Horoscop Mariana Cojocaru pentru finalul lunii MARTIE 2019. Zodii cu NOROC şi KARMĂ DIVINĂ pe LUNA PLINĂ. Cine intră în APRILIE plin de bani

Author: Kfetele.ro vineri 22 martie 2019 , 16:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Berbec: După Echinocțiul de Primăvară, care a fost pe data de 20 martie la orele 23 și 58 minute trecute fix, e bine să vă centrați atenția spre câștigurile care se pot contura. Sextilul pe care conjuncția Soare-Kiron îl face cu conjuncția Venus-Lilith din Vărsător înseamnă lecții de viață pentru unii, trădări pentru alții în amor, etc.

Astrograma karmică personală este cea care indică punctul vulnerabil acum…

Taur: Diferența dintre Taurul comunal și Taurul statornic, de casă o face prezența Lunii Albe în Scorpion, sector astro-matrimonial. Asta pe astrograma generală a perioadei, nu pe cea personală. Curtezanele și curtezanii zodiei vor avea de dat socoteală(păcate trecute și prezente) conjuncției Venus-Lilith din Vărsător. Pot fi și Scorpioni, Vărsători sau Lei care pot trăda, dacă au fost înșelați în trecut de alții.

Citeste si: Olivia Steer, DECIZIE RADICALĂ după ce a fost făcută praf de un medic într-o confruntare pe tema vaccinării! Nu mai există cale de întoarcere! Ce a făcut?

Gemeni- Opoziția pe care Soarele Natal o face cu Jupiter din Săgetător, dar și prezența lui Mercur Retrograd în Pești cu aspecte dure, de cuadratură cu primele două aspecte vă bagă în corzile destinului și vă ia la întrebări. Unii pot da de obstacole greu de depășit, alții se pot descurca cu ajutorul unor prieteni destoinici.

Sănătatea are nevoie de înțelerea dedesubturilor karmice personale și nu numai…

Rac- Vali Vijelie este nativ al acestei Zodii și a făcut de râs Gala Gopo din acest an.  Cum să cânte un manelist la un astfel de Eveniment?! Nu mă aștept să se cânte muzică clasică, dar cu siguranță avem valori autentice în muzică. Mai ales, că melodia care l-a făcut cunoscut are la bază un scandal personal:  Să iubești două femei.Vă aduceți aminte de scandalul cu amanta și masina? Pe aia o iubea(Karma).

Leu- Conjuncția Venus-Lilith din Zodia opusă, în oglindă, elimină pe fostul/foștii din trecut și vă aduce alții noi. Unul/unii există deja, atunci când vorbim de iubire combinată cu pasiune. Trădarea este acum la ordinea zilei și la multi nativi/native ale acestei zodii. Secrete pot ieși la lumină. Nu e pentru cel/cea pe care îl/o aveți în acte, ci pentru cineva special(profund, autentic, spirit de lumină).Câștiguri imediate

Fecioara- Câștigurile imediate de care vorbeam la Leu, există și la voi, acum din muncă asiduă, nu din distracții. Nu vă neglijați cariera în detrimentul plăcerilor ocazionale. Riscați să rămâneți cu buzunarele goale pe termen mediu și lung… Dragostea e supusă certurilor cu Mercur Retrograd în Pești- sector astro-matrimonial, pe horoscopul acestei perioade. Pe cel personal, trebuie să studiez.

Citeste si: Horoscop COMPLET 2019 pentru fiecare zodie: carieră, dragoste, bani, sănătate

Balanța- Conjuncția Soare-Kiron din Berbec cere răspuns la întrebările existențiale care vă macină. Mai ales că există cuadratură perfectă pe semnele zodiacale cardinale la Axa Karmică din Rac și Capricorn. Puteți citi tot horoscopul acesta să înțelegeți ce vrea Kiron de la domniile voastre, dar și conjuncția Venus-Lilith. Nu este o perioadă favorabilă pentru conceput și născut copii-Venus-Lilith în Vărsător

Scorpion- Nici la voi lucrurile nu arată foarte bine, din cauza prezenței lui Jupiter în Săgetător(combinație malefică, care vă poate taxa pentru alegerea proastă a partenerului de viață). Posibile controale(muncă), afecțiuni care se pot croniciza. Conjuncția Venus-Lilith din Vărsător vă atenționează asupra relațiilor nefaste karmice cu copii(vedeți ce am spus la Balanță și ce a pățit Andreea Bălan- RAC).

Săgetător- Între ciocan și nicovală, așa sunteți în perioada aceasta. De ce? Pentru că ciocanul este Jupiter în Scorpion și Pluton este cu Karma în Capricorn, zodiile voastre vecine. Când scanez cu privirea pe cineva, văd și ce este în preajma lui. Chiar fără să întorc capul. Raza mea de acțiune este foarte mare. Știu cine se potrivește și cu cine. Știu pe cei care mimează iubirea: cupluri lipsite de caracter.

Citeste continuarea pe kfetele.ro.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si