Horoscop. Defectele ascunse ale semnelor zodiacale

Horoscop. Ne este deja foarte clar că ne-am născut într-un anume semn zodical, dar dincolo de trăsăturile generale şi de influenţa sistemului solar, avem şi o parte întunecată pe care o purtăm cu noi inevitabil – umbra fiecărei zodii, o distorsionare a energiei propriului sistem solar.

R.B., sâmbătă 30 mai 2020 , 14:50

Horoscop
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop. Berbec

Partea întunecată a Berbecului îl suprinde pe acesta nestatornic, deloc tenace, un o viaţă haotică în care nu îşi găseşte locul niciunde şi lângă nicio persoană.

Un Berbec desăvârşit este tocmai opusul descrierii anterioare, purtând cu el semnul unui învingător, dar din păcate, latura aceasta negativă se manifestă frecvent la persoanele născute sub acest semn zodiacal.

Horoscop. Taur

Umbra Taurui constă în lenea de a realiza lucruri mai complexe decât ecele strict necesare pentru a supravieţui.

Aşadar, pe de o parte cipsa de patos şi dorinţa de a se relaxa continuu, pe de altă parte Taurii care sunt avizi după experienţe intense şi senzaţii tari.

Horoscop

Citeste si: Horoscop chinezesc mai 2020. Ce ne rezerva zodiile, luna aceasta

În mod normal, semnul zodiacal Taur este înclinat spre îndeplinirea unor lucruri extrem de importante pentru el, pentru cei din jur, pentru omenire.

Horoscop. Gemeni

Faţa ascunsă a unui nativ din Gemeni este întruchiparea curiozităţii duse la extrem – informaţii de la o persoană la alta, conversaţii bolnăvicioase, contacte numeroase, lipsa unei constanţe.

Gemenii veritabil analiează toate informaţiile pe care le primesc, citesc oamenii, cunosc diferenţa dintre fals şi adevărat.

Citeste si: Horoscop. Top 3 cele mai bune soții, în funcție de zodie

Horoscop. Rac

De multe ori vei vedea un Rac fie prea calm, fie prea exuberant, această îmbinare între izbucniri emoţionale agresive, neîncredere în viitorul său şi o formă tradiţionalism dăunându-i sensibilului Rac.

Un Rac echilibrat este cel care ajunge la înţelepciune, la cunoaşterea sinelui, a istoriei, a lumii, care îi protejează pe ceilalţi.

Horoscop. Leu

Umbra Leului este cunoscută ca obsesia lui pentru a fi în centrul atenţiei mereu, de a fi lăudat, linguşit, servit de cei din jur. Dorinţa sa nemărginită de a avea exclusivitate şi eliminarea celor care nu împărtăşesc aceleaşi idei cu el este boala Leului.

Horoscop

Citeste si: Horoscop. Trei zodii care provoacă dezastre în urma lor

Adevărata sa personalitate este cea de supraveghetor al celorlalţi, de stâl de susţinere, o sursă de iubire, un simbol creativ.

Horoscop. Fecioară

Există două moduri prin care nativul din Fecioară îşi exprimă umbra: ori prin superstiţii exagerate, o formă de misticism acceptată ca mod de viaţă, ori prin scepticism în orice nu este general valabil.

Uneori, Fecioara le poate combina, iar nebuloasa este cu atât mai mare.

În cazul Fecioarelor echilibrate, totul devine clar, totul este bine organizat şi totul tinde spre perfecţiune.

Horoscop. Balanţă

Partea întunecată a Balanţei i-ar putea enerva pe cei din jur aşa cum nimeni altcineva nu ar putea reuşi pentru că atunci Balanţa trece cu rapiditate de la o extremă la alta.

Acum te va iubi, acum te va urî, acum va fi fericit, acum va fi trist şi, în plus, devine incapabilă de a lua decizii, bulversându-se şi bulversându-i pe cei din jur.

Scopul unei Balanţe este să ajungă la echilibru, aceasta este forma sa şlefuită.

Horoscop. Scorpion

Umbra nativului din Scorpion este îndreptată spre sine însuşi, făcându-se să sufere, să fie dezamăgit, gelos, neîncrezător, iar toate sunt sentimente duse la extrem, suferinţa unui Scorpion ajungând să fie nemărginită.

Scorpionul şlefuit este cel mai puternic semn zodiacal şi, implicit, cel care rezistă în faţa tuturor obstacolelor.

Citeste si: Horoscop. Când ar trebui să te căsătorești în funcție de zodie?

Horoscop. Săgetător

Când un Săgetător caută să fie mult mai profund şi mai important decât este, când începe să fie inconstant, atunci îşi manifestă umbra sa.

Pentru că un Săgetător adevărat este un om de cultură, nu doar pare, este unic, nu doar joacă un rol şi este statornic.

Horoscop

Horoscop. Capricorn

Pe Capricorn îl poţi vedea destul de des manifestând un compex de inferioritate şi o autovină ilogică, dar şi o autocompătimire ce vine dintr-un suflet egoist – atunci el este în dezechilibru.

Capricornul autentic este curajos, nu suportă mila faţă de propria persoană şi tinde mereu spre ţeluri şi mai mari.

Horoscop. Vărsător

Umbra Vărăstorului se exteriorizează atunci când îşi doreşte nespus de mult să fie în centrul atenţiei, când are nevoie să fie remarcat.

Din cauza acestei dorinţe, Vărsătorii încep să se comporte bizar numai ca să iasă în evidenţă, ceea ce le aduce mai mult rău decât bine.

Citeste si: Cum se cuceresc bărbații din fiecare zodie?

Vărsătorul care ajunge la echilibru nu îşi pierde energia prin astfel de jocuri, el întruchipează independenţa supremă faţă de propriul Ego.

Horoscop. Peşti

Partea întunecată a Peştilor se manifestă printr-o tendinţă exacerbată spre fatalism, lipsa de dorinţă de viaţă, stări depresive. Unii dintre ei îşi creează un haos în propria viaţă din care nu mai pot ieşi – relaţii eşuate, viziuni distorsionate.

Menirea reală a Peştilor este să dobândească tenacitate, hotărâre, atingerea idealurilor neînţelese.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si