Horoscop de weekend. Deși este weekend, multe zodii au nevoie de multă muncă pentru a recupera orele pierdute. Celelalte zodii vor sta alături de cei dragi și se vor bucura de liniște.

Berbec

Nativii zodiei Berbec au foarte multe idei bune de pus în practică. Weekendul acesta, dacă te vei lăsa copleșit de îndoieli asupra abilităților tale, ai putea să te oprești înainte de a începe.

Poți obține multe lucruri bune,  dar nu vei ști niciodată asta dacă nu îți dai o șansă.

Citeste si: Horoscop 18 iunie 2022. Noroc pe toate planurile pentru aceste zodii

Nu există așa ceva precum a face ceva perfect. Va trebui să faci și greșeli că să îți rafinezi ideile, deci nu te teme de eșec. Adevăratul eșec în viață este acela de a nu încerca deloc.

Taur

Nativii zodiei Taur au fost foarte atenți la aspectul banilor. Sună tentant să te gândești la lucruri extravagante, la o porție de shopping de sărbători sau să te răsfeți într-o activitate preferată dar asta îți poate strică tot progresul bugetar făcut în ultimul timp. Ține-te de planul tău. Vei avea mai multă libertate de joacă cu banii după ce îți vei împlini un obiectiv financiar important.

Nu deteriora totul într-un singur weekend.

Gemeni

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În aceste zile ești foarte împăcat cu ideea de a fi tu însuți. Este foarte provocator pentru oamenii care vor să ții de ceea ce știu că ești și faci și vor că tu să fii persoană pe care ei o știu. Anumiți membri de familie se pot simți amenințați de individualitatea ta. Nu te poți opri din creștere doar pentru că asta face pe cineva să se simtă inconforabil. Viață e mai puțin bogată dacă nu îți asumi rolul unic pe care spiritul tău ti l-a destinat să îl joci, deci continuă să fii tu însuți.

Rac

Ai nevoie de ceva timp pentru a te destresa. Oferă-ți mai mult timp pentru a te liniști. Meditații, somn scurt, masaj și yoga sunt doar câteva din felurile în care îți poți reîncarcă energia și găși și relaxarea căutată. Închide telefonul mobil pentru un timp și decuplează-te de la internet. Dacă cazi în capcană să răspunzi la mesaje, să întorci apelurile și să citești știrile, îți vei reagita creierul si vei fi stresat in continuare.

Leu

Zilele acestea, socializarea trebuie să devină. Ai nevoie de compania oamenilor care nu vin cu pretenții asupra timpului tău și meriți să ai parte de distracție. O criză bruscă financiară (reală sau imaginară) ți-ar putea amenință planurile, dar nu ar trebui să îți strice weekendul.

Dacă există o criză reală, reașează-ți planurile că să ai parte totuși de o distracție pe care să ți-o permiți. Dacă eșți doar paranoic despre bani, oprește-te din a face pe martirul și da-ti permisiunea să ai parte de zile foarte plăcute.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară au lucrat foarte mult pentru a-și câștiga respectul în fața celorlalți. Nu strica momentul cum numai cei din Pești pot face. Fii ciudat în particular, dar fii atent cum te prezinți când ai de-a face cu oamenii pe care dorești să îi impresionezi. Asta nu înseamnă să negi cine ești cu adevărat, ci să înțelegi cum anumite comportamente chiar pot fi acte de autosabotaj. Tu ești un mare actor când vrei. joacă rolul pe care trebuie să îl joci că să treci linia de sosire cu bine într-un obiectiv important personal sau profesional.

Balanță

Teritoriile necunoscute nu sunt un obstacol pentru tine. Eşti curajos când vine vorba despre oameni şi locuri noi, iar în acest weekend ai putea să explorezi mai mult. 

Scorpion

Luna intră în zodia Peștilor, casa ta solară a pasiunii, plăcerii și distracției.

Citeste si: Horoscopul iubirii- vară 2022. Cine își găsește perechea până la toamnă

Cele mai importante lucruri pe care le ai de atins sunt sentimentele, în următoarea perioadă. Nu ar trebui să vă simțiți slabi în fața felului în care vreți să vă exprimați. Nu trebuie să te abții când simți cu tărie ceva.

Săgetător

În următoare perioadă, lucrurile vor fi definite de iubirea față de familie. Iubirea de genul acesta este cea mai puternică și pură dintre toate, iar sentimentul vă bucură sufletul. Bucurați-vă de ce vă oferă viața.

Capricorn

Zilele acestea, Capricornii vor vorbi din inimă. Ai acumulat multe sentimente, pe care nu ai vrut până acum să le expui, dar acum simți că este momentul. Transmiteți mesajul cu vorbele potrivite.

Vărsător

Astrele îți mulțumesc pentru responsabilitatea de care ai dat dovadă. Este momentul să vă permiteți slăbiciunea pe care o aveți și să mergeți la cumpărături! A venit vara, trebuie să vă schimbați garderoba.

Pești

Mereu este loc de mai bine și lucrurile trebuie îmbunătățite, mai ales pentru dezvoltarea personală. Zilele de weekend sunt mai libere și veți stabili că este momentul perfect să stabiliți noi obiective.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscopul iubirii- vară 2022. Cine își găsește perechea până la toamnă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si