Horoscopul zilei de luni, 28 noiembrie 2022 arată că începutul de săptămână este unul fructos și benefic. Ziua de luni le va permite zodiilor să înceapă finalizeze ceea ce au început și să se concentreze pentru a face lucrurile așa cum trebuie. Este o zi bună pentru a privi lucrurile și dintr-un alt unghi!

Horoscopul zilei de 28 noiembrie 2022 pentru toate zodiile

Iată  horoscopul zilei de 28 noiembrie  pentru toate semnele zodiacale!

Horoscop 28 noiembrie 2022

Horoscop 28 noiembrie 2022. Zodiile care încep săptămâna cu iubire

[Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Berbecii ar trebui să își pună mai mult în valoare latura strălucitoare și îndrăzneață. Fii direct/ directă, nu ezita să îți spui părerile în fața celorlalți, mai ales dacă te simți neîndreptățit/ neîndreptățită.

Taur

Taurii ar trebui să ia o pauză pentru a se relaxa. Au ajuns fix acolo unde trebuie să fie. Pentru ei/ ele lucrurile vor continua și vor evolua așa cum trebuie, dar acum trebuie să ia o pauză de la toate treburile.

Gemeni

Gemenii nu ar trebui să își piardă speranța și să fie conștienți/ conștiente de faptul că ceea ce le este menit îi va găsi la momentul potrivit. Nu trebuie să dramatizeze pentru că lucrurile nu merg chiar așa cum vor acum.

E nevoie doar să creadă!

Citește și: Horoscop 27 noiembrie 2022. Cea mai norocoasă zi pentru aceste zodii! Atenție, decizii importante!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Horoscop 28 noiembrie 2022

Horoscop 28 noiembrie 2022. Zodiile care încep săptămâna cu iubire

[Sursa foto: PixaBay]

Rac

Racii primesc din partea universului ceea ce și-au dorit, dar și o lecție. Ia ceea ce primești acum drept o oportunitate pentru a face lucrurile să fie în favoarea ta. Gândește-te că totul se întâmplă cu un motiv!

Leu

Leii ar trebui să nu mai aștepte ca cei din jurul lor să reacționeze într-un fel atunci când ei/ ele fac un pas important. Deveniți acea persoană care își ascultă întotdeauna inima și face lucrurile cum crede de cuviință. Nu vă mai lăsați influențați/ influențate de părerile celor din jur!

Fecioară

Fecioarele vor fi vindecate prin intermediul dragostei. Au avut mult de suferit în ultima perioadă, iar rănile pot fi vindecate cu dragoste. Deschide-ți sufletul doar în fața acelor persoane care merită să îți fie alături, care te înțeleg și care te ajută în momentele tale dificile.

Balanță

Balanțele vor vedea în sfârșit adevăratul motiv pentru care a trebuit să renunțe la o relație. În viețile lor va apărea o nouă persoană care se va dovedi a fi cea mai bună alegere. Sunt cei/ cele care sunt demne de iubirea lor. Vor fi relații care vor aduce multă fericire!

Scorpion

Scorpionii s-ar putea pierde printre atâtea responsabilități.

Uită cum este să se bucure de momentul actual. Ia-ți puțin timp pentru a te organiza și pentru a vedea cum stau lucrurile, vei primi răspunsurile la întrebările tale. Este important să găsești un echilibru între tine și cei din jurul tău. Fii atent/ atentă la persoanele care îți sunt alături!

Citește și: Horoscop 26 noiembrie 2022. Zodiile care au parte de mari schimbări în plan profesional!

Horoscop 28 noiembrie 2022

Horoscop 28 noiembrie 2022. Zodiile care încep săptămâna cu iubire

[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Săgetătorii poate nu sunt în căutarea sufletului pereche, dar ar trebui să își asculte mai mult inima. În unele momente simt că au nevoie de cineva care să le fie alături și să îi/ le susțină. Gândește-te mai bine la ceea ce vrei. 

Capricorn

Capricornii trec prin despărțiri dar nu trebuie să se simtă vinovați/ vinovate. Nu trebuie să fii trist/ tristă pentru că lucrurile și persoanele potrivite vor apărea în viața ta. Meriți să iubești și să fii iubit/ iubită, este nevoie doar de răbdare!

Vărsător

Vărsătorii trebuie să lase trecutul în urmă și să revină la prezent. Când vine vorba despre relațiile de dragoste, trebuie să renunțe la frică și să aleagă credința. Trebuie să fie siguri/ sigure că legătura dintre ei/ ele și persoana iubită este în viața lor cu un motiv. Dacă lucrurile merg bine, sunt pregătiți/ pregătite să treacă la următorul pas, oficializarea relației, căsătoria sau chiar un copil.

Pești

Peștii se simt pierduți în călătoria lor. Trebuie să fie mai independenți/ independente. Profesional, ar putea face câteva modificări care pot presupune plecarea din companie undeva unde se pot simți mai bine sau pot renunța voluntar și să își dorească un program de lucru mai acceptabil. Trebuie să aibă curajul pentru a face ca totul să fie bine pentru ei/ ele.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Horoscop 25 noiembrie 2022. O zi tensionată pentru trei zodii! Atenție, se pot ivi situații conflictuale!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si