Horoscop iubire vară 2022. În lunile de vară nativii din zodiac vor avea parte de iubire împletită cu doze de romanism, iar sentimentele vor fi unele intense. 

Iată ce au rezervat astrele pe planul iubirii pentru fiecare zodie în parte!

horoscop iubire vară 2022

Horoscopul iubirii pentru vara anului 2022.

Berbec

Viața Berbecilor se va schimba radical în această vară. Dacă ești deja implicat într-o relație vei observa cum totul ajunge la un alt nivel, nu există motive de îngrijorare.

Odată cu trecerea timpului prioritățile tale se vor schimba, dar trebuie să fii atent și la nevoile celui de lângă tine și să îi oferi suficient spațiu.

Taur

În perioada verii astrele spun că vor exista sfârșituri, despărțiri, ieșiri din relații ce par a fi toxice, dar și renunțarea la unele lucruri care pentru tine nu mai aduc niciun plus. Nu este cazul să te gândești la lucruri rele pentru că totul va fi bine. Mai mult decât atât, pe la finalul verii vei realiza că o parte dintre conexiunile pe care le aveai cu o anumită persoană erau chiar toxice și obositoare pentru tine. 

Citeste si: Horoscopul verii 2022. Care sunt zodiile care vor străluci în următoarele luni?

Dacă partenerul de cuplu se va arăta ca fiind una dintre persoanele toxice din viața ta, chiar dacă se va ajunge la despărțire, tu nu vei suferi.

Dacă nu ești implicat într-o relație amoroasă vei fi atras de un nativ Gemeni, Balanță sau Vărsător.

Gemeni

Îți poți întâlni marea dragoste chiar la locul de muncă. Unul dintre colegii sau colegele tale de serviciu se va dovedi în următoarea perioadă a fi dragostea vieții tale. Te vei axa foarte mult pe apropieri și dorești o cunoaștere la un nivel înalt. 

Rac

În prima parte a verii vei conștientiza că viața ta amoroasă nu este cea pe care ți-o dorești, monotonia se va instala și vei simți nevoia de a face o schimbare. Îți vei face curaj și îi vei spune persoanei de alături ceea ce simți și că vrei altceva. În acest punct vei avea două variante: fie vei lupta pentru relația pe care o ai, fie vă veți spune adio și o veți lua pe drumuri separate. Problemele din sfera sentimentală se pot rezolva dacă ambii parteneri își doresc acest lucru.

Pentru cei singuri un nativ din zodia Peștilor le va face curte!

Leu

Leii au motive de bucurie: o dorință pe care o ai de foarte mult timp se va îndeplini. Dacă lucrurile vor fi exact așa cum vrei tu încă din prima lună de vară, pe toată perioada anotimpului cald vei fi plin de recunoștință. Vei primi din partea Universului toate lucrurile pe care le-ai așteptat, astfel că nu ar putea să apară probleme între tine și persoana iubită.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cei care sunt singuri vor fi atrași de Raci, Scorpioni sau Pești.

Fecioară

Fecioarele vor avea o vară de vis. Ia persoana iubită și mergeți la mare pentru a vă relaxa. Vor avea parte de vacanță și distracție, iar pe plan sentimental totul merge exact așa cum vă doriți. Ca și în cazul Leilor, atrageți gândurile bune și norocul, dar trebuie să fiți atenți la modul în care gândiți. Starea de bine din relația de cuplu te face să rămâi într-o stare continuă de optimism. 

Nativii Fecioară care sunt singuri vor fi atrași de persoane care se află în zodia Leu.

horoscop iubire vară 2022

Horoscopul iubirii pentru vara anului 2022.

Balanță

Pe tot parcursul verii relația ta va fi în pericol. O ispită care apare în calea ta s-ar putea să îți strice relația amoroasă. Totul depinde de tine: fie vei cădea pradă tentației, fie vei lupta pentru actuala relație în care ești. Astrele te sfătuiesc să fii atent pentru a nu da cu piciorul unei legături de durată în schimbul uneia de moment.

Poți fi atras de o persoană din zodia Capricorn.

Scorpion

Dacă ai deja o relație stabilă ar fi bine să te implici mai mult și să nu îți lași partenerul nesupravegheat. S-ar putea să pierzi atenția persoanei iubite dacă te vei îndepărta. Indiferent unde emergi, persoanele întorc privirea după tine. Sunt șanse să începi o nouă poveste de dragoste oricând în această vară.

Nativii care sunt singuri vor fi atrași de Gemeni, Balanță sau Vărsător.

Săgetător

Fii atent să nu cazi pradă ispitei. În caz contrar, legătura spirituală pe care o ai de ceva timp cu o persoană dragă ție s-ar putea sfârși. Dacă ești singur, în această vară te vei distra în fiecare zi. Vei flirta cu persoane pe care le consideri interesante, iar până la sfârșitul lunii august vei înțelege unde ar trebui să insiști.

Cei care sunt singuri la începutul acestei veri vor fi atrași de Berbec, Leu sau Săgetător.

Capricorn

Mai mult ca niciodată ai șansa și vei înțelege modul în care trebuie să te comporți într-o relație. Îți vei da seama că în multe dintre momente ai distrus încrederea persoanei iubite. Vei scăpa de stângăcia specifică ție și vei avea șansa de a-ți consolida relația amoroasă. 

Cei singuri vor fi atrași de nativi Balanță, Vărsător sau Gemeni.

Vărsător

Pentru nativii Vărsător vor apărea oameni noi în viețile lor. Oferă-ți șansa să te îndrăgostești și să fii apreciat de persoanele din jurul tău. 

Dacă ești deja implicat într-o relație pe care o consideri toxică în prima lună a verii ai șansa de a te elibera. Cei singuri s-ar putea îndrăgosti de o persoană din zodia Scorpion.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

horoscop iubire vară 2022

Horoscopul iubirii pentru vara anului 2022.

Pești

Ai putea să te implici într-o relație mai puțin serioasă pe care o vei ține departe de ochii lumii. Există șansa să descoperi sau să auzi ceva neașteptat despre o persoană din trecutul tău cu care ai avut o relație, atunci îți vei da seama că ai trăit într-o minciună. Vei avea parte de momente minunate pe care le vei transforma în amintiri frumoase!

Nativii Pești care sunt singuri vor dezvolta o atracție pentru persoanele din zodia Rac!

Citeste si: Horoscop săptămânii 13-19 iunie 2022. Cine sunt norocoșii următoarelor zile

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si