Zodia Săgetător sau zodia Arcașului are o energie aparte și o poftă de viață care ar putea fi molipsitoare. Chiar dacă vei sta și câteva zile pe lângă un nativ din zodia Săgetător, vei simți cum viața se schimbă. 

Perioada zodiei Sagetator

Perioada zodiei Săgetător este cuprinsă între 22 noiembrie și 21 decembrie, o perioadă care devine tot mai întunecată, atunci când noaptea crește treptat până la solstițiul de iarnă.

Este o perioadă în care frigul și întunericul pun stăpânire pe natura, însă tot noaptea poate fi și adăpostul aventurilor și al petrecerilor, așa cum le place Săgetătorilor.

Caracteristicile nativului Sagetator

Zodia săgetător este cea de a noua zodie pe roata zodiacului, fiind o zodie mutabilă și semn de Foc, profund masculin. Totodată, săgetăroul este o zodie de acțiune, deosebit de dinamică și foarte schimbatoare. Săgetătorul ia decizii fără să se gândească prea mult la consecințe. Acesta profită de orice ocazie, trăiește clipa din plin și își apără cu orice preț libertatea de mișcare. 

Nativii săgetător sunt cei mai rebeli din zodiac și tot timpul se implică în activități riscante, în afaceri uneori dubioase, în grupuri mari de petrecăreți sau exploratori, în drumeții fără țintă și aventuri. 

Zodia Săgetator - perioada, caracteristici, personalitate, compatibilitate cu alte zodii

Zodia Săgetator - perioada, caracteristici, personalitate, compatibilitate cu alte zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cele mai fidele zodii din horoscop. Cu ele ai tras lozul câștigător

Personalitatea nativului Sagetator

Săgetătorii sunt curajoşi, luptători, ambiţioşi, cinstiţi, cu o încredere de sine crescută și aflaţi mereu în căutarea adevărului, deoarece nu suportă sub nicio formă minciuna și compromisul. Cu o fire mereu aventuroasă, ei adună totuși destule defecte dintre care am putea aminti nesupuşi, infideli, certăreţi, capabili să rişte fericirea altora, risipitori sau nechibzuiţi.

Săgeata sau centaurul purtând pe spate un arc cu săgeţi sunt cele mai frecvente reprezentări ale zodiei.

Săgeata are întotdeauna vârful îndreptat spre cer, amintind de spiritul rebel al centaurilor care se aflau în permanentă dispută cu zeii Olimpului.

Femeia Sagetator

Femeia născută în zodia Săgetător este una dintre cele mai atrăgătoare și pasionale native din zodiac. Are un farmec aparte, chiar dacă nu este deosebit de frumoasă, dar pofta ei de viață și modul in care se bucura, cuceresc bărbații din prima secundă. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Nativa Sagetator este mereu zâmbitoare, deschisă şi prietenoasă. Doar acasă, în spaţiul ei intim, poţi vedea şi latura ei mai întunecată. Pentru că femeia Săgetător ştie să fie şi capricioasă, să bată din picior şi să declanşeze discuţii aprinse când nu îi convine ceva. Dar este o fire cinstită, care îţi spune verde în faţă ce doreşte.

Barbatul Sagetator

Bărbatul Săgetător este deseori admirat de femei pentru șarmul și pasiunea cu care se implică în diferite activități. Însă el, mai mult risipește energia, în loc să o folosească. 

Acesta are o viaţă socială intensă şi îl găseşti mereu în compania prietenilor, la o terasă sau la o partidă de pescuit. Urăşte rutina, convenţiile sociale şi persoanele plictisitoare. Cu un Săgetător trebuie să găseşti mereu noi subiecte interesante de discuţie, deoarece ceea ce aţi vorbit ieri nu îl mai interesează şi azi. Îi place să aibă bani suficienţi pentru stilul lui de viaţă activ, dar câştigurile nu sunt un scop în sine pentru Săgetător.

Zodia Săgetator - perioada, caracteristici, personalitate, compatibilitate cu alte zodii

Zodia Săgetator - perioada, caracteristici, personalitate, compatibilitate cu alte zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Planetele zodiilor. Care sunt guvernatorii zodiilor si cum sunt influentate acestea

Compatibilitatea Sagetatorului cu alte zodii

Săgetător – Berbec 

Berbecul este un partener potrivit pentru Săgetător, deoarece ii plac distractiile şi schimbările, dar si micile aventuri. Între cei doi se va înfiripa rapid o relație bună. Iar în dragoste, cuplul pasional ar fi între femeia Berbec și bărbatul Săgetător.   

Săgetător – Taur 

Săgetatorul are adesea nevoie de libertate şi noutate, al doilea preferă viaţa tihnită de familie. Sunt şanse mici ca Sagetatorul si Taurul să se îndrăgostească şi să fie mai mult decât simpli prieteni.

Săgetător – Gemeni

Stilul lor de viaţă seamănă în mare măsură. Atracţia dintre ei este irezistibilă, dar le lipseşte profunzimea sentimentelor. Sunt rare cuplurile Sagetator – Gemeni cu aceste semne care ajung la maturitate împreună. Săgetător – Rac  Dacă se cunosc foarte bine, este posibil să înceapă o poveste de dragoste plină de fericire. Cu timpul, însă, Racul va avea pretenţii mult prea mari de la zburdalnicul Săgetător. 

Săgetător – Leu 

Aceste doua zodii se potrivesc de minune. O poveste de dragoste între un Săgetător şi un Leu va fi ca basmul care se poate incheia cu celebra frază „şi vor trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi”. Au cam acelaşi stil de viaţă şi le este foarte uşor să găsească obiective comune.

Săgetător – Fecioară

Fecioară poate fi uneori prea critică şi precaut pentru Săgetătorul care vrea să trăiască departe de grijile cotidiene. Cei doi nu vor fi prea fericiţi dacă rămân împreună.

Săgetător – Balanţă

Aceste două zodii sunt indrumate în viaţă de acelaşi spirit onest, dar superficialitatea Săgetătorului va da peste cap planurile serioase ale Balanţei. Se pot înţelege doar dacă se iubesc profund. 

Săgetător – Scorpion

Aceste doua zodii sunt foarte diferite, ca să se înţeleagă unul pe celălalt. Scorpionul e retras, Săgetătorul, expansiv. Primul este posesiv, al doilea, un spirit prea independent. 

Săgetător – Săgetător

Chiar dacă au aceleasi idealuri, relaţia dintre ei nu poate ajunge la sentimente durabile. Dacă se ceartă, nu ştiu să şteargă supărarea cu buretele şi dezamăgirea va fi mare. 

Săgetător – Capricorn

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată- radioimpuls.ro

Adesea, nativul Capricorn poate fi cârcotaş, posomorât, pesimist, exact genul de om de care Săgetătorul se fereşte. Nu se vor înţelege bine, nici dacă sunt simpli colegi.

Zodia Săgetator - perioada, caracteristici, personalitate, compatibilitate cu alte zodii

Zodia Săgetator - perioada, caracteristici, personalitate, compatibilitate cu alte zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Zodia Scorpion- perioada, personalitate, caracteristici, compatibilitate cu alte zodii

Săgetător – Capricorn

Adesea, nativul Capricorn poate fi cârcotaş, posomorât, pesimist, exact genul de om de care Săgetătorul se fereşte. Nu se vor înţelege bine, nici dacă sunt simpli colegi.

Săgetător – Vărsător 

Acesti doi nativi se pot intelege din prima clipa, sunt primii la distracţie şi ultimii la muncă. Pot avea o relaţie de lungă durată, doar că sentimentele Vărsătorului vor rămâne la fel de superficiale ca la început.

Săgetător – Peşti 

Nativilor din zodia Peşti le place ordinea şi le place să ştie ce face, pas cu pas, partenerul lor de viaţă. Săgetătorul va suporta foarte greu restricţiile impuse de nativul Peşti. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si