Horoscop dragoste 2020.  Atunci când vine vorba despre dragoste, mulţi se gândesc la frumuseţea acestui sentiment.

E minunat să iubeşti şi să fii iubit, însă nu toate persoanele se pot bucura de un astfel de sentinent.

Deşi, cel puţin teoretic, există un echilibru în societate între cele două sexe şi fiecare om ar trebui să îşi găsească o pereche potrivită, mulţi nu reuşesc să facă asta niciodată şi continuă să caute la nesfârşit ori să facă din asta o suferinţă permanentă.

Mulţi dintre cei care nu reuşesc să îşi găsească partener renunţă la căutări, pierzându-şi cu desăvârşire încrederea în iubire şi în relaţii.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?- wowbiz.ro

Horoscop dragoste 2020
Horoscop dragoste 2020

Citeste si: Horoscop 2020. Vezi cine se căsătorește în luna februarie și cine va pierde mulți bani?

Horoscop dragoste 2020. Iată 3 dintre nativii zodiacului care nu cred în iubire!

Horoscop dragoste 2020. Fecioară

În afara faptului că nu crede că există dragostea şi iubirea adevărată, nativii născuţi în zodia Fecioară sunt înzestraţi cu un spirit critic ce îi va îndepărta pe cei din jur.

Dorinţa permanentă de a atinge perfecţiunea domină orice posibil sentiment pe care l-ar putea simţi.

Nu este uşor să te apropii de nativii zodiei, având în vedere că la început dau senzaţia de rigiditate şi seriozitate.

Citeste si: Testul dragostei. Cum poţi afla dacă te iubește cu adevărat. E uimitor

Sentimentele de iuire şi simptie nu fac parte din peisajul profesional al celor născuţi în zodia Fecioară.

Toanele pe care le au îi derutează complet pe cei care stau în preajma lor. Dacă acum par mulţumiţi şi totul este în regulă, peste zece minute încep reproşurile şi plângerile, conform divahair.ro.

Horoscop dragoste 2020
Horoscop dragoste 2020

Horoscop dragoste 2020. Scorpion

Are foarte mari probleme cu relaţionarea cu cei din jur şi se consideră perfectă. Aerele sale de superioritate o izolează complet de cei din jur, dar asta nu o deranjează. Nu este o zodie empatică, cu toate că are pretenţia ca cei din jur să o înţeleagă întotdeauna.

Citeste si: Horoscop februarie. Trei zodii care dau lovitura în luna februarie

Nu ştie să piardă şi se gândeşte întotdeauna la răzbunare. Nu crede în sentimente adevărate sau în iubire, ceea ce o determină să fie nemiloasă şi izolată.

Horoscop dragoste 2020. Capricorn

Nativii născuţi în zodia Capricorn nu vor simţi niciodată iubirea adevărată, nu pentru că nu vor, ci pentru că nu cred că ar exista. Ei sunt mult prea raţionali pentru a se implica în ceva în care nu cred şi care nu se poate explica.

Deşi nu este un om rău, Capricornul este incapabil să facă bine. Are atât de multă ambiţie şi dorinţă de succes încât uită că are un suflet pe care trebuie să îl hrănească uneori.

Horoscop dragoste 2020
Horoscop dragoste 2020

Citeste si: Trei zodii care nu iartă și nu uită nimic, niciodată! Ai mare grijă cum te porţi cu ele

Motivul pentru care prietenii îi rămân aproape este pentru că îl plac cu adevărat, nu pentru că acesta ar face ceva pentru ei.

Citeste si: Băieții din „Casa Iubirii” observă cum Gagea pierde teren în fața Alexandrei. Ce spune tânăra despre Patrick. „E foarte tare că alți concurenți văd calități în ea.”- kfetele.ro

Citeste si: O nouă veste tristă s-a abătut asupra lumii muzicale. Membrul unei formații celebre a fost găsit fără suflare în locuința sa- radioimpuls.ro

Dacă eşti căzut la pământ şi ai vreo problemă, trebuie să ştii că nu te poţi baza pe Capricorn deoarece el se va gândi cum să îşi termine proiectul la care lucrează de două săptămâni, şi nu cum să te ajute.

În cazul în care va întâlni pe cineva care îl va face să aibă fluturi în stomac, se va gândi că probabil a mâncat ceva ce nu i-a plăcut, refuzând categoric să creadă că a întâlnit dragostea.

Citeste si: 3 zodii care se despart în 2020! Vor avea parte doar de lacrimi și suspine

Este de preferat să eviţi aceşti nativi dacă îţi doreşti să întâlneşti dragostea adevărată şi să ai sentimente frumoase pentru cineva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si