amândoi să vă încercaţi norocul în alte direcţii.

Horoscop 28 februarie 2020. Foloseşte-te de şarmul personal şi de dorinţa spre distracţie pentru a-l face pe cel drag să se simtă bine în compania ta, dar evită superficialitatea sau tentaţia de a cuceri pe altcineva doar ca să vezi dacă-ţi merge.

La farmecul pe care-l degaji, poţi cuceri pe oricine, dar nu şi dacă ai deja pe cineva alături!

Horoscop 28 februarie 2020. Pești

Azi ai parte de o victorie de toată frumuseţea, pentru că reuşeşti să demonstrezi că adevărul e la tine.

Cei care au umblat cu cioara vopsită vor fi demascaţi şi pedepsiți, spre satisfacţia ta că s-a făcut dreptate în favoarea celui care merită.

Citeste si: Horoscop bani. Trei zodii miliardare în umătorii trei ani

Un verdict în instanţă, o aprobare a unei cereri oficiale sau un proiect terminat cu succes sunt câteva din reuşitele cu tentă legală de care poţi avea parte pe parcursul zilei.

Profită de auspiciile juste ale acestei zile pentru a face ordine în planurile care nu au mers prea bine.

Sursa: acvaria.com

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si