Horoscop martie 2023. Vezi ce îți rezervă astrele în prima lună de primăvară.

Află horoscopul lunar pentru zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbec

Luna martie e cea în care vă veți dori foarte mult și veți da crezare aspirațiilor voastre. Veți petrece mult timp alături de oamenii tragi și de cei care vă inspiră, iar oportunitățile nu vor înceta să apară în viața voastră.

Citește și: Horoscop 8 februarie 2023. Zodiile care se bucură de succes pe plan profesional!

În ceea ce privește viața sentimentală, lucrurile nu sunt chiar roz. Veți realiza că există anumite probleme emoționale pe care ați încercat să le evitați și ignorați toată iarna, însă acum se reflectă asupra stării voastre de spirit și vă afectează în viața de zi cu zi.

Taur

Taurilor au multe planuri mai mult sau mai puțin realizabile. Indicat ar fi ca abia după ziua lor de naștere să se gândească foarte bine la ce vor să pună în aplicare, deoarece nu toate pot fi profitabile. 

De asemenea, fiți atenți la deciziile importante pe care le luați în această lună, dar și la munca pe care o depuneți.

Zodia Gemeni

În luna a acestui an, gemenii se vor confrunta cu multe întrebări existențiale. În prima jumătate a lunii veți munci pentru a vă găsi răspunsuri la întrebări, iar după vă veți bucura de fiecare moment și veți vedea viața așa cum nu ați văzut-o până atunci. 

Rac

Pentru raci se anunță o primăvară nu tocmai înfloritoare.

În această lună veți avea parte de multe obstacole, însă vă vor ambiționa să ajungeți acolo unde v-ați propus. În această perioadă, multe persoane dragi vor fi alături de voi, iar voi nu veți uita acest lucru și veți fi recunoscători. 

Zodia Leu

Leilor le surâde cariera și mai important, o schimbare majoră va avea loc în viața lor: posibil o mutare, fie renovări, lucruri ce vă vor aduce mai aproape de familia voastră. Din punct de vedere financiar, banii nu vor întârzia să apară, însă mare atenție la economisiri. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Horoscop 9 februarie 2023. Racii vor ieși astăzi la o întâlnire

Tot în luna martie veți simți o dorință de a sta alături de copii.

Fecioară

Se anunță o lună plină de schimbări pentru nativii Fecioară. Luna martie vă va face să iertați posibile persoane ce v-au rănit în trecut, astfel reușind să treceți peste un capitol dureros al vieții, regăsindu-vă astfel în brațele prietenilor și a familiei, cărora le veți oferi toată dragostea.

Balanță

Luna aceasta veți avea parte de câteva schimbări, însă vor fi benefice. Trebuie să căutați cât mai multe oportunități pentru a avansa în carieră, deoarece lumea începe să vă observe calitățile și vor avea extrem de multă încredere în voi.

Chiar dacă partea amoroasă va cunoaște zone puțin mai întunecate, acestea vă vor ajuta să ajungeți la succesul pe care îl meritați și îl așteptați.

Scorpion

Scorpionii vor lua anumite decizii care vor afecta viața lor amoroasă, însă acest lucru vă va ajuta să vă înțelegeți mult mai bine și să vă deschideți sufletul persoanei alături de care vreți să vă petreceți viața. 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Lună Nouă februarie 2023. Pe ce dată este Luna Nouă și cum sunt influențate zodiile?

Vă veți concentra pe dezvoltarea voastră spirituală și vă veți schimba mentalitatea. 

Săgetător

După o perioadă în care sănătatea a fost pe primul loc, veți descoperi cât de mult v-a ajutat familia voastră și vă veți gândi tot mai mult la faptul că vă doriți să vă întemeiați propria familie. Această lună vă va aduce și noi oportunități pe care nu trebuie să le ratați.

Capricorn

Relațiile cu prietenii și familia vor fi extrem de importante pentru Capricorni luna aceasta. Veți fi nevoit să fiți mai atent la sănătatea voastră, mai ales la oase și dinți, însă acesta va fi primul pas în rutina voastră de îngrijire. Nu veți fi foarte mulțumit cu veniturile voastre, astfel că un bilet la Loto ar fi o idee foarte bună. 

Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de multă creativitate și noroc în această lună. Oportunitățile vor apărea în mod neașteptat, iar acestea vă vor conduce cariera într-o direcție extrem de plăcută. Luna această vă va oferi încredere mai multă în oameni, iar dacă nu ați reușit să vă îndepliniți dorințele, nu vă lăsați descurajați, deoarece următoarele luni pot veni cu surprize.

Pești

Luna iubirii pentru nativii zodiei Pești. Dragostea va apărea în cele mai neașteptate și ciudate locuri. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți, deoarece aveți multe opțiuni, iar doar una este cea care vă completează cu adevărat.

Vă veți concentra pe muncă și relații, însă faptul că munciți prea mult vă poate afecta.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si