Horoscop 6 august 2020. Probleme pentru o zodie

Horoscop 6 august 2020. Află ce ţi-au rezervat astrele pentru ziua de joi, 6 august 2020. O zodie se confrunta cu mari probleme. Iată despre cine e vorba

Andreea Stoica, miercuri 05 august 2020 , 13:26

horoscop-6-august-2020
horoscop-6-august-2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop 6 august 2020.  Berbec

Viaţa de familie e plăcută, te simţi bine printre ce dragi pentru că e linişte, armonie şi o atmosferă paşnică ori de câte ori staţi de vorbă. Vă aduceţi cu toţii contribuţia la un proiect de durată, ce necesită răbdare, concentrare şi ceva efort, dar cât timp fiecare vâsleşte în acelaşi ritm şi în aceeaşi direcţie, evoluţia e vizibilă.

Atrage-i şi pe ceilalţi membri ai familiei în acest proiect, pentru că place tuturor şi toţi au ceva de învăţat din ceea ce se clădeşte în faţa voastră.

Horoscop 6 august 2020. Taur

Aştepţi cu mult entuziasm un eveniment anunţat pentru perioada următoare pentru că ai aşteptări imense de la el. Te-ai pregătit sufleteşte pentru a face faţă cu brio acelui moment, de aceea îţi doreşti să vină cât mai repede, pentru că îi atribui o semnificaţie cu totul specială, ca şi cum reputaţia, cariera, imaginea ta ar depinde de el.

Simţi că totul va ieşi perfect şi gândirea pozitivă de acum te va ajuta enorm să transformi acel moment într-o reuşită deplină! Ai vrea să se întâmple mai repede!

Gemeni

Horoscop 6 august 2020.  Ţi se pare mult prea greu un plan la care ai depus mari eforturi, dar simţi că deja te depăşeşte. Ar trebui să priveşti un pic înapoi, nu la ce faci azi şi nici la ce ai făcut ieri, ci la felul cum ai pornit acest plan, atunci, la început.

Citeste si: Ce zodie înșală cel mai mult. Astrologii: vara nu rezistă tentațiilor

Problema se află chiar la sursă, pentru că nu ai pornit cu dreptul, ci de acolo s-au dat toate peste cap. Ia-o înapoi cu calm şi atenţie pe firul acţiunii până la punctul de început şi repară totul, pentru că ai acum ocazia de a o lua de la capăt, cu alt tonus şi cu soluţii mult mai bune. E ca şi cum ai tricotat un fular până la un punct, dar descoperi că nu ai urmat modelul corect chiar de la primele rânduri, deci eşti nevoit s-o iei de la început. Fă-o fără reţinere!

horoscop-6-august-2020
horoscop-6-august-2020

Horoscop 6 august 2020. Rac

Dacă situaţia devine un pic cam tensionată în jurul tău fără ca tu să ai vreo contribuţia la această problemă, nu încerca să te lupţi, pentru că agresivitatea lor creşte cu fiecare încercare a ta de a calma situaţia. Mai bine taci şi înghiţi şi tolerezi totul cu calm, pentru că nu deţii armele potrivite pentru a aplana conflictul.

Cineva trebuie să renunţe, iar tu eşti cel mai potrivit în a face compromisuri. Tu nu ai orgolii atât de mari încât să vrei să deţii neapărat victoria acestui conflict, ci preferi să te retragi şi să-i laşi pe cei nervoşi să obţină aparenta victorie. Fii sigur că cel mai deştept, aici, e cel care cedează şi acela eşti tu!

Horoscop 6 august 2020. Leu

Porneşti cu mult elan o activitate nouă care evoluează foarte bine şi foarte repede. Eşti foarte prins în această acţiune şi ai mari aşteptări de la ea, pentru că investeşti mari cantităţi de energie, de gândire pozitivă, de entuziasm şi pasiune, şi la asemenea investiţie de resurse, e clar că şi roadele se vor arăta mult mai repede.

Nu te opri din elan, lasă-te împins de acest vânt prielnic ce te propulsează rapid către etapele următoare, şi bate fierul cât e cald. Ai pornit cu dreptul şi ca atare finalul acestei aventuri va apărea şi mai repede decât ţi-ai propus, deci insistă, vâsleşte, trage tare!

Fecioară

Horoscop 6 august 2020. Atmosfera e perfectă în jurul tău, probabil tu eşti motorul tuturor acţiunilor interesante de astăzi şi reuşeşti să-i ţii aproape şi pe alţii cu interese similare. Parcă e chiar loc de petrece, pentru că lumea are chef de distracţie, se simte bine şi poate chiar se iveşte o ocazie de a sărbători un eveniment care bucură pe toată lumea.

Este o zi lejeră, ca de vacanţă, în care nimic nu te îngrijorează, nu vezi nimic negru în preajma ta şi îi molipseşti şi pe alţii cu această stare de bună dispoziţie binefăcătoare.

Citeste si: A fost descoperită a 13-a zodie. Ce influență directă are asupra ta. Anunțul NASA

Horoscop 6 august 2020.  Balanţă

Dacă cel drag îţi pregăteşte astăzi o surpriză neplăcută, ar fi bine să nu i-o treci cu vederea, poate pentru a câta oară? Nu e bine să-i tolerezi iar şi iar gesturile incorecte, reacţiile agresive sau tratamentul dur la care te supune, pentru că tu meriţi să fii iubit şi răsfăţat, nu jignit şi criticat întruna!

Nu mai accepta această atitudine, deci ia taurul de coarne şi spune lucrurilor pe nume: mai bine singur decât să suporţi din nou asemenea reacţie, care nu face altceva decât să-ţi rănească inima. Impune-i un ultimatum: ori îşi schimbă atitudinea faţă de tine, ori fiecare merge pe drumul său. Ce rost să te chinui mai departe cu ceva nepotrivit?

horoscop-6-august-2020
horoscop-6-august-2020

Horoscop 6 august 2020.  Scorpion

Viziunea ta optimistă şi deschisă asupra lucrurilor este cheia succesului. Numai tu ştii cum te împarţi cu brio în atâtea direcţii, pentru că reuşeşti să faci mai multe lucruri în acelaşi timp, fără să te simţi stresat, ba chiar păstrându-ţi şi zâmbetul pe buze, încât uimeşti pe toată lumea cu atitudinea ta deschisă în faţa oricărei provocări.

Se vede că pui pasiune în tot ce faci şi e normal ca, atunci când lucrezi cu plăcere, rezultatele să fie pe măsură. Nu te mai cramponezi de piedici şi lipsuri, aşa ca altădată, ci reuşeşti să spui că totul e posibil, simplu şi excelent!

Săgetător

Horoscop 6 august 2020.  Ai investit enorm până aici, deci nu-ţi mai face procese de conştiinţă că ai fi putut da mai mult, că s-ar fi putut face altceva, că se putea şi mai bine. Da, întotdeauna e loc de mai bine, iar perfecţionistul din tine nu se poate linişti, dar fii sigur că tot ce ai construit până în acest punct e maximum din ce puteai da!

Citeste si: Horoscop. Zodia care are întotdeauna succes în carieră

Mulţumeşte-te cu asta şi foloseşte nivelul la care ai ajuns ca punct de plecare spre nivelul următor. Nu fi obsedat de ideea că se putea şi mai bine, ci propune-ţi ca ceea ce nu ai atins încă să devină obiectivul următoarei etape din proiectele tale. Data viitoare va fi şi mai bine, dar ce ai acum e perfect pentru nivelul acesta!

Horoscop 6 august 2020.  Capricorn

Parcă s-ar lupta două persoane diferite în interiorul tău şi nu ştii cui să-i dai prioritate. Poate vei găsi o cale de mijloc pentru a le mulţumi pe amândouă, pentru că vin idei bune din ambele direcţii. Mai mult, una din ele are acces direct la cele mai ascunse cotloane ale minţii tale şi ar putea scoate la iveală aspecte de care nu erai pe deplin conştient.

Ascultă ce simţi sau ce presimţi, pentru că de acolo, din interior, pot veni azi semnale folositoare de a ieşi din impas. Nu în jurul tău găseşti cele mai bune sfaturi, ci în propria intuiţie, propria imaginaţie sau propriul subconştient care lucrează acum în beneficiul tău.

Vărsător

Iubirea cere răbdare, deci nu pretinde de la persoana iubită să-ţi ofere tot ce are de oferit uite-aşa, din prima. Intră în această relaţie, sădeşte ceea ce se va ridica între voi şi întreţine această minunată investiţie până la roadele cele mai frumoase.

Eşti într-o relaţie care are toate şansele să-ţi dăruiască enorm, dar nu trebuie nici să sari peste etape, nici să aştepţi miracole peste noapte, ci să te implici trup şi suflet cu convingerea că toate vin la timpul potrivit. E o relaţie demnă de laudă, dar nu aştepta să ajungi repede la un anumit ţel: şi călătoria până acolo face parte din frumuseţea relaţiei.

Horoscop 6 august 2020.  Peşti

Nu pune la suflet dramele altora, ci vezi-ţi de propria existenţă. A te compara permanent cu alţii te-ar putea face să verşi şi asupra ta necazurile lor, deşi nu ai nicio legătură cu ei. Lasă-i pe alţii să-şi rezolve problemele cum ştiu, fără să încerci să le duci tu şi pe ale lor pe umeri.

Ocupă-te de ceea ce te preocupă pe tine în acest moment, pentru că ai şi tu destule pe cap, ca să îţi pierzi energia şi timpul cu ce spun alţii. Dacă te apleci numai asupra problemelor tale, vei găsi mult mai uşor soluţii, dar fără a te compara mereu cu alţii. Fiecare cu norocul lui!

Sursa: acvaria.com

 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si