Horoscop CHINEZESC 2018. Ce aduce Anul Cainelui de Pamant pentru toate zodiile

Paradoxal, Anul Cainelui de Pamant va aduce fericire si sciziune in acelasi timp.

V.P., duminică 31 decembrie 2017 , 08:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
Auspiciile casnice ale Cainelui vor aduce armonie in viata de familie, dragoste pentru tara si o neclintita fidelitate pentru orice cauza pe care dorim s-o sprijinim.
 
Pe de alta parte, puterea si vointa sa rigida, precum si sentimentele neinduplecate de dreptate vor conduce, de asemenea, la confruntari majore. Este un an in care consecintele controverselor vor fi judecate dupa ureche si vor fi introduse schimbari neconventionale, dar eficiente. Egalitatea si libertatea vor fi evocate si sustinute de influenta nobila a Cainelui. Vom deveni mai idealisti cu vederile noastre, raspandind in jur sau sustinand proiecte grandioase.
 
Este un an in care vom fi usor indepartati de puterea banului si vom deveni mai reflexivi. Un moment foarte bun pentru a ne restabili sensul valorii, a ne cizela virtutile si a porni o cruciada reala impotriva tiraniei si a opresiunii. in ciuda perspectivelor sumbre ale Cainelui de Pamant, el va aduce stabilitate pentru ca oamenii nu indraznesc, de regula, sa provoace autoritatile, atunci cand ei observa cata truda se depune pentru pastrarea pacii.
 
In schimb, Anul Cainelui de Metal este foarte de temut pentru ca se spune ca aduce razboaie si calamitati. Este inutil de amintit ca lipsa de decizie si incapatanarea vor da nastere la ciocniri, revolte, rebeliuni de tot felul, dar va fi de bun simt si plin de marinimie pentru ca lucrurile se vor linistiti.
 
Altruismul sau va predispune la sentimente de marinimie, grandoare si bunatate mai mult decat in mod normal. Acesta va fi un an in care, totusi, vom dori sa ne relaxam mai mult, fara ca cinicul Caine sa ne transmita griji suplimentare prin forta sa. Vom sitim in acelasi timp si ochiul vigilent al Cainelui care este forta principal in pastrarea linistii si ordinii, urmarindu-ne peste tot. in afara acestui sentiment de neliniste nu exista niciun alt motiv de alarmare. Putem sa ne desfasuram afacerile mai departe pentru ca va sta mereu de paza Cainele. Anul acesta va aduce pentru toti o mare doza de integritate in intentiile noastre si ne va face sa actionam cu mai multa incredere. Nimic nu ne va ingrijora atata vreme cat vom ramane pe calea ce dreapta.
 
Dar sa vedem care sunt previziunile pentru Anul Cainelui de Pamant pentru toate semnele din zodiacul chinezesc.
 
Anul Cainelui de Pamant pentru Sobolan
 
Nu e un an asa de placut. Ghinioanele se vor tine lant. Poti primi vesti proaste in timpul calatoriilor si nu vei fi capabil sa influentezi sau sa schimbi cursul lucrurilor care nu-ti plac. Te vei necaji foarte mult pentru ca multe actiuni incepute si nearanjate iti vor ocupa mintea. Trebuie sa fii rabdator si prudent.
 
Anul Cainelui de Pamant pentru Bivol 
 
Desi problemele par sa fie mari, ele se vor rezolva si nu vor fi chiar atat de serioase pe cat pareau la inceput. Vei avea parte de un an bun, iar eventualele obstacole nu vor fi complicate sau greu de depasit. Poti suferi o despartire temporara de cineva drag sau de familie. Se prevad petreceri sau calatorii nedorite. 
 
Anul Cainelui de Pamant pentru Tigru
 
Un an in care vei fi protejat de pericole serioase. Vei munci din greu pentru a avea succes si te vei simti obosit sau singuratic. Norocul te va favoriza si vei putea sa-ti duci la bun sfarsit planurile cu ajutorul oamenilor influenti.
 
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si