De câte ori nu am văzut persoane care sunt mândre că sunt un Leu pasionat, un Săgetător aventuros sau o Fecioară perfecționistă? Ei bine, potrivit experților NASA, susținute de explicațiile unor astrologi, semnul tău zodiacal nu mai este ceea ce crezi că este.

Citeste si: Cu ce se ocupă Ramona de la „Puterea Dragostei” de când a venit în țară

După descoperirea de către NASA a unei noi constelații și ca urmare a unei postări pe blogul NASA se pare că acum există de fapt 13 semne zodiacale, nu 12, așa cum știam.

Prin urmare, întreaga diagramă astrologică se schimbă, potrivit Daily Mail.  NASA a reacționat într-un mesaj pe Twitter: „Vă vedem comentariile despre povestea zodiacală care reapare la fiecare câțiva ani. Nu, nu am schimbat zodiacul".  

Citeste si: Tragedie în România,. Tânăr de 18 ani, ucis de un șofer băut, sâmbătă dimineața

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Al 13-lea semn zodiacal se numește Ophiuchus și reprezintă persoanele născute între 29 noiembrie și 17 decembrie. Această nouă descoperire are, desigur, un efect secundar pentru fiecare alt semn, ceea ce înseamnă că trăsăturile și personalitățile asociate fiecărei zodii nu se mai aplică la fel ca până acum.

Ce este Ophiuchus  

Ophiuchus nu este, de fapt, o zodie nouă. Este o constelatie astrologica foarte apropiata de Sagetator, insa, ca semn astrologic, este acceptat doar de o parte din astrologi.

Ophiuchus reprezintă un bărbat cu un șarpe înfășurat în jurul trupului. Vechii greci îl identifică cu Asclepius, zeul medicinei, cel care a fost omorât de Zeus pentru că a vrut să facă oamenii nemuritori.

Citeste si: Cu ce se ocupă Ramona de la „Puterea Dragostei” de când a venit în țară

Se spune despre cei care sunt născuți sub acest semn că sunt vizionări, vindecători, dedicați trup și suflet omenirii și durerilor ei.

Caută să devină înțelepți și să acumuleze cât mai multe cunoștințe pe timpul vieții. Se îmbrăca în culori vii, pot deveni arhitecți, constructori sau medici foarte buni, numărul lor norocos este 12, părăsesc casă părintească de mici, dar pot avea o familie numeroasă.
Încă nu ne sunt clare compatibilitatile sau incompatibilitățile acestor nativi, însă probabil ar trebui făcută o medie între Scorpion sau Săgetător.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: „Rasista în serie” a murit lovită de un camion. Era o activistă-vedetă din Supremația Albă

Care sunt noile date ale zodiilor?

Capricorn: 20 ianuarie- 16 februarie
Vărsător: 16 februarie- 11 martie
Pesti: 11 martie- 18 aprilie
Berbec: 18 aprilie- 13 mai
Taur: 13 mai- 21 iunie
Gemeni: 21 iunie- 20 iulie
Rac 20- 10 august
Leu: 10 august- 16 septembrie
Fecioară: 16 septembrie- 30 octombrie
Balanță: 30 octombrie- 23 noiembrie
Scorpion: 23 noiembrie- 29 noiembrie
Ophiuchus: 29 noiembrie- 17 decembrie
Săgetător: 17 decembrie- 20 ianuarie​

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si