Horoscop Mariana Cojocaru pentru 20 - 26 octombrie. O perioadă de foc! Nimeni nu se aștepta la un asemenea destin!

Astrologul Mariana Cojocaru prezinta horoscopul pentru săptămana 20 - 26 octombrie 2019.

Author: E.T. sâmbătă 19 octombrie 2019 , 11:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Berbec

Conjuncția Lunii cu Karma și cuadratura cu Kiron Retrograd din Berbec anunță o săptămâna în care focul proverbial va fi stins de apa Racului.

Cum va fi mai multă apă decât foc, apa în exces poate provoca ravagii pe destin. Pentru ca să vă pun stavilă, ar trebui să analizez destinul individual așa cum este pe astrograma voastră personală. Șoc! Incompatibili și acolo unde credeți că sunteți compatibili.

Taur

Cum Luna, una din patroanele voastre astale va fi pe Karma din Rac și Capricorn, tensiunea crește și mai mult față de săptămâna anterioară. E ca o oală sub presiune gata să explodeze. Vă spuneam săptămăna trecută și de opoziția lui Venus cu Uranus Retrograd. Deblocarile le pot analiza doar de astrograma personală, nu se pot vedea,citi sau asculta doar pe un previzional pe perioade scurte.

Gemeni

Sunteți într-un labirint existențial de ceva vreme și vă veți afunda și mai mult. Nu veți putea găsi singuri calea de ieșire din acest labirint existențial. De ce? Pentru că săgețile de ieșire vi le pot descoperi doar pe astrograma natală. Chiar dacă sunteți în țară, chiar dacă sunteți plecați în lume să vă faceți un rost. Ați văzut brățările talisman de le fac personal? Benefice pe cuadraturi și aspecte tensionate.

Rac

Bariera de Destin este căzută și dacă forțați nota vă poate lovi trenul din plin. Aspectele le citiți și la celelalte zodii, dar veți vedea că Luna, patroana voastră astrală va fi în conjuncție perfectă cu Karma din Rac. Ați văzut cum au divorțat într-un astfel de an doi Raci faimoși? Mihai Mitoșeru și soția lui, după un mariaj lung. Astrograma relațională de le fac eu vă ajută să înțelegeți secretele relaționale.

Citește continuarea pe Kfetele.ro.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si