Horoscopul pentru 28 iunie 2021 ne arată că o zodie îşi ia destinul în mâini. Urmează o schimbare majoră în viaţa ei.

De asemenea, şi alte zodii au parte de schimbare de destin!

Citeste si: Horoscopul săptămânii

Horoscop 28 iunie 2021 pentru toate zodiile

Iată zodiacul complet al zilei de luni, 28 iunie 2021, pentru toate zodiile!

Berbec

Aveți o săptămână plină de noroc. Faceți un salt rapid în plan profesional, chiar calitativ în existența ta. În plan amoros îți vei schimba destinul total. Ai grijă totuși, cui îi oferi afecțiune.

Taur

Taurii intră în protecție divină totală. Ei sunt protejați zilele următoare de forțele din Univers. Aveți grijă să nu călcați strâmb. Lăsați o impresie bună pe oriunde pășiți.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Prima eclipsă totală de lună din 2021. Eveniment astral important

Gemeni

Gemenii își vor schimba destinul. Este săptămâna lor. Veți pleca în vacanță alături de persoana iubită. Urmează apoi o căsătorie sau te vei muta cu partenerul tău. Vești bune în plan amoros.

Rac

Racii vor începe o viață nouă. Vă veți schimba locul de muncă. Veți începe să studiați din nou și veți iubi la intensitate maximă. Mare grijă la cine vă vrea răul.

Stați departe de oamenii toxici.

horoscop luni 28 iunie 2021
Horoscopul zilei de 28 iunie 2021.[Sursa foto: PixaBay]

Leu

Leii au parte de noi vești. Ziua de luni, 28 iunie 2021, vă aduce o nouă persoană. Trebuie să fiți precauți și cu băgare de seamă. Anu acesta veți petrece concediul în doi.

Fecioară

Aveți o săptămână plină de greutăți. Mâine, 28 iunie 2021, vă veți certa cu cineva. Lăsați nervii deoparte. Pandemia este pe sfârșite, sănătatea celor din jur este importantă.

Balanță

Este necesar să vă petreceți mai mult timp în familie. Lăsați munca deoparte. După un weekend plin de treburi și probleme, încercați să vă relaxați. Lăsați deoparte grijile.

Scorpion

Scorpionii vor învăța de mâine să fie din ce în ce mai puternici. Nu renunțați la visele voastre, chiar dacă vi s-au pus multe piedici. Este momentul să străluciți.

Citeste si: Mercur retrograd in Gemeni( 31 mai- 21 iunie 2021). Cum influențează zodiile tranzitul mesagerului zeilor

Săgetător

Luni aveți parte de belșug. Vi se schimbă destinul. Mulți bani vă vor sta la dispoziție. Aveți câștiguri pe toate planurile. Zilele bune au venit. Vezi cine va dori să stea în dreapta ta, nu lăsa oamenii să profite.

Capricorn

O zi plină de mesaje. Pe 28 iunie 2021 toată lumea vrea să vă transmită ceva. În mare parte, veți avea parte doar de vești bune. Aveți o zi epuizantă. Să nu vă neglijați!

Vărsător

Destinul vă joacă feste. Planurile vi se vor da peste cap. Tot ce știai până acum nu se mai potrivește. Încearcă să gândești pozitiv. Nu renunța la gândurile bune!

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscopul zilei, 27 iunie 2021. Nativii din zodia Fecioară iau o decizie importantă

Pești

În curând vă veți schimba casa, mașina sau serviciul. Ai grijă la certurile de la locul de muncă. Nu pune la suflet tot ce auzi. Unele lucruri nu sunt așa cum par. Atenție mare la prieteni!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si