Horoscop martie 2022. Vă oferim câteva descrieri generale pentru a treia lună a noului an. Luna martie vine cu schimbări mari pentru unele zodii, mai ales în plan sentimental. Noi cuceriri și succes în carieră. Iată care sunt cele mai norocoase zodii din luna martie!

Horoscop martie 2022 pentru toate zodiile

Iată horoscopul pentru luna martie 2022, pentru toate semnele zodiacale.

Berbec (21 martie- 20 aprilie)

În luna martie te vei axa mai mult pe sentimentele de iubire, ceea ce înseamnă că interesul tău pentru acest aspect al vieţii tale va fi pe primul loc cu unele riscuri. Dacă eşti singură, disperarea este şi mai mare şi vei căuta tot felul de soluţii pentru a-ţi schimba statutul. Dacă eşti căsătorită sau ai copii, e posibil ca unele probleme mai vechi dintre tine şi partener să reapară din cauza stresului din viaţa familială. Nimic nu se va rezolva dacă nu eşti dispusă să te schimbi şi tu măcar puţin.

Va fi o lună plină pentru tine pe plan sentimental, aşa că nu e de mirare că vei pica lată la finalul ei. Se anunţă parteneriate valoroase şi chiar dacă nu vei câştiga bani rapid, viitorul este promiţător. Dacă ai ocazia să te perfecţionezi, nu ezita să spui da chiar dacă cursurile sau studiile care te încântă nu sunt gratis.

De la sfârşitul lunii încolo vei cunoaşte o explozie financiară, însă trebuie să ai grijă să nu îi cheltui fără să gândeşti. 

Horoscop martie 2022. Trei zodii își întâlnesc marea iubire. Norocul bate la ușă pentru unii nativi

Horoscop martie 2022. Trei zodii își întâlnesc marea iubire. Norocul bate la ușă pentru unii nativi

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop 2022: Zodiile protejate de astre. Au parte de un an de excepţie

Taur (21 aprilie- 21 mai)

Se pare că astrele arată că în luna martie nu stai prea bine în plan sentimental.

Aşteptările tale sunt prea mari şi astfel rişti să fii dezamăgită. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil situaţia devine din ce în ce mai complicată şi nesigură. Dacă eşti singură, abia spre sfârştiul acestei perioade vei reuşi să fii mai dezinvoltă şi relaxată, ceea ce te ajută să îţi măreşti şansele de a cunoaşte o persoană pe care să o placi măcar puţin.

Situaţia ta financiară este una bună şi nu vei întâmpina niciun fel de probleme pe acest plan în această lună. Siguranţa pe care o ai în acest moment va mai dura mult timp de acum înainte dacă vei reuşi să fii la fel de chibzuită ca şi până acum. E rost chiar de câştiguri suplimentare care te pot ajuta să îţi achiziţionezi un obiect pe care ţi-l doreşti de multă vreme, însă care nu este chiar o necesitate. Din când în când e bine să îţi faci câte un moft, fie el şi costisitor!

Gemeni (22 mai- 21 iunie)

Această lună este una foarte bună pentru tine din punct de vedere sentimental. Astfel, orice legătură amoroasă ai avea, fie ea complicată sau liniştită, va cunoaşte o îmbunătăţire semnificativă atunci când te aştepţi mai puţin. Dacă eşti singură, datorită prietenilor sau unei cunoştinţe mai vechi vei avea ocazia să întâlneşti pe cineva potrivit pentru tine. Tot ce îţi doreşti este să ai parte de iubire şi afecţiune.Astrele sunt de partea ta în această lună şi te îndeamnă să iei decizii înţelepte în ceea ce priveşte afacerile sau alegerile profesionale. Martie îţi poate aduce o promovare sau în cel mai rău caz o mică mărire de salariu binevenită. Te bucuri de popularitate în rândul echipei în care lucrezi, eşti un exemplu pentru cei din jur, iar imaginea ta se îmbunătăţeşte de la zi la zi datorită acţiunilor tale curajoase.

Rac (22 iunie- 21 iulie)

Îți este indicat ca în această lună să nu lași viaţa profesională să îţi afecteze relaţia amoroasă. Ar fi mai bine să acorzi o atenţie deosebită acestui sector al vieţii tale chiar dacă ai multe pe cap. Luna mărţiţorului va veni la pachet cu destule gesturi romantice, însă nu le crede pe toate şi nu permite să fii manipulată. Dacă eşti singură, acum mai mult decât oricând îţi vei da seama că trebuie să îţi găseşti un partener la locul de muncă.

În luna martie vei ajunge să atingi nivelul profesional la care ţinteai de multă vreme. Datorită şarmului tău vei putea să avansezi încet, dar sigur. Este foarte important să îţi faci cât mai multe relaţii şi să încerci să te înţelegi bine cu toată lumea din domeniul în care activezi. Cel mai probabil, spre finalul acestei luni vei primi o sumă de bani sau un cadou substanţial din partea unei persoane apropiate.

Leu (22 iulie- 22 august)

Luna martie aduce pentru tine rezolvări ale unor probleme de care nu credeai că vei mai scăpa. Dacă eşti angajată într-o relaţie, iar aceasta a scârţâit în ultima perioadă, acum poţi găsi o soluţie împreună cu iubitul tău. Dacă te-ai despărţit recent de partener, sunt şanse de împăcare, iar dacă eşti singură emani senzualitate şi poţi cuceri pe oricine îţi propui. E important să ieşi din zona de confort şi să încerci lucruri noi!

Chiar dacă nu se anunţă veşti prea bune pentru tine pe plan financiar în această perioadă, nu trebuie să îţi pierzi speranţa. Luptă în continuare pentru avansare şi fii pregătită atât pentru eşec, cât şi pentru succes. Orice evoluţie cunoaşte şi hopuri, aşa că tot ce trebuie să faci este să înveţi din greşeli şi să nu le mai repeţi. Se recomandă munca de grup, schimbul de idei şi evitarea pe cât posibil a investiţiilor majore.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Pentru tine, luna martie va fi destul de stresantă, mai ales dacă în viitorul apropiat ai de organizat un eveniment important. Dacă acum eşti veselă şi fericită, în secunda imediat următoare ai putea trece la polul opus. E important să te linişteşti şi să le iei pe toate pe rând, astrele te vor ajuta ca totul să iasă bine. Viaţa ta sentimentală este pregătită pentru un nou nivel, aşa că nu îţi fie teamă!

Veniturile tale vor rămâne aceleaşi şi în această lună, lucru care te deprimă uşor ţinând cont că acum cheltuielile sunt mai mari. Traversezi o perioadă în care investiţiile şi cumpărăturile sunt inevitabile, de aceea intri uneori în panică şi simţi că nu te vei descurca. Din fericire, te chibzuieşti destul de bine şi nu vor apărea probleme majore. Dacă banii tăi sunt la comun cu ai partenerului de viaţă, atunci lucrurile vor fi mult mai simple decât în condiţiile în care trebuie să te descurci de una singură.

Balanţă(23 septembrie- 22 octombrie)

Nu ești sigur/ă dacă ești pregătit/ă pentru un angajament serios pe plan amoros, dar tu ar trebuie să te cunoşti cel mai bine. Este foarte important să nu faci nimic din ce nu îţi doreşti şi să nu te laşi manipulată de dorinţele şi aşteptările celor din jurul tău. Dacă eşti îndrăgostită sau împlinită pe plan relaţional, atunci poţi face următorul pas, dacă nu, mai bine aşteaptă decât să regreţi mai târziu.

E posibil ca luna aceasta să apară o invidie din partea ta pe câştigurile colegilor tăi. Chiar dacă te simţi neîndreptăţită la locul de muncă, trebuie să judeci corect şi să accepţi că situaţia este una corectă. Nu este vorba că tu eşti mai puţin muncitoare sau capabilă, însă conjunctura a făcut ca alţii să fie mai norocoşi decât tine. Situaţia ta financiară este una bună oricum, aşa că trebuie să te mulţumeşti cu ceea ce ai, decât să îţi faci singură rău.

Scorpion(23 octombrie- 21 noiembrie)

În partie ești pus pe distracţie, şi nicidecum pe sentimente profunde şi gesturi sincere de iubire. Indiferent dacă ai o relaţie stabilă sau eşti singură, libertatea la care ţii atât de mult va ieşi şi mai mult la iveală în această perioadă. Vei continua la fel ca şi până acum, cine vrea să stea alături de tine trebuie să te accepte aşa cum eşti. Trasezi linii exacte, iar cine le depăşeşte va pierde!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Horoscop martie 2022. Trei zodii își întâlnesc marea iubire. Norocul bate la ușă pentru unii nativi

Horoscop martie 2022. Trei zodii își întâlnesc marea iubire. Norocul bate la ușă pentru unii nativi

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Fazele lunii februarie 2022: Ce surprize ne aduc Luna Nouă şi Luna Plină din a doua lună a anului

Se anunţă schimbări drastice în această lună pentru tine pe plan profesional şi financiar. Chiar dacă nu îţi place ca cineva sau ceva să îţi dea viaţa peste cap, acum este necesar să faci unele mutări curajoase din propria iniţiativă. Fie că este vorba de schimbarea locului de muncă sau iniţierea în afaceri, acum este momentul tău de glorie şi trebuie să profiţi la maximum de el. Sfatul unei persoane în care ai mare încredere te va ajuta să faci un pas important în cariera ta.

Săgetător (22 noiembrie- 21 decembrie)

Se pare că nici luna aceasta nu te simţi împlinită pe plan amoros, însă în această lună eşti mai hotărâtă decât oricând să schimbi ceva. Chiar dacă nu îţi place să ieşi din zona de confort, acum este momentul să iei o decizie tranşantă cu privire la partenerul tău care nu îţi satisface nevoile. Fie vei pune punct relaţiei, fie vei veni cu condiţii noi care dacă nu sunt respectate nu vei mai fi dispusă să acorzi a doua şansă. Ai mai multă încredere în tine!

Ideile tale creative şi îndrăzneţe te vor ajuta luna aceasta să îţi pui mai mult aptitudinile în valoare. Şi chiar dacă nu vei câştiga mai mulţi bani de pe urma inteligenţei tale, te vei putea bucura de laude şi aprecieri din partea unor persoane care contează pentru tine. E posibil să vrei să faci o investiţie majoră în locuinţa ta, dar evită pe cât posibil împrumuturile la cunoştinţe ori instituţii! 

Capricorn (22 decembrie- 19 ianuarie)

În luna martie ești mai preocupată decât oricând de familia ta şi de ideea de cămin. E posibil să îţi doreşti un copil sau să te căsătoreşti, dacă încă nu te bucuri de toate acestea. E important să discuţi deschis cu partenerul tău şi să afli ce poziţie are şi el cu privire la viitorul vostru împreună. În orice caz, zarurile sunt aruncate şi mare parte din ceea ce îţi va spune cunoşti deja. Dacă eşti singură, o aventură amoroasă se poate transforma într-o adevărată peripeţie.

Prima partea a acestei luni vine cu probleme care te îndepărtează de interesul pentru bani sau carieră. Concentrează-te în acest moment pe ce este mai important pentru că aspectul material nu necesită atenţie acum. Imediat ce apele se vor linişti pe celelalte planuri, vei putea să reiei cursul firesc al vieţii tale. Spre sfârşitul lui martie vei simţi o îmbunătăţire a situaţiei tale financiare fără să depui eforturi în acest sens şi o vei primi ca pe o compensare a chinului tău în ceea ce priveşte sectorul personal.

Horoscop martie 2022. Trei zodii își întâlnesc marea iubire. Norocul bate la ușă pentru unii nativi

Horoscop martie 2022. Trei zodii își întâlnesc marea iubire. Norocul bate la ușă pentru unii nativi

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: Fostul soț al Chiarei Ferragni, Fedez, din nou pe mâinile doctorilor. Primele declaraţii ale rapperului: "Pentru îndepărtarea tumorii mi-au cusut organele"- radioimpuls.ro

Citeste si: Cele mai fidele zodii din horoscop. Cu ele ai tras lozul câștigător

Vărsător(20 ianuarie- 18 februarie)

În luna martie, comunicarea eficientă cu ceilalți îţi poate aduce numai lucruri bune mai ales pe plan relaţional. Poate că eşti certată cu partenerul tău sau te-ai despărţit de curând de el, dacă există un dialog sincer şi calm, problemele dintre voi ar putea să dispară. Nu lăsa orgoliul să ţi-o ia înainte şi acţionează cu inima mai ales atunci când te apucă dorul. Dacă eşti singură, nu lua decizii pripite care îţi pot afecta şi celelalte planuri ale vieţii tale!

E posibil ca luna aceasta să faci mai multe călătorii în interes de serviciu, lucru care îţi poate aduce mai mulţi bani în cont. Pentru ca acest lucru să devină realitate, ar trebui să faci economii şi să pui deoparte o parte din banii pe care îi primeşti pentru aceste deplasări profesionale. Nimeni nu ştie cum te organizezi tu, aşa că fii inteligentă şi puţin hoaţă, chiar dacă termenul pare exagerat. 

Peşti(19 februarie- 20 martie)

Luna martie vine cu vești foarte bune pentru tine. Orice îţi propui pe plan sentimental va ajunge să se realizeze. Ce-i drept, setea de dragoste va fi doar în prima săptămână a lunii, ca mai apoi să îţi îndrepţi atenţia către bani şi carieră. Dragostea se va împleti cu materialismul în această perioadă, semn că dacă elti singură, cel mai probabil vei fi în căutarea unui partener potent financiar. Dacă eşti angajată deja într-o relaţie, atunci interesul comun va fi de a vă rotunji veniturile. Vestea bună este că faceţi o echipă de milioane!

Luna martie va fi una excelentă pentru tine din punct de vedere financiar ori profesional. Nici nu se putea să primeşti veşti mai bune pe acest plan în această perioadă, şi culmea, te aşteptai să ţi se întâmple lucruri rele. Ambiţia care te caracterizează va fi apreciată în aceste zile exact de cine trebuie, lucru care va conta enorm pentru evoluţia ta în carieră. Chiar dacă nu ai energie cum ar trebui, măcar eşti perseverenţă şi nu te laşi până nu termini ce ţi-ai propus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si