Horoscop 31 martie 2020. Ultima zi a lunii se anunță plină de surprize

Horoscop 31 martie 2020. Află ce ți-au rezervat astrele pentru marți, 31 martie 2020! Ultima zi a lunii se anunță plină de surprize.

A.M.S., luni 30 martie 2020 , 14:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop 31 martie 2020. Berbec

Pune mâna pe unelte şi apucă-te de proiectul la care te tot gândeşti de ceva vreme, dar tot amânai momentul să-i dai startul.

Acum e acea zi de succes în care vei şti să-ţi valorifici perfect toate cunoştinţele acumulate şi toate planurile făcute.

Depăşeşte faza teoretică a marilor tale planuri, pentru că acum ar fi momentul optim să pui deja în practică tot ce ai scris pe hârtie sau ai creat în detaliu în minte.

Taur

Nu poţi înţelege corect părerile celor din jurul tău, mai ales că sunt atât de contradictoriu. Unii tac şi nu ştii ce gândesc, în timp ce alţii dau replici dure şi critică tot ce faci, deci cine are dreptate?

Poate ai prefera ca lumea să-şi exprime punctul de vedere cu mai multă energie, decât să tacă şi să gândească cine ştie ce, dar nici tonul agresiv nu ţi-e pe plac.

Citeste si: Horoscop. Zodia căreia nu-i place căsnicia. Nici nu vrea să audă de viața de familie

Eşti şi tu confuz, pentru că nu ştii ce decizie să iei privind la reacţiile celor care îţi ţin companie.

Nici una nu seamănă cu cealaltă, iar tu eşti la mijloc şi încerci să-i mulţumeşti şi pe unii, şi pe alţii. Nu prea reuşeşti.

Horoscop 31 martie 2020. Gemeni

A venit un moment în care trebuie să pui faţă în faţă două lucruri la care ai muncit la fel de mult, dar consideri că nu poţi duce mai departe decât pe unul dintre ele. 

Recunoaşte că, dacă ai încerca să te ocupi de amândouă în acelaşi timp, roadele nu ar fi la fel de bune, concentrarea ta s-ar diminua şi nu ai face decât să te oboseşti peste măsură.

Horoscop 31 martie 2020

Poate nu e o renunţare, ci doar o amânare a unuia din aceste proiecte, cu gândul de a te apuca de el altădată. Alege-l pe cel mai important, cel mai urgent, cel mai folositor pentru tine în momentul de faţă.

Horoscop 31 martie 2020. Rac

Ţi se pare incorect ca cineva să îşi ofere serviciile însoţite de o mulţime de condiţii. Ceea ce are el de oferit ţi se cuvine cumva, de aceea te deranjează faptul că vine cu o listă întreagă de pretenţii la tine.

Mai bine încerci să te descurci singur, pentru că a apela la ajutorul cuiva ştiind că vine o zi când el îţi va cere dublu ceea ce ţi-ar putea el oferi acum, nu ar fi deloc cea mai bună idee.

Citeste si: Zodii care iubesc enorm, dar nu spun niciodată te iubesc

Judecă atent dacă merită să accepţi aceste condiţii puse de celălalt doar pentru a obţine ceva ce oricum vei primi într-o zi.

Cu alte cuvinte, e posibil să-ţi revendici un drept, dar cineva poate interveni în favoarea ta contra unei… atenţii.

Leu

Chiar dacă ai impresia, pe moment, că ai ajuns în faţa unei porţi închise, nu te pripi să extragi concluzii negative.

Uneori chiar şi piedicile au rostul lor, acela de a te ajuta să priveşti cu alţi ochi în jur, să descoperi că mai ai ceva de învăţat, să cauţi repede alte variante de a trece dincolo de poartă.

Dacă vezi că planul de faţă s-a împotmolit, nu te opri, schimbă repede direcţia, pentru că sigur ai alte posibilităţi la dispoziţie.

Un as în mânecă, un plan B, o portiţă secretă de ieşire, ca atare numai de tine depinde să ieşi repede din starea de derută şi să începi altceva.

Horoscop 31 martie 2020. Fecioară

Eşti uimit cât de bine te înţelegi cu o persoană cu care ai şansa să petreci azi mai multe ore. Dialogul merge atât de uşor, de parcă aţi fi pe aceeaşi lungime de undă.

E clar că între voi există o legătură telepatică, pentru că nici nu e nevoie să-i spui celuilalt ceva, că el deja ţi-a şi oferit răspunsul. Dacă faci azi o cunoştinţă nouă, ai un sentiment de deja vu atunci când apare în calea ta, de parcă simţi că acest om nu a apărut întâmplător.

Citeste si: 5 zodii care te rănesc din plăcere. Îți fac rău cu zâmbetul pe buze

Îl priveşti cu interes, cu bucurie şi cu dorinţa de a-l cunoaşte mai bine. Posibil ca atracţia să fie reciprocă, fără să vă puteţi explica, deocamdată, unul altuia de unde această minunată compatibilitate, dar e ceva dincolo de ce se vede!

Horoscop 31 martie 2020. Balanță

Eşti în faţa unui eveniment care te entuziasmează la maximum, pe de o parte, dar te şi emoţionează, pe de altă parte.

Sunt sentimente diametral opuse: ceva te atrage, dar altceva te ţine departe, pentru că ai dori, dar parcă n-ai dori să se întâmple. Lasă-te dus de val, nu te mai gândi atât la ce va urma.

Trac e firesc să ai ca în faţa oricărui nou început, dar dacă faci primul pas cu entuziasm şi încredere în ce va urma, nimic nu are ce să te abată de la ţelul propus. Temerile care ţi se infiltrează în suflet pot strica multe, deci uită de ele!

Scorpion

Eşti eroul salvator al unei persoane care se simte blocată într-un punct sensibil al vieţii sale, dar apariţia ta e ca o porţie de energie pentru inima lui extenuată. Tu ai darul de a-l alina, de a-l linişti, de a-l face să vadă şi dincolo de agitaţia în care se simte prins, oferindu-i un motiv de relaxare.

Horoscop 31 martie 2020

Poate doar îi ţii companie şi îl asculţi cu inima deschisă, poate îi dai un sfat care are rolul de a-i alunga frica şi nesiguranţa, deci apropie-te azi de oamenii care au nevoie de un prieten aproape.

Citeste si: Horoscop. Zodiile care scapă de sărăcie în 2020

Face parte din misiunea ta divină să te dedici uneori acestor oameni, pentru că tu găseşti cuvântul cel mai potrivit pentru a le readuce zâmbetul pe faţă.

Horoscop 31 martie 2020. Săgetător

Te simţi plin de energie, de parcă ai întinerit peste noapte, dar această stare de bine şi de lejeritate vine din interiorul tău.

Ai reuşit să te debarasezi de o mentalitate care nu-ţi face bine, de griji şi temeri, de nesiguranţă şi stres, şi descoperi dintr-o dată că, scoţând aceste aspecte din minte şi din vocabular, viaţa e de-a dreptul luminoasă şi frumoasă!

E exact atitudinea potrivită pentru a te simţi din nou liber să faci ce vrei, ca atare caută o cale, poate chiar cu conotaţii spirituale, care să declanşeze această schimbare de optică.

Meditează, retrage-te în forul tău interior şi roagă-te, punându-te pe tine însuţi în centrul luminii!

Horoscop 31 martie 2020. Capricorn

Nu pune la suflet conflictele banale care se mai încing azi, pentru că nu merită atenţie. Ai putea trata orice atac mai mult în glumă, deci ignoră tonul ridicat al unora.

Îi vei dezarma mult mai repede cu un zâmbet pe chip şi cu o poantă pe buze, pentru că nu vor şti dacă e ironie, dacă vorbeşti serios, dacă e cinism.

Citeste si: Zodiile care dau lovitura în aprilie! Este luna pe care nu o vor uita niciodată

Această atitudine de aparentă indiferentă, de încredere super-optimistă că nimic nu te poate afecta, e perfectă pentru a depăşi orice situaţie tensionată.

Dacă ai lua-o în serios, ai începe să vezi peste tot doar probleme, duşmani şi obstacole, or aşa râzi şi treci mai departe ca şi cum nici n-ar fi.

Vărsător

Ai nevoie doar de o scânteie nouă care să-ţi reaprindă cheful şi dorinţa, şi aceasta apare de undeva exact la momentul cel mai potrivit.

Parcă ai renăscut, parcă eşti alt om, parcă nimic nu te mai poate ţine pe loc, pentru că toate merg ca pe roate. Păstrează acest tonus entuziast şi optimist cât mai mult timp posibil, pentru că te va duce foarte repede la apogeul scopurilor tale actuale.

Horoscop 31 martie 2020

Ţi se cere o atitudine complet nouă, ca atare nu ezita să pui punct şi s-o iei de la capăt, dar startul cel nou să fie într-o cu totul altă direcţie decât mergeai înainte. E nevoie de un stimulent pentru a schimba macazul.

Horoscop 31 martie 2020. Pești

Spune cu încredere ce gândeşti, pentru că există în jurul tău oameni care chiar au nevoile de părerile sau informaţiile tale.

Vorbeşte răspicat, argumentează-ţi opiniile şi nu te lăsa influenţat de ceilalţi care cred că numai ei au dreptate. Tu ştii foarte bine ce spui şi pe ce te bazezi, pentru că ai acumulat prin studiu serios tot ce acum spui cu emfază.

Citeste si: Trei zodii care nu iartă și nu uită nimic, niciodată! Ai mare grijă cum te porţi cu ele

Unii chiar ţin cont de ceea ce le transmiţi, ca atare exprimă-te cu atenţie, oferind toate detaliile ca să fii corect înţeles.

Nu ţi-ar plăcea ca cineva să facă ceva pornind de la datele transmise de tine şi să descoperi că nu i-ai spus chiar ce trebuie, deci fii generos şi în detalii, dacă tot îi oferi atâtea sfaturi bune.

Citește horoscop complet pe acvaria.com

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si